Beste in-ear hoofdtelefoon

De Beste Over-Ear-Hoofdtelefoons koopgids: Welkom bij TechRadar ‘ s round-up van de beste Hi-Fi-over-ear koptelefoon die je kan kopen in 2019.

Als u de waarde van een goede kwaliteit geluid en de beste prestaties in zijn klasse als het gaat om het luisteren naar muziek, dan is er niets daar verslaat de volledige onderdompeling krijg je van een paar van de vaste over-ear hoofdtelefoon.

Het is een feit: in termen van geluid, geluidskwaliteit en comfort tijdens lange luistersessies, geen andere vorm die kan concurreren met hen.

Plus, als het houden van uw oren gezonde lang in je nadagen is net zo belangrijk voor u, maar ook de neiging om het beter is voor de gezondheid van het oor algemene want je hoeft niet naar amp-up van het volume voor een goed niveau van audio prestaties en ruisonderdrukking.

Het paar dat u gaan voor zijn persoonlijke voorkeur, maar voordat u investeert in een paar van de beste over-ear koptelefoon die je nodig hebt om te overwegen wat uw prioriteiten zijn.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Het is geen geheim dat Black Friday en Cyber maandag zijn enkele van de beste tijden om te vinden een fantastisch over-ear headphone aanbiedingen. Bose, Sony en Sennheiser zijn alle onlangs uitgebrachte nieuwe modellen, en dat betekent dat ook de oudere modellen kon worden verdisconteerd. Zorg ervoor dat u een bladwijzer onze beste Black Friday aanbiedingen pagina voor alle updates in de aanloop naar de massale verkoop event.

Bijvoorbeeld, wilt u een draadloze koptelefoon of wilt u een noise-cancelling hoofdtelefoon? Wilt u iets duur en mainstream-achtige Beats koptelefoon, of de audio dapperheid van de beste Sony-hoofdtelefoon?

We hebben zelfs gezien waar draadloze over-ear hoofdtelefoon die veranderen in een draagbare Bluetooth speaker met een enkele module (ja, u leest het goed).

Er zijn zo vele opties die er zijn, dus het bepalen van uw lijst van must-have functies of merken kan een goed uitgangspunt.

Dingen om te zoeken

Over-ear-hoofdtelefoons: wat te zoeken

Om dingen makkelijker te maken voor audiofielen, deze gids richt zich op geluid kwaliteit boven alles.

Bij het kopen van een over-ear koptelefoon, geluid, kwaliteit is het belangrijkste kenmerk om naar uit te kijken – hoe duurder, hoe beter je blikjes hebben de neiging om het geluid, maar er zijn wel een paar indrukwekkende uitzonderingen op deze regel.

Hoe definieert u een goede geluidskwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Houdt u van een warme, ronde klank, of gaat u liever voor ultra high-fidelity dat hoort u elk detail van uw muziek? Bent u een speciale bass head of klassieke muziek van junkie?

Als je die bass, zult u wilt om uit te kijken voor dynamische drivers die verplaatsen veel lucht, wat leidt tot een bassy soundstage. Als detail is alles, kijk voor groot frequentie bereik – 20 hz tot 20 kHz is de standaard, dus alles wat groter is dan dit kan zorgen voor meer detail in de hoogte-en dieptepunten.

Het is ook belangrijk rekening te houden met het geluid als geheel; als je houdt van een ruime, open geluid, probeer dan een paar van open hoofdtelefoons. Zorgen over geluid-lekkage wanneer je in het gezelschap van anderen? Probeer een paar van de gesloten blikjes met een veilige pasvorm, om te stoppen met uw tunes last van de mensen om je heen.

Zoals we al zeiden, er zijn een paar draadloos en noise-cancelling hoofdtelefoons in deze lijst – dat is omdat de geluidskwaliteit van deze modellen is uitzonderlijk. Veel over-ear-hoofdtelefoons komen met deze kwaliteit-van-leven heeft deze dagen, hoewel ze vaak duurder dan hun bekabelde tegenhangers – als je niet kunt leven zonder al deze moderne gemakken, zorg ervoor dat je de aanschaf van een hoofdtelefoon met de nieuwste Bluetooth technologie en active noise cancelation.

Design is ook enorm belangrijk, een goed paar van over-ear koptelefoon nodig hebt om comfortabel voor lange luistersessies – kijk uit voor de gevoerde oorkussens en hoofdbanden materialen zoals memory foam voor een ultiem comfort.

