World of Warcraft: Shadowlands herinnert me eraan waarom ik hou van de franchise zo veel

Sylvanas echt is het nemen van een nog meer doortrapte zet in Shadowlands
Nu, de volgende uitbreiding is vrij ver weg, dus het is natuurlijk een beetje te vroeg om te zeggen of het wel of niet Shadowlands gaat om de terugkeer naar een vorm die ik ben wanhopig verlangen. Maar, nog steeds, ik in wezen ben opgegroeid naast World of Warcraft, dus ik heb een klein beetje van de huid in het spel – ik wil echt goed te zijn.
Als dit is wat Minecraft lijkt met ray tracing, stel je voor hoe de Wereld van Warcraft Shadowlands kon kijken

(Image credit: Blizzard)
Minecraft
Het beste deel? Zal ik in staat zijn om dit te doen door mezelf, of met een paar vrienden, in plaats van te snijden time-out van mijn drukke schema voor het plegen van overvallen.

Zo veel functies