Beste 65-inch 4K-Tv ‘ s

Als u op jacht naar een groter tv-scherm, je zou kunnen doen is veel erger dan een 65-inch TV. Je hebt een behoorlijke hoeveelheid ruimte in uw woonkamer past een 4K-televisie van deze omvang, natuurlijk, maar als je de ruimte hebben om te sparen, een 65-inch TV kon worden gewoon het ding om je home entertainment setup naar het volgende niveau.

TV-makers gaan groter en groter elke jaar; terwijl de 55-inch Tv ‘s zijn nog steeds het vlaggenschip, de markt voor 65-inch Tv’ s groeit snel, met de meeste sets deze dagen worden aangeboden in zowel maten, naast, zelfs grotere maten.

Waarom ga zo groot als 65 centimeter, horen wij u zeggen? Goed, de Meeste smart-Tv ‘ s tegenwoordig pack in 4K-resolutie, terwijl veel kleur en contrast verbetering met HDR (high dynamic range), en een 65-inch TV te zien zijn uit deze verbeteringen in veel meer detail dan een schamele 40-inch TV – set. Als je wilt gaan zelfs groter zijn, u kunt ook overwegen deze 75-inch Tv ‘ s of het maken van een echte verklaring met de Samsung Q950R, welke maatregelen maar liefst 98 centimeter.

Het probleem is dat het krijgen van een groter scherm kunt ook gewoon pronken met de imperfecties in een TV-is de verwerking nog duidelijker – en dat is de reden waarom we brachten samen de beste 65-inch Tv ‘ s in deze handleiding en zorg dat u zult er geen spijt van te investeren in een big-scherm instellen. Met de top picks van de wil van Samsung, Sony en LG, weet je dat je het beste 65-inch 4K-Tv ‘ s die er zijn.

Zorg ervoor dat u weet wat uw budget al, als opstap naar een 65-inch TV kost je een aardige cent – hoewel u misschien in staat zijn om een fatsoenlijke korting in de Black Friday en Cyber maandag verkoop in November, als je zo lang kan wachten.

Wij zijn goed in 2019 nu, en de meeste (maar niet alle) van de nieuwe releases zijn druppelde uit – en we updaten deze lijst om de paar weken nieuwe modellen op de markt. Maar voor nu, dit zijn de beste 65-inch 4K-Tv ‘ s die er zijn.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Er is geen twijfel dat Black Friday TV deals gaan worden enorme voorsprong van de op 29 November start date en verder door Cyber Monday in het begin van December. Of u nu op zoek bent naar een state-of-the-art 8K QLED TV, of een budget-vriendelijke OLED te binge bekijk uw favoriete Netflix-serie op, zorg ervoor dat u een bladwijzer onze beste Black Friday TV aanbiedingen pagina voor de laatste updates in de aanloop naar de verkoop extravaganza.

Black Friday kan een paar weken weg, maar we zien nu al een aantal TV-aanbiedingen zeker de moeite waard. Voor VERZENDING kopers, deze Philips 4K Tv ‘ s tot € 200 uit bij Amazon, terwijl de AMERIKAANSE shoppers kunnen al krijgen sommige sharp TV kortingen van Best Buy.

Beste 65-inch TV: het maken van een keuze

De sets in deze lijst geven u een ruime keuze in de populaire 65-inch TV formaat, maar zoals we al zeiden, soms veel keuze wordt verwarrend. Dat is waarom we hier zijn om te proberen en u te helpen de vraag te beantwoorden: “welke is de juiste voor u?

Op dit moment zijn onze favoriete 65-inch 4K-Tv ‘s van LG’ s serie van OLED-Tv ‘ s, met bijzondere zwarte niveaus en premium HDR in de vorm van Dolby Visie. Aan de andere kant, ze zijn niet de beste optie voor fel verlichte kamers.

Als je een woonkamer met een verhouding van ramen en deuren is te hoog, wilt u misschien overwegen om de Samsung QLED TV – series voor uw 65-inch 4K-TV kopen voor in de plaats. In vergelijking met de LG mosels, deze zijn helder en kleurrijk, en het pack in de technologie die hen helpt omgaan met de al te felle omgevingen.