Beste hoofdtelefoon voor over de oren in een oogopslag

 1. Beyerdynamic DT 1990 Pro
 2. Philips Fidelio X2
 3. Beyerdynamic DT 1770 Pro
 4. Sennheiser HD 800
 5. 1More Triple Driver Over-Ear
 6. Bowers & Wilkins P9 Handtekening
 7. Sony WH-1000 XM3
 8. Audio-Technica ATH-SR5BT
 9. Beyerdynamic Amiron Draadloos
 10. Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700
 11. JBL Live 650BTNC
 12. Creatieve SXFI Air hoofdtelefoon
 13. Sennheiser Momentum Draadloos
 14. Focal Stellia

Onze favoriete hoofdtelefoon voor over de oren

Wat zijn de beste hoofdtelefoon voor over de oren?

Image Credit: Beyerdynamic

Image Credit: Beyerdynamic

(Image credit: Beyerdynamic)

1. Beyerdynamic DT 1990 Pro

Professionele hoofdtelefoon die weet hoe plezier te hebben

Akoestisch ontwerp: Open | Gewicht: 370 g | Kabel lengte: 9,8 ft of 3,9 ft | Frequentie respons: 5-40,000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: 102 db | Impedantie: 250 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Gebouwd als een tank

Uitstekend comfort

Adembenemend resolutie

Iets verzonken mids

Hoogtepunten kan worden vermoeiend

Terwijl Beyerdynamic is misschien niet zo bekend als zijn duitse broer, Sennheiser, audio bedrijf heeft een geschiedenis van het creëren van een aantal van de best klinkende audio-materiaal op de markt – de vennootschap DT770, DT880 en DT990 waren bekend om hun uitstekende bouw-en geluidskwaliteit.

Boven alles, echter, staat de Beyerdynamic DT 1990 Pro, een open versie van de Beyerdynamic DT 1770 Pro, een hoofdtelefoon die won onze Editor ‘ s Choice voor de beeldvorming, ontwerp en waarde voor het geld. Beide hoofdtelefoons zijn geprijsd hetzelfde ($599, £589, AU$1,159), dus u zult niet vinden van een deal oppakken van de ene boven de andere. Het verschil is hier dat het gaat om geluid.

Als ze zijn open-back, het DT 1990 Pro zijn bedoeld om te worden gebruikt thuis of in de studio voor ernstige analytisch luisteren. Geluid is in staat om in en uit, maar het goede nieuws is dat het open design geeft u de DT 1990 Pro een groot gevoel van ruimte. Geluid is heel breed, zodat zelfs de meest sentimentele luisteraar om de exacte locatie van waar elk instrument speelt.

Als u op zoek geweest naar een paar van de Hi-Fi hoofdtelefoons die worden gebruikt door een aantal van ‘ s werelds toonaangevende audio-ingenieurs, dit zijn ze.

Lees de volledige recensie: Beyerdynamic DT 1990 Pro

Image Credit: Philips

Image Credit: Philips

(Image credit: Philips)

2. Philips Fidelio X2

Schitterende koptelefoon voor een schitterende prijs

Akoestisch ontwerp: Open | Gewicht: .85 pond | Kabel lengte: 9.8 feet | Frequentie respons: 5-40,000 Hz | Drivers: Twee 1.9″ speakers | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 100 dB bij 1 mw | Impedantie: 30 Ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Briljant geluid

Uitstekende waarde

Zeer comfortabel

Mist extra ‘ s

De Philips Fidelio X2 ‘ s zijn een uitstekende hoofdtelefoon biedt premium comfort en kwaliteit met een geluid dat rivalen zelfs de meest geroemde audiofiele blikjes. Misschien op pure geluidskwaliteit ze een inkeping uit de wil van de top Oppo of Sennheiser aanbod – maar het feit dat je wilt opslaan van grote hoeveelheden contant geld door te kiezen voor de Philips is gewoon een no brainer.

