Beste Wi-Fi-extenders

Lees de volledige recensie: Pluim SuperPods
Drie LAN-poorten
Hoe werken ze? De beste wifi extender zal pick-up waar uw router begint te verliezen dekking. Het zal die oorspronkelijke netwerk en het vergroten van het bereik, waardoor u een aanzienlijke boost in je draadloze dekking.
We hebben verzameld de beste wifi extenders voor u om uit te checken. Dus als je die wonen of werken in een grote ruimte en zijn gefrustreerd door uw netwerk dekking, neem een kijkje op onze picks voor de ideale oplossing.
Hier zijn onze keuzes voor de beste wifi-extender. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare optie of een onopvallende, vindt u iets op deze lijst om uw behoeften te passen.
Wat u moet weten over Black Friday 2019 Black Friday en Cyber maandag 2019 zal hier voor u het weet, samen met alle Wi-Fi extender aanbiedingen die met het komen. En, terwijl u kunt nog steeds vinden uitstekende deals beneden dankzij onze prijs vergelijking tools u kunt inzetten vindt u een aantal uitstekende Best Buy Black Friday deals voor sommige Wi-Fi-extenders.

Lees de volledige recensie: Trendnet Wi-Fi Overal powerline 1200 AV2
Nodig om het verhogen van uw netwerk en krijgen op het netwerk gebaseerde cybersecurity ook? De Pluim SuperPods zal de klus te klaren, al zijn ze niet goedkoop zijn. Je ziet de Pluim SuperPods fungeren als één van de beste Wi-Fi-extenders recht uit de doos. Maar misschien nog belangrijker, ze komen ook met een abonnement op een service om uw netwerk te beschermen tegen cyber-aanvallen, alsmede het verwijderen van advertenties van het internet. Niettemin, zelfs als je niet de zorg over de extra software, de uitstekende prestaties is meer dan genoeg om deze Wi-Fi extender de moeite waard uw aandacht op zijn minst.

1. Pluim SuperPods

Op het moment van schrijven, de Pluim SuperPods zijn alleen beschikbaar in de US, dus bekijk ook onze andere pikt hieronder als ze niet beschikbaar zijn waar u bent.

De Pluim SuperPods fungeren als één van de beste Wi-Fi-extenders recht uit de doos.

De Netgear AC1200 WiFi Range Extender EX6150 is een eenvoudig apparaat dat je kan discreet stekker in een stopcontact.
Eenvoudige installatie
Trendnet Wi-Fi Everywhere Powerline 1200 AV2
Als je hebt ervaren dat de verbindingen traag, of zelfs verbroken verbindingen, de beste wifi extenders eenvoudig op te lossen zonder een beroep te doen op duurdere oplossingen, zoals het uitvoeren van extra netwerk kabels in uw huis of kantoor.
Bands: 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz | Connectiviteit: 1 x Gigabit Ethernet-poort | Functies: Wi-Fi Protected Access (WPS), heeft de Extender/Access Point-modus schakelaar, power-knop
Verkeerd Ontwerp

Plume Superpods
Als u behoefte aan een geweldige manier om te upgraden van uw netwerk, zodat u kunt hebben fantastische dekking overal in uw huis, een powerline-adapter is een opmerkelijke optie. Niet alleen doen ze bieden dezelfde functionaliteit als de beste Wi-Fi-extenders, maar de Trendnet Wi-Fi Overal Powerline zou gewoon een droom die uitkomt.

2. Netgear AC1200 WiFi Range Extender EX6150

Bands: 802.11 b/g/n/ac | Connectiviteit: 2x Gigabit LAN ports | Functionaliteiten: Ouderlijk toezicht, Cloud-gebaseerde ad-blocking en cybersecurity