Natuurlijk, Sony-Tv ‘ s zijn uitgerust met een OLED-scherm en LED-panelen, en je kan niet mis gaan met deze niet – zodat je echt keuze te over als het gaat om het kiezen van de beste 65-inch TV-toestel.

Vergeet niet om 60-inch Tv ‘ s, wij het nog niet gemarkeerd in het bijzonder in deze lijst, maar krijg je nog steeds een fatsoenlijk formaat is ingesteld, worden alle voordelen van een 4K resolutie, en de gebruikelijke reeks van smart TV functies. Oh, en ze een beetje goedkoper.

Als je bedenkt wat je kunt veroorloven, hoe fel je kamer is en waar je het beste kijken in uw woonkamer, laten we een kijkje nemen op onze favoriete 65-inch 4K-Tv ‘ s nu. Elk in deze lijst is getest en goedgekeurd door onze deskundige team van recensenten, zodat u een goed geïnformeerd besluit te nemen.

Beste 65 inch 4K-Tv ‘ s in een oogopslag

  1. Beste 65-inch TV: LG OLED65C8
  2. De tweede beste: Philips OLED-803 4K
  3. De LCD-champ: Samsung Q90 QLED TV
  4. HDR-Held: de Panasonic TX-65GZ2000
  5. LG ‘ s melker OLED-set: OLED65E9
  6. Master upscalen: Sony A9G/TL9 OLED
  7. Meester van de beweging: Sony XBR-65X900F
  8. De beste entry-level OLED: de LG OLED65B9
  9. Voor lagere budgetten: TCL 6-Serie Roku TV
  10. Voor BRITSE kijkers: Hisense U8B ULED TV

Beste 65 inch 4K-Tv ‘ s van 2019

65-inch LG OLED65C8

(Image credit: LG)

1. De beste 65-inch TV: LG OLED65C8

De liefde met de LG OLED blijft

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: Freeview | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: OLED | Smart TV: WebOS | Gebogen: Geen | Afmetingen: 57.0 x 34.7 x 9,1 cm (B x H x D)

Fantastisch beeld kwaliteit

Uitgebreide functies

Elegant ontwerp

Beperkt optimale helderheid voor HDR

Geen HDR10+ ondersteuning

De grote vraag dit jaar voor 65-inch 4K-TV kopers met geld te besteden is QLED of OLED? QLED is de Samsung LCD-based scherm tech, terwijl LG maakt niet alleen de panelen voor zijn eigen OLED-Tv ‘ s, maar de andere makers ook.

Een OLED-zoals de OLED65C8 is moeilijk te verslaan voor een bioscoop-achtige omgeving. Deze 65-inch TV heeft eigenlijk veel beter contrast, en waarschijnlijk een kleur, dan is uw lokale cinema scherm.

Het maakt gebruik van WebOS-software, die net over de beste smart TV-interface die er in onze bescheiden mening.

Filmische beelden, slimme software en gelikte design – wat wil je nog meer? Nou, als je vraagt, Samsung QLED Tv ‘ s zijn veel helderder (dat doet wonderen voor HDR), en hun beweging behandeling is een beetje beter ook. Echter, voor de kwaliteit van de afbeelding fundamenten van kleur en contrast, de LG OLED65C8 wint nog steeds in onze mening.

Deze TV is dus hoog op onze lijst voor de praktijk, dat wel. Het kost minder dan andere Oled ‘s, of Samsung’ s top QLED, waardoor het onze eerste keuze. Terwijl dit jaar de LG C9 OLED is al op de markt, 2018 model is bijna de helft van de prijs zoals die nu is, waardoor het op dit moment een dode goede deal ook.

Lees de volledige review: LG OLED65C8

Line

best 65 inch tv Philips Ambilight

2. De goede tweede beste: Philips OLED-803 4K

Philips verlegt de grenzen van de werkelijkheid met next-gen P5 beeldprocessor

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: N/A | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: OLED | Smart TV: Android-N | Gebogen: Geen

Prachtig beeld van de prestaties

Drie-zijdige Ambilight

Ontwerper ziet er goed uit

Geen Freeview Spelen

De Android update is veel te laat

Slechts twee full-specificatie 4K HDMI-ingangen

Philips heeft aanzienlijk verbeterd is de verwerking van de foto ‘kracht van haar 2018 OLED – Tv’ s en de voordelen van deze nieuwe spierkracht kan worden gezien exploot groot, met versterkt contrast en een spectaculaire kleuren.