Lees de volledige recensie: Philips Fidelio X2

Best over-ear headphones

Image Credit: Beyerdynamic

3. Beyerdynamic DT 1770 Pro

Opname studio stamboom, DJ booth prijs

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 1.5 kilo | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 5-40,000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Prachtig ontworpen soundscape

Strak design

Goede prijs voor de kwaliteit

Ze zijn een beetje groot

De Beyerdynamic DT 1770 Profs zijn een prachtige hoofdtelefoon. Zijn ze duur? Sommige nee, de meeste ja; maar voor het pure luisteren ervaring leveren zij u zou het moeilijk worden ingedrukt om ze af na het plaatsen van hen op, zelfs geen gebruik met draagbare HRA-spelers en mobiele telefoons.

Dat gezegd hebbende, ze doen echt de grenzen verleggen van wat je kunt doen met een dynamische driver. Alle lof voor Beyerdynamic voor het samenstellen van zo ‘ n prachtig product.

Lees de volledige recensie: Beyerdynamic DT 1770 Pro

Image Credit: Sennheiser

Image Credit: Sennheiser

4. Sennheiser HD 800

De Sennheiser HD800 is de hoofdtelefoon geschikt voor koningen

Akoestisch ontwerp: Open | Gewicht: 330g | kabellengte: 3m | Frequentie: 14 – 44.100 Hz | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: 300 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Klinkt gewoon prachtig in elk opzicht

Prachtig uitgebalanceerde

Ongelooflijk gedetailleerde

Comfort is uitstekend

Onmiskenbaar duur

De vierde vermelding op onze lijst gemakkelijk had kunnen zijn de eerste als het niet goed de kosten van meer dan $1.000/1.000 pond. De Sennheiser HD 800, handen naar beneden, één van de best klinkende paren van over-ear-hoofdtelefoons op de planeet, liefdevol geprezen door de binnenste kringen van muziekliefhebbers over de hele wereld. Wanneer deze is gekoppeld met de juiste hardware, ze klinken fantastisch goed gebalanceerd in alle opzichten.

Helaas, ze zijn uiterst kostbaar en vereisen meer audio-apparatuur dan de gemiddelde consument bereid is te kopen. Mocht je jezelf in nood – of, laten we eerlijk zijn, in de wil van geweldige over-ear-hoofdtelefoons, dit zijn ze.

Lees de volledige recensie: Sennheiser HD 800

Image Credit: 1MORE

Image Credit: 1MORE

(Image credit: 1More)

5. 1MORE Triple Driver Over-Ear

Uitstekend geluid tegen een betaalbare prijs

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 0.65 kg (293g) | Kabel lengte: 4.40 meter (1.35 m) | Frequentie respons: 20 – 40.000 Hz | Drivers: 137/64″ (40mm) | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 104 db SPL @ 1kHz | Impedantie: 32 Ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Gedetailleerde en gebalanceerd geluid

Hoogwaardige materialen

Uitstekende waarde

Geen inline microfoon of externe

Als u op zoek bent naar een paar van de high-end hoofdtelefoon die niet zal breken de bank, de 1MORE Triple Driver in-ear is een geweldige plek om te beginnen. De bouw van de kwaliteit en gedetailleerd geluid echt indruk te maken en we denken dat bass-liefhebbers zullen net als de lichte mid-bass nadruk en regie in de lage registers, terwijl het niet ten koste gaat van de middentonen of hoge tonen. De hoofdtelefoon onthult een goed niveau van detail in het hele frequentie bereik en nooit hard in de hogere registers.

Te dien einde, het is moeilijk om de schuld van de $250, – (ongeveer € 190, AU$338) 1MORE Triple Driver Over-Ear, waardoor ze een gemakkelijk aanbeveling voor de prijs.

Lees de volledige recensie: 1MORE Triple Driver Over-Ear

Image Credit: Bowers & Wilkins

Image Credit: De Bowers & Wilkins

(Image credit: de Bowers & Wilkins)

6. Bowers & Wilkins P9 Handtekening

De B&W P9 Handtekening is alles over de kwaliteit van het geluid

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 413 g | lengte Kabel: N/A | Frequentie: 2 – 30.000 Hz | Drivers: 1.6 inch (40 mm) Mylar/Titanium | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 111dB SPL @ 1kHz – / 1Vrms | Impedantie: 22 Ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Uitzonderlijk hoog niveau van detail

Duidelijkheid over de gehele range

Voor langere periodes comfortabel

Premium prijskaartje

De B&W P9 Handtekeningen zijn gewoon een aantal van de best klinkende koptelefoons die we ooit hebben gebruikt. Ze hebben een strakke, verfijnde geluid dat biedt een bijna ongeëvenaard niveau van detail.

