De beste Ultrabooks van 2019

(Image credit: Huawei)
De Asus ZenBook UX310UA is net zo goed als de MacBook Air.
Met de Razer Blade Stealth, Razer wil dat consumenten weten dat ze meer dan alleen een bedrijf voor gamers.
Razer heeft nogal een naam voor zichzelf in de wereld van gaming. Maar met de Razer Blade Stealth, het groene thema van de fabrikant wil dat consumenten weten dat ze meer dan alleen een bedrijf “voor gamers, door gamers.” Deze Ultrabook wordt absoluut je gedachten te veranderen met de 13.3-inch QHD+ schoonheid. U kunt niet meer kiezen voor een 4K-scherm, maar de prestaties van deze Ultrabook biedt, is meer dan de moeite waard het compromis vooral ook gezien hoe mooi het chassis is.
(Image credit: Microsoft)

Een kleine verandering met een grote impact

Krachtige componenten

Beste Ultrabooks 2019 in een oogopslag:

 1. Huawei Matebook 13
 2. De Dell XPS 13
 3. Huawei MateBook X Pro (2018)
 4. De HP Spectre x360
 5. Oppervlakte Laptop 2
 6. De Lenovo Yoga C930
 7. De Razer Blade Stealth
 8. De Lenovo Yoga 730
 9. De HP Envy x360 13 (2019)
 10. Asus ZenBook UX310
Razer Blade Stealth
Wat u moet weten over Black Friday 2019
Kortingen op Black Friday en Cyber maandag aanbiedingen zijn altijd uitstekende tijden van het jaar om te pick-up een nieuwe Ultrabook. Meestal zijn de meest voorkomende winkels zullen veel Ultrabook verkopen, maar ze zullen in het algemeen kleiner in kortingen dan, zeg, mid-range laptops. Het is niet minder vaak voor de top-end producten te ontvangen kortingen, maar niet zo groot als andere productcategorieën. Er is dus geen zekerheid dat het bedrijf af tot Black Friday krijgt u een betere korting dan nu (onze eigen prijs-het vinden van gereedschap graaft de nieuwste aanbiedingen). Hoe dan ook, check out onze Black Friday laptop aanbiedingen pagina, waar we het hebben over Ultrabook deals vanaf nu tot en met November.
Grotere, duidelijkere display

1. Huawei Matebook 13

Grotere, duidelijkere display

3. Huawei MateBook X Pro (2018)

Als een treffend Ultrabook behuizing 2-in-1-functionaliteit en een ton van de macht voldoet aan wat je zoekt, het is moeilijk te vinden een betere laptop dan de HP Spectre x360. Deze slanke en lichte Ultrabook is niet alleen gevuld met de nieuwste Intel Whisky Meer processoren en veel RAM-geheugen. Het is ook mogelijk alleen de mooiste laptop die u vandaag kunt kopen. De HP Spectre x360 niet alleen krijg je door uw werkdruk, maar zal ook zorgen dat u smart en stijlvol in het proces, waardoor er geen twijfel over bestaan dat het goed verdient haar hoge plek op onze beste Ultrabooks 2019 lijst.

Lees de volledige review: Dell XPS 13

CPU: tot aan de 8e generatie Intel Core i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 620 | RAM-geheugen: tot 16 gb | Beeldscherm: 13.3-inch FHD (1.920 x 1.080) – UHD (3,840 x 2.160) IPS Anti-Glare Multi-touch | Opslag: tot 512 GB PCIe SSD
Een 2-in-1 laptop ervaring met weinig tot geen compromis
De Lenovo Yoga C930 heeft wel een paar van de ingrediënten van de beste Ultrabook.
Duurzaamheid en prestatie
Microsoft ‘ s premium Ultrabook

De webcam is op de juiste plek
Grafische prestaties teleurstellend
Ongelooflijk dun en licht

4. De HP Spectre x360

Subtielere de esthetiek van gunmetal versie

Duurzaamheid voldoet aan draagbaarheid en prestaties in deze slanke laptop met een redelijk prijskaartje. De Lenovo Yoga 730 is niet de dicht bij de perfecte machine veel premie kopers in de markt, met een paar minder gunstige zaken als zwaarder gewicht, de gemiddelde levensduur van de batterij en zwakke luidsprekers. Echter, deze laptop zal u via uw wekelijkse werklast. Lenovo rondt dan uit dat de prestaties met een betrouwbare toetsenbord en trackpad, stevige scharnieren te gaan tussen tablet en laptop-modus, en een display met dunne bezels.

De Huawei Matebook 13 packs een ton van de krachtige hardware in een prachtige schaal, waardoor het een van de beste ultrabooks in 2019.
Stevig gebouwd
(Image credit: Razer)
De oorspronkelijke Oppervlak Laptop op de markt slechts ongeveer twee jaar geleden, en terwijl het was een geweldige Ultrabook, het was beïnvloed door de relatief zwakke interne en Windows 10 S. Gelukkig, Microsoft uitgerold het Oppervlak Laptop 2 eind 2018, met quad-core processors en de full-vet-versie van Windows 10. Het is door deze fundamentele verbeteringen die het Oppervlak Laptop 2 is in staat om de zuiverste Windows-10-ervaring naar een laptop, en niet te vergeten, toetreden tot de gelederen van de beste Ultrabooks van dit moment – een prijs die je niet draaien in de tegenovergestelde richting.
Lees de volledige recensie: Lenovo Yoga 730

Een fantastische prestatie
De Huawei MateBook X Pro brengt high-end componenten in een elegant vormgegeven pakket.
HP Spectre x360

5. Oppervlakte Laptop 2

Image credit: TechRadar

De beste ultrabooks zijn stijlvol, slank en licht, maar er is meer dan alleen een status symbool. Binnen deze slanke chassis bevinden zich een aantal verrassende kracht, waardoor ze een ongewoon, maar welkom werkpaarden voor een productieve en creatieve projecten.