Het merk van de tweede generatie P5 Perfecte Processing Engine biedt twee keer de verwerking van de foto ‘ kracht van het origineel, en dat was een mooie indrukwekkende chip in zijn eigen recht.

De effectiviteit van Philips de tweede generatie P5 foto van de motor kan soms subtiel met de echte wereld van de content, maar het geeft deze 65-inch TV set een voorsprong als het gaat om het spelen van een 4K-of HD in SDR.

Kopers moeten wegen de visuele voordelen tegen de kleine irritaties, zoals een slechte catch-up TV-bepaling, slechts twee full-spec UHD HDMI-ingangen, en het ontbreken van Dolby Visie. De Philips Hue-compatibele Ambilight verlichting systeem, en de belofte van een begin van de Android TV-updates, echter, misschien wel de balans van de boeken.

Met een concurrerende prijs voor de technologie op het aanbod, de 803 is aantoonbaar Philips meest indrukwekkende OLED-propositie-to-date.

Lees de volledige review: Philips OLED-803 4K HDR-TV

Line

Samsung Q90 QLED TV

(Image credit: Samsung)

3. De LCD-champ: Samsung Q90 QLED TV

De beste QLED-to-date

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: Freeview/FreeSat | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: QLED | Smart TV: Samsung Eden | Gebogen: Geen | Afmetingen: 1450 x 922 x 284mm (B x H x D)

Fantastisch beeld kwaliteit

Ongelooflijk HDR prestaties

Grotere kijkhoek

Uitgebreide smart platform

Geen Dolby Visie ondersteunen

Geen Dolby Atmos luidsprekers

Samsung ‘ s vlaggenschip 4K QLED voor 2019 heeft een of andere manier weten te overtreffen vorig jaar Q9FN, en ook een plaats verdient in deze lijst.

Als het topmodel uit Samsung ‘ s QLED bereik – 8K-modellen, zoals de Q950R terzijde – de Q90 biedt een werkelijk dynamisch beeld met toonaangevende beeld-verwerking en ongelooflijk HDR-beelden. En niet te vergeten een schitterende piek helderheid van 1600 neten (het dubbele van dat van de meeste Oled ‘ s). En met een slanke bezel-less ontwerp en de OneConnect doos netjes weg al uw kabels, de Q90 is zo mooi om naar te kijken wanneer de TV is uit.

Maar een van de meest indrukwekkende innovaties met de Q90 is de kijkhoek: iets dat LCD-panelen traditioneel worstelen met het gegeven dat de achtergrondverlichting meestal gezichten naar voren. Samsung heeft het probleem aanpakten bewonderenswaardig, met zijn Ultra kijkhoek technologie wat betekent dat het contrast en de kleur zijn als de sterke off-axis zoals ze zijn kop, het corrigeren van een van onze belangrijkste klachten voor de Q9FN.

Voeg toe aan dat de ingebouwde Bixby voice-assistent en uitgebreide smart-platform, en je hebt een top-klasse televisie volledig in staat om te concurreren met de OLED-Tv ‘ s die er zijn.

Lees de volledige review: Samsung Q90 QLED TV

Line

Best 65-inch 4K TVs Panasonic

4. HDR-held: de Panasonic TX-65GZ2000

Voor onze Europese lezers, Pana ‘ s vlaggenschip OLED maakt een grote middelpunt

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: Freeview HD/Freesat | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: OLED | Smart TV: Mijn Home-Scherm 4.0 | Gebogen: Geen | Afmetingen: 1446 x 905 x 78 mm (B x H x D)

Een ongelooflijke sound systeem

Aangepaste OLED-paneel

Slechte app-ondersteuning

Geen HDMI-2.1

Enkele televisies uitgebracht dit jaar hebben nogal de attitude van de Panasonic GZ2000 4K OLED. Zittend op de top van de Panasonic 2019 TV serie, dit vlaggenschip TV biedt het beste van de vennootschap HCX Pro Intelligente verwerking, met een op maat gemaakt OLED-paneel om het te onderscheiden van de goedkopere Panasonic GZ1500 en GZ950 / GZ1000 modellen.