Dat gezegd hebbende, blijft het een feit dat ze een relatief functie-light paar blikjes. Als je wil minder uit te geven dan kun je een veel meer draagbare paar dat zal beter geschikt zijn om in de ochtend pendelen of een vliegtuig rijden dankzij de extra functies, zoals ruisonderdrukking, en een Bluetooth-verbinding.

Maar, als u op zoek bent om te investeren in een serieus hoge kwaliteit koptelefoon om te luisteren naar muziek van hoge kwaliteit collectie, dan zijn er een paar die kunnen overeenkomen met de P9s op deze prijs.

[Update: We zijn op de hoogte dat de laatste paar P9 Handtekeningen zijn verscheept naar retailers, dus als je wilt om je handen te krijgen op die blikjes, moet je snap ze snel op.]

Lees de volledige review: B&W P9 Handtekening

Image Credit: Sony

Image Credit: Sony

(Image credit: Sony)

7. Sony WH-1000XM3

Over-ear blikken die bieden het hele pakket

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 23g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 10 uur | Draadloos bereik: 33 ft | NFC: Ja

Uitstekende noise-cancelling

Geweldig klinkende audio

30 uur levensduur van de batterij

Stem assistent ondersteuning

De kwaliteit van de verbinding problemen

Het is bijna oneerlijk om ze op stok in dezelfde categorie als de meer kritisch luisteren-gericht over-ear hoofdtelefoon, maar de Sony WH-1000XM3 zijn een van de beste all-around koptelefoon hoorden we van vorig jaar. Niet alleen doen ze klinken geweldig en pack uitstekende ruisonderdrukking, maar ze lukt om dit te doen allemaal draadloos.

Andere hoofdtelefoons op onze lijst bieden van een superieure geluidskwaliteit, zeker, maar de WH-1000XM3 beheren om de beste balans van functies en prestaties.

En terwijl de ruisonderdrukkende dat echt verkopen deze hoofdtelefoon, ze hebben ook een paar interessante trucs uit de mouwen te steken als de ingebouwde Google-Assistent en Alexa, plus ondersteuning voor NFC en aptX HD met een aantal Android-apparaten.

Het aanbieden van dit alles zonder een serieuze prijs-premie over de wedstrijd betekent dat de Sony WH-1000XM3 zijn een geweldige all-round keuze voor on-the-go muziek van luisteraars.

Lees de volledige review: Sony WH-1000XM3

Image Credit: Audio-Technica

Image Credit: Audio-Technica

(Image credit: Audio-Technica)

8. Audio-Technica ATH-SR5BT

Over-ear hoofdtelefoon die zowel de prestaties en waarde

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: .64 pond | Kabel lengte: 3.9 meter | Frequentie respons: 5-40,000 Hz | Drivers: Twee 1.7″ stuurprogramma | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 100 dB | Impedantie: 35 ohm | levensduur van de Batterij: 40 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Geen

Stellaire levensduur van de batterij

Gebalanceerd geluid

Bedrade modus klinkt nog beter

Psychedelica kunnen worden te energiek

Audiofielen meestal mijden draadloze hoofdtelefoons als gevolg van slechte geluidskwaliteit. Echter, Bluetooth audio enorm is verbeterd door de jaren heen. Er zijn nu tal van draadloze koptelefoons die de muziek liefhebber, met Hi-Res Audio-ondersteuning wordt meer en meer voorkomt.

Dat gezegd hebbende, de Audio-Technica ATH-SR5BT beschikken over enkele van de best bekabelde en draadloze geluidskwaliteit van een koptelefoon onder de $200 (150 pond). Ze spelen goed met alle muziek genres en bieden een flatscreen-respons curve. Ze zijn zeer comfortabel voor lange luistersessies en zijn goed gebouwd. Levensduur van de batterij is al even indrukwekkend met bijna 40 uur afspelen van een toeslag. En terwijl ze aan het ontbreken van een aantal kenmerken van duurdere draadloze koptelefoon, zoals active noise cancelling en multi-device pairing, worden deze afwegingen de moeite waard te maken voor een fenomenaal geluid.