Eenvoudig in te stellen Super eenvoudige installatie
Compact ontwerp
Prijzig
Slechts één Ethernet-poort
De afgelopen paar jaar, Netgear heeft in wezen draaide zich in een vertrouwde naam in de netwerk wereld. En, hebben zij zetten hun uitgebreide expertise op indrukwekkende wijze gebruik met hun AC1200 Wi-Fi Range Extender EX6150. Deze geweldige extender is een eenvoudig apparaat dat je kan discreet stekker in een stopcontact, en heeft zeker onze stem voor één van de beste Wi-Fi-extenders in 2019. Als een extra bonus, de EX6150 biedt een snelle en eenvoudige installatie, vrij van elke uitschelden installatie van de software. Volg de eenvoudige instructies lezen en je hebt snelle en betrouwbare Wi-Fi-dekking voor uw hele huis of kantoor.
Netgear Nighthawk X6 EX7700 De Netgear Nighthawk X6 EX7700 kunt u stream-4K-content, games spelen en hook-up van alle soorten apparaten van uw Wi-Fi-netwerk zonder een hapering. (Image credit: Netgear)
3. Netgear Nighthawk X6 EX7700 Mesh Range Extender Compacte oplossing Bands: 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz | Aansluitmogelijkheden: 2 x Ethernet | Functies: Wi-Fi Protected Access (WPS), Netwerk connectiviteit Klein ontwerp
Eenvoudig te gebruiken
Prijzig
De kracht en het gemak van een mesh-netwerk naar uw huis met de Netgear Nighthawk X6 EX7700. Dit betekent niet alleen dat de uitbreiding van het gebied van uw Wi-Fi-netwerk, maar het zorgt voor een naadloze Wi-Fi-netwerk in uw hele huis of kantoor, dus u hoeft niet te schakelen tussen netwerken tijdens het verplaatsen rond.
Dankzij de krachtige hardware binnen de Netgear Nighthawk X6 EX7700, kunt u stroom van een 4K-content, games spelen en hook-up van alle soorten apparaten van uw Wi-Fi-netwerk zonder een hapering. De meegeleverde Ethernet-poorten zijn ook een mooie aanvulling voor het brengen van uw netwerk bekabelde apparaten.
TP-Link RE350 AC1200 Wi-Fi Range Extender TP-Link RE350 AC1200 Wi-Fi Range Extender is niet alleen een van de beste Wi-Fi-extenders je nu al kunt kopen; het is ook een van de meest betaalbare. 4. TP-Link RE350 AC1200 Wi-Fi Range Extender Eenvoudig en makkelijk te gebruiken Bands: 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz | Connectiviteit: 1 x Ethernet | Functies: Wi-Fi Protected Access (WPS), LED toont de aansluiting kracht voor eenvoudige plaatsing Ethernet-verbinding
LED brandt verbinding sterkte maakt de installatie eenvoudig
Groot
TP-Link is een Chinese networking bedrijf dat gestaag aan populariteit wint in het westen, en voor goede reden. Met apparaten zoals de TP-Link RE350 AC1200 Wi-Fi Range extender, het is gemakkelijk om waarom: deze extender – een van de beste Wi-Fi-extenders je nu al kunt kopen – doet zijn werk goed, en het is betaalbaar. Het gaat niet om de snelste Wi-Fi extender die er zijn, maar met het bereik van deze extender biedt op de prijs die zij beschikbaar is, dan is het een koopje. Tot slot, dankzij een LED-signaal indicator op de voorkant, de installatie is een eitje. Linksys RE6500 AC1200 Dual-Band Wireless Range Extender Linksys RE6500 AC1200 Dual Band Wireless Range Extender is moeilijker ontwerp kunt Linksys zijn vier gigabit Ethernet-poorten. 5. Linksys RE6500 AC1200 Dual Band Wireless Range Extender Een andere krachtige keuze Bands: 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz | Connectiviteit: 4 x Ethernet, Audio Jack | Functies: Linksys Spot Finder-Technologie, muziek streamen, eenvoudige installatie Audio streaming
Krachtig
Duur
Bulky design
De Linksys RE6500 AC1200 is nog een ander Wi-Fi extender die kunnen worden aangezien voor een router. Dit moeilijker ontwerp kunt Linksys zijn vier gigabit Ethernet-poorten, die in principe krijgt u de mogelijkheid om het verhogen van uw netwerk aan het internet verbonden apparaten die met een ethernet-verbinding. Het heeft ook een audio-uitgang zodat het verbinding kan maken met een audio-systeem, waardoor u het streamen van digitale muziek vanaf uw PC op uw audio-ontvanger. Dit is een vrij robuust en veelzijdig product, en één van de beste Wi-Fi-extenders voor het geld.
D-Link DAP-1320 Wireless N300 Range Extender De D-Link DAP-1320 Wireless N300 Range Extender is ontworpen en gebouwd om te duren. 6. De D-Link DAP-1320 Wireless N300 Range Extender Kleine en goedkope Bands: 802.11 n 2,4 GHz | Connectiviteit: N/A | Functies: WPS, interne antennes Zeer klein
Goedkope
Niet de snelste Wi-Fi
Geen Ethernet
Als u nodig hebt om een redelijk betaalbare manier om rundvlees-up van uw Wi-Fi-netwerk, en u tevreden bent met de afwikkeling van een weinig op prestaties en eigenschappen, dan is de D-Link DAP-1320 Wireless N300 Range Extender kan gewoon één van de beste Wi-Fi-extenders voor u.
Dit kleine apparaat komt sans elk Ethernet-poorten, en het is nog niet voorzien van dubbele banden of 802.11 ac, die is momenteel de snelste vorm van Wi-Fi. Het is echter ontworpen en wordt gebouwd volgens de laatste. En het beste van alles, het is een snelle, gemakkelijke en goedkope manier van het stimuleren van uw Wi-Fi-netwerk zo lang als je niet te veel verwachten van het netwerkverkeer.
Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de TP-Link RE350 Techradar Verzending van Linksys Velop Wi-Fi extender Linksys Velop Wi-Fi extender heeft een gebruiksvriendelijke setup dat iedereen met een smartphone gemakkelijk kunt doen. (Image credit: Linksys)
7. Linksys Velop Wi-Fi extender Leek mesh Wi-Fi kosten Bands: 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz | Aansluitmogelijkheden: 2 x Gigabit Ethernet-per eenheid (1 WAN en 1 LAN-elk) | Kenmerken: App-gebaseerde setup; dual-stream (2×2), 802.11 ac netwerken; 716MHz quad-core ARM Cortex A7 processor, beamforming aangeduid Volledig modulaire mesh netwerk
Onopvallend design
Prijzig in vergelijking
Prestaties te afhankelijk van de positie
De Linksys Velop biedt een solide argument voor een draadloos mesh netwerk gemak van installatie. Op zoek naar een vervanging van zowel uw router en uw nu-verouderde range extender, de Velop komt op een moment dat bedrijven als Google en Netgear proberen om hetzelfde te bereiken. De belangrijkste manier Linksys hoopt zich te onderscheiden van haar concurrenten in het draadloze mesh netwerk de ruimte is met een gebruiksvriendelijke setup dat iedereen met een smartphone gemakkelijk kunt doen. Met een bezoek aan de App Store of Google Play markt heb je de Linksys Velop up-and-running in een kwestie van minuten. Het is zeker een waardige toevoeging aan onze lijst van de beste Wi-Fi-extenders in 2019.
Lees de volledige recensie: Linksys-Velop

