Sony WH-1000XM3 vroege Black Friday deal: $70 uit de top noise-cancelling hoofdtelefoons

Van alle draadloze hoofdtelefoon die we hebben getest in 2019, slechts één werd gekroond tot de beste noise-cancelling hoofdtelefoon van 2019 – en dat is de Sony WH-1000XM3.

Waarom? Nou, ze bieden een aantal van de beste ruisonderdrukking, in hun prijsklasse, plus Hi-Res Audio-compatibel en geweldig geluid.

Meestal is dit paar van noise-cancelling blikjes gaan voor $350 gloednieuw, maar Amazon heeft ze op de verkoop vandaag voor $280, betekenis $70 uit hun normale prijs. Dit is een van de beste deals die we gaan zien op de hoofdtelefoon voor ‘Black Friday’, die begint in een paar weken. In feite, het is gewoon de beste prijs zien we het hele seizoen.

Sony WH-1000XM3 Hoofdtelefoon $350 $279 bij Amazon
Als je een frequente reiziger of lijden door middel van een luid forenzen in het openbaar vervoer in de ochtend, de WH-1000XM3 een geschenk uit de hemel. Met uitzonderlijke ruisonderdrukkende technologie en schitterende muzikaliteit, ze helpen af van de buitenwereld, terwijl het maken van uw muziek fantastisch laat klinken.Bekijk De Deal

We blijven om uit te kijken voor meer headphone aanbiedingen als ze pop-up met een voorsprong van Black Friday, dus wees gerust, als we iets beter in de tussentijd laten we het u weten.