Dat is niet te vergeten het brede HDR-formaat ondersteuning Panasonic heeft ingevoerd in de mid-range en high-end sets. Echter, terwijl zelfs de sub-1.000 pond GX800 model packs in de wil van Dolby Visie, HDR10+, en HLG, het is de GZ2000 dat moet echt pronken met deze formaten op hun best.

Een andere opvallende feature is de 140W Dolby Atmos speaker-systeem, waarbij zowel een ingebouwde soundbar en een opwaarts gerichte luidsprekers, met een ongelooflijk precieze audio locatie over het scherm – wat betekent dat je zowel precisie en kracht van uw televisie-stuurprogramma ‘ s.

U zult niet vinden van deze in de VS, ondanks zijn populariteit onder professionele Hollywood coloristen – maar die van u in het verenigd koninkrijk kunnen nab de 65-inch model voor € 4.399 miljoen.

Lees de volledige review: Panasonic GZ2000

Line

LG OLED65E9

(Image credit: LG)

5. LG ‘ s melker OLED-set: OLED65E9

Voor grotere budgetten, de E9 OLED biedt een beetje meer pit in audio

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: Freeview HD | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: OLED | Smart TV: WebOS | Gebogen: Geen | Afmetingen: 57.0 x 36,0 x 8,7 cm (B x H x D)

Geweldige beeldkwaliteit

Uitstekende besturingssysteem

Veel betere gaming mogelijkheden

Incidentele ruis op de afbeelding

Mist helderheid van het LCD vs

LG ‘ S OLED-65E9 niet te ver afdwalen van de C-Serie model hierboven vermeld, hoewel het ontwerp is een beetje meer ambitie, met een prachtige ring-minder glazen paneel dat verschijnt om gewoon te zweven boven de TV staan.

Je krijgt een gelijkwaardig beeld-en 2e-generatie-a9 processor, en in termen van het krijgen bang voor je buck, de C-Serie, is over het algemeen de betere optie. Maar voor degenen die willen iets met de wow-factor, zelfs als je niet kijkt wat er op – en een versterkt audio systeem, verpakt in de E9 is zeker de premium optie.

Maar de OLED65E9 zal het toevoegen van een paar honderd dollars (of euro) om de kosten van uw OLED-televisie, die zijn niet goedkoop om te beginnen, dus we raden u aan goed na te denken over de vraag of de upgrade de moeite waard is voor u.

Lees de volledige review: LG OLED65E9

Line

65-inch Sony A9F/AF9 OLED

(Image credit: Sony)

6. Master OLED upscalen: Sony A9F/AF9 OLED

De meeste van uw content in HD/SDR? Sony ‘ s opschaling tech is ongeëvenaard

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: Freeview HD/Freesat | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: OLED | Smart TV: Android TV | Gebogen: Geen | Afmetingen: 144.9 x 83.2 x 32.0 (B x H x D)

Indrukwekkende opwaardering

Audio+ sound systeem

Android Oreo smart platform

Lean back design

Bewerkte afbeelding presets

Black level beknelling

Er zijn tegenwoordig een paar keuzes als u wilt dat een 65-inch OLED-TV. Sony, Panasonic en LG maken van hen, en elke biedt meerdere opties.

De 65-inch Sony KD-65AF9 is een van de beste ook. Sony heeft een aantal geweldige opwaardering algoritmen op spelen, wat betekent dat zelfs die HD/SDR-beelden krijgen de filmische behandeling op deze 4K-set – vaak meer dan LG ‘ s eigen panelen. De nieuwe X1 Ultieme processor duidelijk helpt bij de verwerking van de foto, met de levendige kleur en een perfect contrast verwacht van een top-klasse OLED.

De AF9 worstelde met een frustrerend smart platform, maar zijn opvolger Oreo ‘ s Android interface is eenvoudiger, gestript, en veel sneller te laden.