Lees de volledige recensie: Audio-Technica ATH-SR5BT

Image Credit: Beyerdynamic

Image Credit: Beyerdynamic

(Image credit: Beyerdynamic)

9. Beyerdynamic Amiron Draadloos

Ongelooflijke audio fidelity ondersteund door een ernstige prijs

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: N/A – | Kabel lengte: 4.6 meter | Frequentie respons: 16-22,000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: 28 ohm | levensduur van de Batterij: 25 uur | Draadloos bereik: 30+ voeten | NFC: Ja

Bouw van uitstekende kwaliteit en comfort

Gedetailleerde en ruime geluid

Klinkt net zo goed vast

Niet ideaal voor op reis

De Beyerdynamic Amiron Draadloos zijn de best klinkende draadloze koptelefoon die je kunt kopen, periode. Geluid is ruim, gedetailleerde, en je wilt herontdek uw muziek bibliotheek. Hun omvangrijke ontwerp en de gemiddelde geluidsisolatie ze verschrikkelijk voor reizen, maar als u op zoek bent naar het beste geluid van een draadloze koptelefoon, dit is het.

Lees de volledige recensie: Beyerdynamic Amiron Draadloos

(Image credit: Bose)

10. Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700

Toonaangevende noise cancelation, maar niet de beste van de levensduur van de batterij

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 25g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 20 uur | Draadloos bereik: 33 ft | NFC: Ja

Uitstekende noise cancelation

Leuke, levendige sound

Elegant ontwerp

Levensduur van de batterij kan beter

Duurder dan de Sony WH-1000XM3

Ze kunnen niet winnen van de Sony WH-1000XM3 de levensduur van de accu en de prijs, de Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700 zijn nog steeds een fantastische paar over-ear hoofdtelefoon.

Door het toepassen van ruis bij annulering op zowel muziek als telefoongesprekken, ze bieden toonaangevende technologie, en ook een bruisende, levendige geluid en breed, uitgebalanceerd klankbeeld.

Als je probeert om te kiezen tussen het kopen van de Sony WH-1000XM3s en de Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700, raden wij gaan voor de eerste vanwege die lagere prijs en een betere levensduur van de batterij.

Dat gezegd zijnde, zou je niet een fout te maken als u hebt gekozen voor de Bose blikjes in plaats (en zouden we het niet kwalijk nemen als je dat deed) – ze klinken geweldig, ziet er fantastisch uit, en het geluid-annulering is niet van deze wereld.

Lees de volledige review: Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700

Image Credit: TechRadar

Image Credit: TechRadar

(Image credit: JBL)

11. JBL Live 650BTNC

Goed afgeronde hoofdtelefoon die uitstekende waarde

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 249g | Kabel lengte: 3.93 meter | Frequentie bereik: 16 hz – 20 khz | Drivers: 40mm | Driver type: N/A | Gevoeligheid: 100 db-spl@1kHz/1mW | Impedantie: 32 | levensduur van de Batterij: 20 uur met ANC en draadloos ingeschakeld | Draadloos bereik: N/A

Dynamische, punchy geluid

Ondersteunt Google-Assistent + Alexa

Uiterst comfortabel

MicroUSB opladen

Goed, maar niet toonaangevende ANC

Niet-verstelbare ANC

Voor het geld, de JBL Live 650BTNC punch boven zijn gewicht op het vlak van geluidskwaliteit, bouwen en functies. De nadelen die we hierboven genoemd hebben – zoals het in kaart brengen van de assistent van de touchpad en het gebruik van de microUSB – gewoon nitpicks met geen van hen is ronduit deal-breakers.

Dat gezegd hebbende, kwamen we zeer onder de indruk van de goed afgeronde pakket JBL gemaakt voor de markt en zou het zeker aanbevelen aan iedereen in de markt voor een goedkope paar van noise-cancelling hoofdtelefoons.

Lees de volledige recensie: JBL Live 650BTNC review

Image Credit: TechRadar

Image Credit: TechRadar

(Image credit: Creatief)

12. Creatieve SXFI Air hoofdtelefoon

Open-back geluid van gesloten met draadloze hoofdtelefoons

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 0.7 kg | kabellengte: N/A | Frequentie respons: 20 Hz – 20 kHz | Drivers: 50 mm | Driver type: Neodymium-magneet | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: 32 ohm | batterijduur: tot 10 uur | Draadloos bereik: tot 10 m / 33 ft

Slim, comfortabel ontwerp

Indrukwekkende SXFI audio-technologie

Voor een goede verbinding

Bluetooth audio lag op games en video

Lastige set-up proces

Geen draagtas

De SXFI Air hoofdtelefoon is iets van een gemengde zak wanneer gebruikt in de Bluetooth-modus, en als je vooral van plan om ze te gebruiken binnenshuis, dan is het verleidelijk om te kiezen voor de minder dure bedrade versie in de plaats.

