Beste draadloze oordopjes in en een koptelefoon

In-ear noise cancelling zo goed als elk van de over-ear blikjes
Omgevingsgeluid kan irritant zijn
Indrukwekkende passende training ‘knoppen van Beats
Als je winkelen voor een no-gedoe paar oordopjes die lading in 5 minuten, werkt goed met iOS en het niet erg te besteden een beetje extra geld te verdienen op hen, de Beats X zijn voor u.
Als u wilt dat een paar van hoge kwaliteit echt draadloze oordopjes die niet de Apple AirPods, dan is de Jabra Elite 65t moeten worden aan de bovenkant van uw lijst.
Gebalanceerd geluid kwaliteit

Relatief duur

Niet geschikt om met één oor luisteren

Draadloos versus echte draadloze

Draadloze vs waar draadloos: wat is het verschil?

Beperkt water weerstand
De geluidskwaliteit die deze echte draadloze buds is inderdaad erg goed, met een diepe bass en een grote open soundstage. Het nadeel hier is dat andere functies die beschikbaar zijn in de app, zoals het omgevingsgeluid en de equalizer-presets zijn handig om te hebben, maar niet altijd zo effectief werken als we hoopten. Erger nog, deze functies zijn ook vrij veel out-of-bounds voor iOS-gebruikers, omdat u alleen kunt de app downloaden op apparaten die draaien op Android 5.0 of hoger.

wireless earphones

Beste draadloze oordopjes, in een oogopslag:

 1. Optoma NuForce WORDEN Sport4
 2. RHA MA390 Draadloos
 3. OnePlus Kogels Draadloos
 4. Jaybird Tarah Pro
 5. Beats X
 6. Bose QuietControl 30

In termen van audio-kwaliteit, ze beschikken over een levendige sonic presentatie en een accuraat-gevoel soundstage, hoewel de bass-hoofden kunnen willen om elders op zoek naar een hoofdtelefoon die pack een bassier die ze leert kennen punch.

 1. Sony WF-1000XM3 Echte Draadloze Oordopjes
 2. Cambridge Audio Melomania 1
 3. Klipsch T5 Echte Draadloze
 4. RHA TrueConnect
 5. Jabra Elite 65t
 6. Audio-Technica ATH-CKS5TW
 7. Beats PowerBeats Pro
 8. Samsung Galaxy Toppen
 9. Apple AirPods (2019)

Onze top picks

Wat zijn de beste draadloze oordopjes?

Betrouwbare verbinding
Lees dan onze top draadloze Bluetooth oordopjes picks.

1. Optoma NuForce WORDEN Sport4

Goede waarde voor het geld

Goed gemaakt draadloze oordopjes voor duursporters

Beperkt oordopje selectie
Cambridge Audio is bekend om zijn high-end audio apparatuur, maar tot nu toe nog niet gewaagd in de wereld van de echte draadloze oordopjes. Voer de Cambridge Audio Melomania 1s: met een uitstekende 45 uur levensduur van de batterij, ze combineren het merk van de award-winnende engineering met het gemak van een echt draadloos luisteren.
Akoestisch ontwerp: gesloten | Gewicht: 15 gram | Frequentie respons: 20 Hz – 20 kHz | programma ‘ s: 6 mm – Driver type: dynamisch | Gevoeligheid: 92 dB +/ – 3 dB bij 1 kHz | Impedantie: 32 Ohm | levensduur van de Batterij: 10 uur | draadloos bereik: 10 m (33 vt) | NFC: Geen

Goed klinkende draadloze oordopjes die kan opladen in vijf minuten
Weinig duidelijk

Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Zwaar
Echte draadloze oordopjes hebben geen snoer dan ook. Terwijl een draadloze stelt ons in staat om te dragen koptelefoon een paar meter afstand van onze muziek spelers, Echte Draadloze snijdt het koord tussen de oordopjes, die ons de ware vrijheid. Als u op zoek bent om te gaan volledig draadloos, we hebben ook een round-up van de beste echte draadloze hoofdtelefoon, maar u zult merken dat sommige van onze top picks ook hier.
Lees de volledige review: Jabra Elite 65t

8. Samsung Galaxy Toppen

Zaak is vrij omvangrijk

(Image credit: Samsung)

Met hun stellaire geluid en het bouwen van kwaliteit, lange levensduur van de batterij en wat misschien wel een van de coolste zaken die we ooit hebben gezien, zouden we betogen dat de Klipsch T5s zijn van de beste modellen op de markt van nu.
(Image credit: RHA)
Geweldig geluid
Kan er een paar kleine problemen met deze draadloze oordopjes, maar we denken dat Sony heeft geslagen en de bal van het park met de WF-1000XM3; niet alleen zijn deze hands down de beste-op zoek Echte Draadloze hoofdtelefoon die er zijn, maar ze combineren ernstige noise-cancelling-tech met vuist-pompen muzikaliteit.
… en dit zijn onze echte draadloze picks:
Leuk geluid
Lastige oordopjes
Lees de volledige recensie: Beats PowerBeats Pro

Draadloze oordopjes aanbiedingen