Sony nog steeds op een lean-back ontwerp dat werkt beter op papier dan op de praktijk, maar het is een kleine klacht voor één van de beste van het jaar Oled ‘ s. Alleen verblijf duidelijk van de Netflix-Gekalibreerd-Modus: als het staat het de neiging om de schade in plaats van het helpen van de foto.

Bekijk de volledige review: Sony A9F / AF9 OLED

Line

Best 65-inch 4K TVs Sony motion control TV

7. Meester van de beweging: Sony XBR-65X900F

Bovenste LCD-beeldkwaliteit met verbeterde HDR en beweging

Scherm grootte: 65 cm | Tuner: Freeview HD | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: Direct-lit LCD met lokale dimfunctie | Smart TV: Android TV | Gebogen: Geen | Afmetingen: 1,447 x 898 x 297 (B x H x D)

Uitstekende motion handling

Groot contrast

Controversiële ontwerp

Android TV kan je geduld te testen

De Sony XBR-65X900F was een van de eerste 65-inch 4K-Tv ‘ s van 2018, over te nemen van 2017 de Sony XBR-65X900E.

Verbeteringen zijn onder meer de helderheid, die een verbetering van de HDR-prestaties, en zelfs beter motion handling. In feite, we twijfel vindt u soepelere beweging behandeling op een andere set.

Beeld kwaliteit is ook fantastisch, met grote zwarte diepte en inzicht–, SD-content ziet er goed uit. Dit is een LCD-je hoeft niet helemaal perfect zwarten van OLED, maar het wordt zo goed als het LCD-scherm kan.

Net als vorige Sony, de Sony XBR-65X900F maakt gebruik van Android TV, dat kan frustrerend soms. Echter, het geeft u toegang tot massa ‘ s van apps, games en streaming diensten. De geluidskwaliteit is verbeterd, al zijn deze TV luidsprekers niet, natuurlijk, een actie film explosies schudden van uw vloer.

In het verenigd koninkrijk is dit 65-inch TV-toestel staat bekend als de KD-65XF9005.

Lees de volledige review: de Sony BRAVIA XBR-65X900F

Line

(Image credit: LG)

8. De beste entry-level OLED: de LG B9-Serie OLED

Een betaalbare OLED dat niet inleveren op kwaliteit

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: Freeview Spelen, Freeview Satelliet – | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: OLED | Smart TV: WebOS 3.5 | Gebogen: Geen | Afmetingen: 57 x 32.7 x 1.85 cm (B x H x D)

LG ‘ s goedkoopste 2019 OLED

Rijke kleuren en scherpe details

Niet in de laatste verwerking

Geen HDR10+

Wilt u een OLED-TV-ervaring, zonder het prijskaartje? De LG B9 OLED kan de televisie voor u.

Zitten op de bodem van LG ‘ s 2019 OLED-bereik, de relatief begroting forgoes de a9 Gen 2 processor van zijn duurdere broers en zussen (zoals de C9) voor een eenvoudiger a7 Gen 2 model.

Je moet voorzichtig zijn om te kiezen voor de goedkoopste OLED-Tv ‘ s die er zijn, zoals sommige, zoals de Hisense O8B gewoon niet voor de balans tussen koopje en de baseline kwaliteit. De LG B9, hoewel, beheert nog steeds om het bereiken van een dynamische foto met de oneindige contrast en levendige kleuren in overeenstemming met de rest van het gamma – zelfs als sommige milde video geluid kruipt in de donkere delen van het scherm.

Hoewel in het algemeen de £1,299 vanaf prijs (voor het 55-inch model) maakt het de beste ‘budget’ OLED ‘ s die er zijn.