Echter, de bedrade modus toont echt af van de SXFI holographic audio om het beste effect, het toevoegen van een dramatische gevoel van ruimte aan muziek, games en video gelijk. Er is nog enige ruimte voor verbetering bij het luisteren naar muziek, maar voor gaming en video van de SXFI Lucht is ongeveer net zo goed als je voor iets meer dan $150.

Lees de volledige recensie: Creatieve SXFI Air hoofdtelefoon review

(Image credit: Sennheiser)

13. Sennheiser Momentum Draadloze (2019)

Over-ear koptelefoon die niet beknibbelen op de smart functies

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: N/A | lengte Kabel: N/A | Frequentie: 6 hz tot 22 khz | Drivers: 42mm Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 17 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Ja

Briljante geluidskwaliteit

Cool design

Aanpasbare instellingen

Levensduur van de batterij is niet geweldig

Duurder dan rivalen

In termen van geluidskwaliteit, deze Sennheiser hoofdtelefoon voor over de oren klinken fantastisch, met een hoog niveau van detail, warme bas, en natuurlijk klinkende psychedelica.

Aanpasbare geluid annulering is een groot touch, maar het hoeft niet helemaal bereikt de toonaangevende normen van Sony en Bose. Levensduur van de batterij ook niet concurreren met de Sony WH-1000XM3s, en ze zijn duurder om op te starten.

Dus, waarom kopen de Sennheiser Momentum Draadloze (2019)? Nou, als de ingebouwde Tegel bijhouden van je aanspreekt, en je wilt het industriële ontwerp en de hoogwaardige materialen van het Momentum Draadloze, dat kan een reden zijn – en als u kiest voor ze over de Sony model, zal het u niet ontbreken op een audio-kwaliteit. In dat opzicht zijn ze echt op elkaar afgestemd.

Lees de volledige recensie: Sennheiser Momentum Draadloze (2019) review

Image credit: TechRadar

Image credit: TechRadar

(Image credit: Focal)

14. Focal Stellia

Luxe hoofdtelefoon, luxe prijs

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 0.96 kg (435g) | Kabel lengte: 1 x 4ft OFC 24 AWG-kabel, 1 x 10ft OFC 24 AWG kabel – | frequentiebereik: 5 hz – 40 khz | Drivers: 40mm | Gevoeligheid: 106dB SPL / 1mW @ 1kHz | Impedantie: 35Ohms | levensduur van de Batterij: NA | Draadloos bereik: NA | NFC: Geen

Prachtige, precieze geluid

Open soundstage

Comfortabel

Weelderige ontwerp

Extreem duur

Een beetje groot

De Focal Stellias geluid absoluut fantastisch. Hun wijd-open geluidsbeeld en een gedetailleerde, nauwkeurige behandeling van het geluid betekent dat zij maken van elk genre van muziek briljant.

Als je luistert naar nummers die u denkt te weten van binnen en van buiten de Stellias’ precieze scheiding van de frequenties betekent dat u waarschijnlijk te horen die je nog nooit hebt gezien.

Dus waarom niet ze maken in de lijst? Nou, dat hebben we wel opgenomen als een bonus optie, omdat ze zijn ongelooflijk. Maar ze zijn alleen heel erg duur.

Ze zijn dan $3.000. En zo goed als ze zijn, daarin ligt het probleem: de Focal Stellias zijn onbetaalbaar voor de meeste mensen, op 10 keer de prijs van onze huidige favoriete koptelefoon, de Sony WH-1000XM3s.

UPDATE: Als je van het geluid van deze luxe koptelefoon, maar kan niet rechtvaardigen de prijs, is onze eerste hands-on review van de nieuwe Focal Elegia. Ze klinkt misschien niet zo spectaculair als de Focal Stellia – tenminste, dat is wat we verzameld een korte luistersessie – maar de Focal Elegia hoofdtelefoons zijn nog steeds zeer indrukwekkend.

Lees de volledige recensie: Focal Stellia review

Over-ear headphone aanbiedingen