Liverpool vs Man City live stream: hoe te kijken naar Premier League 19-20 voetbal online vanaf elke locatieLiverpool momenteel een voorsprong van zes punten over de Stad op de top van de tabel, maar Pep Guardiola ‘ s zijde zal absoluut de bedoeling op het verminderen van de kloof op zondag. Liverpool vs Man City live stream – waar en wanneer
Zondag spel vindt plaats op Anfield in Liverpool op zondag, November 10, met een kick-off om 4.30 uur GMT in het verenigd koninkrijk, 11.30 uur ET, 8.30 uur PT in de VS, en 3.30 uur) AEDT op maandag ochtend voor wie op zoek is naar tune in van Down Under. De stad wordt zonder keeper Ederson, die gefaald heeft om te herstellen van de spieren probleem dat leidde tot zijn vervanging tegen Atalanta in de midweken, en waarschijnlijk ook zonder David Silva met een vergelijkbare blessure.
Er is beter nieuws voor Liverpool, die in staat zijn om op te roepen Jordan Henderson en Virgil van Dijk na de paar beide gemiste training eerder in de week.
Het is een wedstrijd die ‘ s hebben een enorme invloed op de titel race, bekijk dan onze gids hieronder op het verkrijgen van een Liverpool vs Man City live stream, ongeacht waar ter wereld u ook bent. En om uit te vinden hoe om te kijken naar de rest van het seizoen spelen, bekijk dan onze gids over hoe je de live stream van de 19/20 Premier League voetbal seizoen.

Onbeperkte bandbreedte

NBC is de officiële AMERIKAANSE omroep voor de 2019/20 seizoen en kick-off voor dit spel is om 11.30 uur ET, 8.30 uur PT met live-verslaggeving op NBCSN. Als u geen kabel, dan kunt u afstemmen op streaming diensten zoals Sling, PlayStation Vue en Fubo (die allemaal een gratis proefversie).

Werkt met

Als je buiten Nieuw-Zeeland en wil je de dekking van Spark Sport, kunt u gebruik maken van één van onze favoriete Vpn ‘ s hierboven en bekijk de dekking van een andere natie.
Liverpool vs Man City wordt weergegeven leven uitsluitend in het verenigd koninkrijk op Sky Sports Premier League met dekking begin om 4 uur, en een kick-off komt een half uur later.

Het beste voor

Hoe stream Liverpool vs Man City live in het verenigd koninkrijk

Spark Sport is beschikbaar via de webbrowsers op uw PC, plus Apple en Android telefoons en tablets. Ook kunt u kijken op Chromecast en geselecteerde Samsung Tv ‘s, met plannen om de app op Apple TV en Smart Tv’ s later in het jaar.
Streaming service Vonk Sport heeft de rechten om de EPL in NZ, en kunt u kijken naar het spel live, met een kick-off op 5.30 NZDT op maandag ochtend.
En vergeet niet dat een VPN is niet alleen voor voetbal…er is veel dat u kunt doen met hen. Van unblocking websites met beperkte toegang en het kijken naar Netflix in andere landen aan toe te voegen een extra laag van beveiliging voor online winkelen en bankieren.
Natuurlijk, als je buiten Canada, kunt u volg de VPN-route boven en stemmen in met een DAZN log-in alle hetzelfde.

Hoe kijken Liverpool vs Manchester City: ONS live stream

De speciale DAZN app is beschikbaar voor iOS en Android telefoons en tablets, maar ook als Amazon Fire-TV, Android TV, Chromecast, Apple TV en de meeste moderne Smart Tv ‘ s.

Beide teams zijn leven op de rand in de afgelopen weken met Liverpool hebben om te komen van achter in hun laatste drie wedstrijden, terwijl Man City behoefte aan een tweede-helft comeback tegen Southampton afgelopen weekend.


Hoe om te kijken naar een Premier League live stream in Canada

Als je niet al een Hemel abonnee, hoeft niet te wanhopen want er is ook een manier om naar te kijken zonder te hoeven betalen veel in een contract. U kunt alle kanalen van Sky Sports met een Nu TV sportkaart voor € 9.99 voor een dag of € 14.99 per week. Maar de £20 speciale aanbieding voor een geheel van twee maanden is duidelijk de beste waarde op het moment, en kunt u toegang tot nog meer van de Premier League voetbal seizoen ook.

Onbeperkte Bandbreedte

160
Streaming service DAZN is de enige rechten van de houder voor live Premier League-wedstrijden van dit seizoen in Canada.
De mogelijkheid om de live stream van alle voetbal naar uw telefoon of tablet is ontegenzeggelijk nuttig – je hoeft niet te missen een doel, zelfs als je uit het huis. Maar als je wilt om het streamen van de Premier League van het internet naar uw TV, dan is het oppakken van een streaming-nuttig kunnen zijn. Check out onze gids naar de beste streaming media spelers, waar de wil van de Apple TV, Roku en Amazon Fire zijn allemaal inbegrepen.

60

Hoe live stream Liverpool vs Man City in Australië

Kick-off voor deze top-of-tabel clash is op 3.30 uur AEST voor deze tuning Down Under.
als u niet in het verenigd koninkrijk, maar wilt inhalen met een van de Sky-dekking, dan moet u een VPN te verhuizen uw IP-voor het verenigd koninkrijk en rond de regio beperkingen. Volg gewoon de instructies hierboven.

Optus Sport heeft nu de exclusieve rechten om te laten zien elke Premier League armatuur live – yep, alle 380 van hen met inbegrip van dit spel tussen Liverpool en Man City.
Torrenting en P2P-verkeer
79

Hoe kijken Liverpool vs Man City’ van Nieuw-Zeeland live stream


ExpressVPN
Degenen die niet getekend heeft voor de Optus telecommunicatie netwerk kunnen ook gebruik maken van de maandelijkse abonnementen voor Optus Sport en kijk naar alle wedstrijden live. De service is beschikbaar voor AUS, – per maand en kan worden geraadpleegd via Google Play of de App Store.

Proefperiode

Het netwerk is ingesteld op het weergeven van alle 380 inrichtingen live met inbegrip van dit spel, zoals het aanbieden van een één-maand gratis op proef, gevolgd door een rollende per maand of jaarlijks abonnement van 0.

Hoe live stream Liverpool vs Manchester City in India

Aussies kunt streamen Optus Sport dekking via hun mobiel, PC of tablet, en kan ook de toegang tot de dienst op Fetch-TV, Chromecast of Apple TV.

Balans van opties en het gemak van gebruik
Hotspot Shield

Hoe stream alle online actie rechtstreeks naar je TV


Spark heeft de rechten om alle 380 wedstrijden live en is het aanbieden van een één-maand gratis op proef, met toegang na die periode is geprijsd op ,99 per maand.