Lees de volledige review: LG B9 OLED-TV

Line

65-inch TCL 6-Series Roku TV

9. Voor lagere budgetten: TCL 6-Serie Roku TV (alleen in de VS)

De beste 65-inch TV voor degenen die op een begroting

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: N/A | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: LCD | Smart TV: Roku TV | Gebogen: Geen | Afmetingen: 57.1 x 10.7 x 35,6 cm

Heldere, kleurrijke HDR

Ondersteunt Dolby Visie

Roku-TV is geweldig

Verlies van donkere details

Beperkte beweging instellingen

Er is geen twijfel in onze gedachten – de TCL P6-Serie was hands down de beste budget TV van vorig jaar in de sub-1.000 dollar prijs. Het maakte onze Beste Tv ‘s van 2017 lijst, evenals onze Beste 4K-Tv’ s van 2017 lijst, naast de Oled ‘s van Sony en LG, en QLED Tv’ s van Samsung en alle kosten twee, drie, vier of zelfs vijf keer zo veel als TCL ‘ s budget-vriendelijke serie.

Als er een nadeel aan het laatste jaar van de modellen, één die zou kunnen en moeten zijn vastgesteld door het einde van het jaar, was het feit dat de Tv ‘ s werden beperkt tot een maat – een schamele 55-inch scherm. Erger nog, de productie niet bij kon houden met de grote vraag wanneer word stapte uit hoe spectaculair die Tv ‘ s waren.

Gelukkig is dat allemaal veranderd dit jaar en de TCL 6-Serie is nu verkrijgbaar in een prachtige, betaalbare 65-inch TV formaat dat ziet er niet alleen fenomenaal, maar gaat eenvoudig op uw portemonnee en voor een 4K-scherm.

Lees de volledige recensie: TCL 6-Serie (R615, R617)

Line

Hisense H8B ULED

(Image credit: Hisense)

10. Voor BRITSE kijkers: Hisense U8B ULED TV

Een goedkope 65-inch TV met een easy-to-use smart platform

Scherm grootte: 65-inch | Tuner: N/A | Resolutie: 3840 x 2160 | Panel technologie: ULED | Smart TV: Vidaa U 3.0 | Gebogen: Geen | Afmetingen: 1449 x 906 x 364 mm

Dolby Visie en Dolby Atmos

Eenvoudig gebruik maken van smart-platform

Stevige bouwkwaliteit

Niet HDR10+ compatibel

Slapdash lokale dimfunctie

Hisense is een TV-merk bekend voor het brengen van wat echte budget prijzen tot zelfs enkele van de grootste schermen, en de U8B bewijst het. Alleen verkocht in de UK, deze edge-lit 65-inch 4K-TV combineert een scala van verschillende gepatenteerde technologieën die Hisense de ULED panelen – in wezen een jacked-out LED-display, in plaats van een ander type van technologie helemaal.

Waarom zo goedkoop? De rand van de verlichting niet de meest consistente helderheid op het scherm in vergelijking met een volledige reeks tegenlicht – maar het houdt de panel heerlijk dun. Met een zilveren afwerking en imposante staan, ook dit is een televisie ontworpen om impact te hebben.

De Hisense U8B ULED heeft een strakke en eenvoudige GEBRUIKERSINTERFACE, door haar Vidaa U smart-platform, met tal van streaming en catch-up-apps, waaronder een televisie met FreeView-Spelen. Met Dolby Visie en Dolby Atmos is er meer dan genoeg van het premie-formaat ondersteuning ook – hoewel helaas niet HDR10+.

Je krijgt niet heel de beeldkwaliteit van andere items op deze lijst, maar het is niet echt een straggler, hetzij. Dit is een volwaardige 4K-paneel, met scherpe beelden en fatsoenlijke motion handling – zelfs als de rand-en dimmen van verlichting zones kunnen leiden tot de bloei rond de heldere gebieden van het scherm. Voor de prijs, zeker een 65-inch TV te overwegen.

Lees de volledige recensie: Hisense U8B ULED TV review

Alles wat u moet weten over de nieuwe TV lanceert 2019:

De Philips TV-aanbod in 2019: alles wat u moet weten van OLED+ om ‘The One’

Sony TV line-up 2019: elke Sony Bravia en Master in de Reeks komen dit jaar

LG TV catalogus 2019: hier is elke LG-TELEVISIE model komen dit jaar

Samsung TV catalogus 2019: hier is elke nieuwe Samsung TV komt in 2019

Panasonic TV line-up 2019: de een Panasonic TV die we tot nu toe hebben gezien