Twee vogels met één steen
Uitstekende dekking

8. Trendnet Wi-Fi Overal Powerline 1200 AV2

Netgear AC1200 WiFi Range Extender EX6150

Bands: : 802.11 n (tot 300 mbps) 802.11 ac (tot 866Mbps) | Connectiviteit: : 3x Gigabit LAN ports | Eigenschappen: : 300 meter bereik via het elektrische hoogspanningslijnen, Automatisch verbinding maakt met andere TRENDnet powerline-adapters, QoS Management support

De toekomst is hier
Het is niet precies visueel aantrekkelijk, en het prijskaartje een beetje veel. Echter, dit apparaat meer dan maakt voor deze problemen met enorme prestaties. En, in tegenstelling tot de andere powerline-adapters, de Trendnet Wi-Fi Overal beschikt over een kloon knop clone aan de SSID en het WPA-sleutel van uw netwerk, zodat het kan dienen als een Wi-Fi extender.
U misschien niet beseffen wat de beste wifi extender kunt doen voor uw huis. Maar als je een dode plekken of een groot gebied te dekken, het is de investering waard. De beste wifi extenders zal bijdragen aan het “verlengen” van uw draadloze netwerk in de verste uithoeken van uw huis of gebouw, het maken van uw draadloze dekking betrouwbare, ongeacht waar u bent. En het is van bijzonder helpen als u probeert om een grote ruimte en een gewone router gewoon niet knippen.
Duur
Trendnet Wi-Fi Overal beschikt over een kloon knop clone aan de SSID en het WPA-sleutel van uw netwerk.
Brede Wi-Fi band
Hoge snelheden in uw hele huis

  • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Linksys Velop
Product Pluim Superpods Netgear AC1200 WiFi Range Extender EX6150 D-Link Wi-Fi Dual-Band Range Extender (DAP-1520 TP-Link RE350 AC1200 Wi-Fi Range Extender 5. Linksys RE6500 AC1200 Dual Band Wireless Range Extender De D-Link DAP-1320 Wireless N300 Range Extender Linksys Velop Wi-Fi extender Trendnet Wi-Fi Overal Powerline 1200 AV2
Banden 802.11 b/g/n/ac 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz 802.11 n 2,4 GHz 802.11 ac 5 ghz en 2,4 GHz 802.11 n (tot 300 mbps) 802.11 ac (tot 866Mbps)
Connectiviteit 2x Gigabit LAN-poorten 1x Gigabit LAN-poorten N/A 1x Gigabit LAN-poorten 4 x Ethernet, Audio Jack N/A 2 x Gigabit Ethernet-per unit 3x Gigabit Ethernet-poorten