De Ultrabook te verslaan
HP Envy x360 13 (2019)
(Image credit: Huawei)
Geen 4K-weergave de optie in zicht
Raar webcam plaatsing

Verbeterde levensduur van de batterij
Kortere levensduur van de batterij
Lees de volledige recensie: Huawei MateBook X Pro

6. De Lenovo Yoga C930

Lees de volledige recensie: Huawei MateBook X Pro

8. De Lenovo Yoga 730

Levensduur van de batterij gewoon OK

CPU: 8ste generatie Intel Core i5 – i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 620; Nvidia GeForce MX150 (optioneel) | RAM: 8 GB | Beeldscherm: 13.3 inch 2K (2,560 x 1.440; touch) | Opslag: 256GB – SSD van 512 gb

Want ze komen verpakt met de beste processors en Ssd ‘ s, kunt u verwachten om te gooien een flinke werkdruk op hen en nog steeds resultaten. En terwijl ze zijn niet ideaal voor zware games of video ‘ s bewerken, hun prestaties zullen nog steeds indruk op u maken. De beste ultrabooks vaak echtpaar, dat de prestaties met een uitstekende levensduur van de batterij, wat betekent dat u kunt wachten tot u klaar bent met het flaneren in de stad op te laden.
De HP Envy x360 13 (2019) levert een prestatie die zal het aanpakken van de meeste van uw huiswerk en projecten met gemak.
(Image credit: Lenovo)
(Image credit: Dell)
Surface Laptop 2
Quad-core verwerking
Discrete Nvidia graphics

Huawei MateBook X Pro
Lenovo Yoga C930
Lees de volledige review: HP Spectre x360

9. De HP Envy x360 13 (2019)

Het is moeilijk te vinden een betere laptop dan de HP Spectre x360.

Mooie nieuwe kleur optie

Er zijn zoveel spannende redenen waarom de HP Envy x360 (2019) zou moeten zijn op onze beste Ultrabooks lijst, en zijn gestroomlijnde, stijlvolle ontwerp is de minste van hen. Dit 13-inch 2-in-1 heeft een premium kwaliteit, touts 9 uur voor het afspelen van video en performance, dat zal het aanpakken van de meeste van uw huiswerk en projecten met gemak, zonder het branden van een gat in je zak.
Robuuste feature set

CPU: Intel Core i5 – i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 620 | RAM: 8GB – 16GB | Scherm: 13.3-inch full HD (1.920 x 1.080) – UHD (3,840 x 2.160) touchscreen | Opslag: 256 GB – 2 TB PCIe SSD
CPU: 8ste generatie Intel Core i5 – i7 | Grafische kaart: Nvidia GeForce MX150 (2GB), Intel UHD Graphics 620 | RAM: 8GB – 16GB | Scherm: 13.3-inch 3K (3000 x 2,000; touch) | Opslag: 256GB – SSD van 512 gb
Bouw van uitstekende kwaliteit
De Lenovo Yoga 730 zal u via uw wekelijkse werklast.

Snel opladen
Lees de volledige recensie: Huawei MateBook 13
Duur

10. Asus ZenBook UX310

CPU: 8ste generatie Intel Core i3 – i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 620 | RAM: 4GB – 16GB | Scherm: 13,3-inch FHD (1.920 x 1.080; non-touch) – 4K (3,840 x 2.160; touchscreen) | Opslagcapaciteit: 128 GB – 2 TB SSD

Het instapmodel is terug

Zwakke saus graphics
Een werkelijk uitstekende ultrabook tegen een zeer aangename prijs
Zwakke grafische prestaties
De Lenovo Yoga C930 heeft wel een paar van de ingrediënten van de beste Ultrabook – van een absurde 14.5 uur levensduur van de batterij en twee Thunderbolt-compatibele USB-C-poorten aan de interne onderdelen dat zal gemakkelijk omgaan met de dagelijkse productiviteit taken. Dat is dan nog zonder het gezien het is een 2-in-1 biedt formulier veelzijdigheid, zodat u kunt knijp in enkele lichte gaming en films kijken wanneer u klaar bent met werken. Het heeft een paar kersen op de top, met name de geïntegreerde self-opladen stylus en het fab-systeem van de spreker.
Sterke kwaliteit
HP geeft de slimline laptop een AMD-upgrade

De Dell XPS 13 is de koning van de Ultrabooks voor de jaren, en hoewel het is al unseated door de Huawei MateBook 13, het blijft een van de Ultrabooks te verslaan in 2019. Deze keer rond, Dell is verplaatst van de webcam van de onderkant van het display terug naar de top, de vaststelling van een van de grootste fouten die hielden de XPS 13 jaar. Voeg de bijgewerkte onderdelen van de mix, en de Dell XPS 13 maakt nog steeds de beste Ultrabooks lijst – zelfs in het gezicht van zware concurrentie.

De Dell XPS 13 is nog steeds één van de beste Ultrabooks te verslaan in 2019.
Lees de volledige review: HP Envy x360 (2019)

 • Op zoek naar back to school gear? We hebben uitgezocht de beste aanbiedingen voor u