Smarty net ontslagen de eerste Zwarte vrijdag SIM-only deal schoten – 45GB gegevens voor € 15, – per maand

Beste SIM only aanbiedingen zijn tien cent – in het bijzonder, met Black Friday dreigende groot. Maar echt grote SIM only aanbiedingen zijn veel moeilijker te vinden, dat is de reden waarom we zo blij zijn met de laatste inspanning van Smarty.

De provider heeft ‘supercharged’ het Grote plan, wat betekent dat de gebruikelijke 8 gb datalimiet is exponentieel gegroeid tot een stevige 45GB. Dat is naast onbeperkt bellen en teksten. In feite is. als u bedenkt dat je krijgt, £15 is een zeer redelijk bedrag te zien op uw rekening elke maand, vooral als de langste je hebt begaan is 30 dagen.

Als 45GB voor 15 pond was niet goed genoeg op zijn eigen, Smarty een USP is dat het eigenlijk geeft u geld terug voor ongebruikte data tot 8GB. Dus als je het maandelijkse gebruik ooit valt hieronder 7GB in een bepaalde periode, Smarty krijgt u € 1.25 terug in de richting van uw volgende factuur voor elke GB van ongebruikte data.

Simpel gezegd, dit is een van de beste SIM only aanbiedingen die we tot nu toe hebben gezien in de aanloop naar Black Friday en we zijn sceptisch of het zal zelfs geslagen worden in de komende weken.

Smarty ‘ s supercharged SIM-only deal:

Grote SIM only abonnement van Smarty | 1 maand rollen | 8GB 45GB data | Onbeperkt sms ‘ en en bellen | £15 per maand
Dit plan van Smarty heeft veel te bieden dus laat ons breken het voor u. In de eerste plaats met 45GB gegevens die u kunt streamen en sociale vrijwel de hele dag zonder zorgen te maken over het uitvoeren van de data. Dat het glb zal een lange weg te gaan! Ten tweede, je bent alleen het betalen van £15, – per maand, en dat is voordat u rekening houden met de creditcard die u krijgt terug voor ongebruikte data. Tot slot, met een 1-maands ‘ rolling contract, u kunt zo lang blijven als je wilt, of op elk gewenst moment verlaten.
Bekijk De Deal

Waarom gaan voor Smarty Mobiel?

Het is een merk dat je misschien nog nooit van hebben gehoord en toch, het is een naam waardoor de grote retailers enkele serieuze concurrentie – laat ons u vertellen waarom.

Met een uitstekende mix van goedkope SIM-only aanbiedingen en big data koopjes, Smarty dekt het grootste deel van de behoeften van de markt. En, met het 1-maands ‘ rolling contracten, u kunt zo lang blijven als je wilt, waardoor dit de perfecte stop-over optie.

Terwijl met behulp van Smarty-gegevens, kunt u tether een van uw apparaten naar uw telefoon. Dat betekent dat u kunt tetheren uw koopje Black Friday laptop, tablet of zelfs console naar uw telefoon en gebruik maken van alle van die gegevens.