Red Dead Redemption 2 is rommelig PC start kapselt de goede, de slechte en de lelijke van PC-gaming

Voeg in een multiplayer-modus kunt u spelen voor gratis (weet je het nog?) en een reeds veelbelovende collectie van mods die het spel look – and – play- nog beter, en de PC is duidelijk het ultieme platform om te spelen Red Dead Redemption 2 op.
Red Dead Redemption 2 is eindelijk uit op de PC! Eindelijk, PC-gamers kunnen spelen Rockstar cowboy simulator! Nou … dat was het plan.
In plaats van de mogelijkheid om te springen in Rockstar ‘ s prachtig gedetailleerde wereld van cowboys, schooiers, button mashing en schijnbaar eindeloze paardrijden, waren veel mensen in plaats van links te staren op een bericht dat zegt: “De Rockstar Games Launcher is onverwacht afgesloten.” Jongen, howdy!
Nu, de minder goede doelen onder ons die al hebben gespeeld het spel zou kunnen zeggen dat dit niveau van frustratie biedt PC-gamers een vrij nauwkeurige Red Dead Redemption 2 ervaring. Na het falen van een missie, want je liep de verkeerde kant op, of omgekomen in een hinderlaag omdat het spel besloten verliest al je wapens, je kan echt wilt voor de prachtige eenvoud van een eenvoudige ouderwetse crash to desktop fout.
Red Dead Redemption 2 PC ReShade Als het werkt, Red Dead Redemption 2 op de PC kunt zien er prachtig, vooral met mods. (Image credit: DigitalDreams) Zadel
Gekheid op een stokje, als je net hebt gekocht een spel, moet je verwacht te kunnen spelen. Dat is het soort van punt. En, de rommelige PC lancering van Red Dead Redemption 2 heeft herinnerd velen van ons waarom gaming op de PC kan zo frustrerend.
Terwijl we zouden het fijn vinden om te zeggen dat games crashen door verouderde stuurprogramma ‘ s of overgeven onbegrijpelijke foutmeldingen dat laat zelfs de meer technisch minded van ons volslagen in de war over wat er mis ging en hoe het op te lossen – niet meer gebeuren, helaas is het niet. En, voor console gamers die hebben gezworen uit PC-gaming, omdat het te ingewikkeld … ze kunnen goed voelen dat hun vooroordelen zijn gerechtvaardigd.
Het is een schande, want de PC is zonder twijfel het beste platform om te spelen Red Dead Redemption 2 – wanneer het werkt.
We hadden ons deel van de problemen met de Rockstar Games-Opstartprogramma van de software u moet installeren om het spel te spelen, waarbij voor altijd voor het decoderen van de 100GB bestand zouden we gewoon gedownload. En een keer, het moest ten slotte is geïnstalleerd, het spel weigerde op te laden.
This cowboy is still trying to get Red Dead Redemption 2 to load. Dit cowboy probeert nog steeds om Red Dead Redemption 2 laden. (Image credit: Shutterstock)
Gelukkig, Rockstar een update uitgebracht die leek op te lossen het probleem na het updaten van onze grafische driver.

En als we eenmaal waren, was het zeker het wachten waard. De grafische kwaliteit van de PC-poort zet de Xbox One X en PS4 Pro versies te schande. Niet alleen de PC-versie ondersteuning voor een enorme reeks van resoluties, met inbegrip van 4K en hoger (zolang je hardware kan omgaan), maar het ondersteunt ook de ultra-wide aspect ratio ‘ s. En, zoals we zagen, deze super-wide view is misschien wel de enige manier om dit spel te spelen als je na een echte cinematografische ervaring.
Het is gewoon een schande dat, op het moment dat de poort is zo rommelig, dat het afbreuk doet aan dat feit.
Voor veel PC-gamers, het lange wachten om te spelen Red Dead Redemption 2 op hun Pc ‘ s eindigde een hele hoop meer.