De Fitbit Versa krijgt een $60 prijsverlaging vooruit van de Amazon ‘ s Black Friday verkoop

De Fitbit Versa prijs gewoonlijk verkoopt voor 9.99 / £199.99 / AU9.99, maar vinden we vaak een aantal retailers dat de smartwatch te koop dus je moet nooit meer betalen dan de prijs die we hebben opgenomen.
Als u op zoek bent naar een goedkopere versie van de Fitbit Versa, dan bent u in geluk. Fitbit heeft aangekondigd de “Fitbit Versa Lite Edition”, die voor een prijs die aanzienlijk lager is dan de oorspronkelijke Fitbit, momenteel geprijsd op 9.95 / £149.99 /AU9.95. De Versa Lite is beschikbaar voor pre-order nu en beschikbaar moeten zijn voor de aankoop van ergens halverwege Maart.
De Fitbit Versa 2 was zojuist afgelopen augustus en is te koop met een vanaf prijs van 9 / £199 / AU9. Fitbit ‘ s 2e generatie smartwatch heeft een vernieuwd ontwerp met een heldere AMOLED-touchscreen en een altijd-op het display optie. De Versa 2 is voorzien van een nieuwe processor die Fitbit beweert de snelste en biedt 24 uur levensduur van de batterij.De smartwatch heeft nu ook Amazon Alexa built-in, die u toestaat om het weer te zien, timers instellen, en andere slimme apparaten met alleen je stem. De Versa 2 biedt dezelfde gezondheids-en fitness kenmerken als de originele smartwatch met 24/7 hartslag en nuttige inzichten in je slaap. U kunt ook het verzenden van berichten, oproepen en meldingen ontvangen.

De beste Black Friday Fitbit Versa smartwatch aanbiedingen en prijzen

De Versa zal u ook helpen houden met uw gezondheid en fitness doelen te bereiken met persoonlijke herinneringen. U kunt ook het personaliseren van uw workouts met on-screen-coaching die past zich aan door feedback voorzien. De Versa beschikt ook over vrouw gezondheid tracking die het mogelijk maakt voor vrouwen om hun log periode en inzicht in de vruchtbaarheid en andere gezondheids-statistieken. De Versa heeft ook de basis smartwatch functies, zoals het krijgen van gesprekken, sms-berichten en meldingen in voor toegang tot uw favoriete apps.

De beste aanbiedingen op de Fitbit Versa smartwatch

Enkele van de belangrijkste kenmerken van de Fitbit Versa zijn de ontwerp -, gezondheids-en fitness kan bijhouden en de batterij met een lange gebruiksduur. De Versa ontwerp kreeg een make-over van het vorige model en heeft nu een meer aantrekkelijke, slanke look voor dagelijks gebruik. De Versa smartwatch zal ook het bijhouden van je slaap, zodat je weet de tijd doorgebracht in verschillende stadia en gepersonaliseerde tips over hoe om te verbeteren. De Fitbit Versa biedt een 4+ dag levensduur van de batterij, zodat u kunt uw activiteit track, afspelen van muziek, tekst en meer de hele dag zonder zorgen van uw batterij opladen.