De beste Bluetooth-luidsprekers

Laad uw telefoon
bluetooth speaker
Maar de meeste van ons zich niet kunnen veroorloven een nieuwe luidspreker voor elke gelegenheid, en dat betekent dat we moeten kijken naar een die je serenade ons van de slaapkamer naar het strand en overal tussen. Dat is de reden waarom wij hebben samen deze koopgids, die u zullen helpen vinden van de juiste Bluetooth-speaker voor uw behoeften en uw budget).
Wat u moet weten over Black Friday 2019Houd in gedachten dat Black Friday en Cyber maandag zijn goede tijden om te jagen met een nieuw Bluetooth-spreker op een korting. Het is helemaal niet ongebruikelijk om te vinden sommige van de beste Bluetooth-luidsprekers sterk gereduceerde over de massale verkoop-evenement, dus houd dat in gedachten voordat u uw cash splash.

De beste Bluetooth luidsprekers in een oogopslag

  1. Sonos Verplaatsen
  2. UE Boom 3
  3. Bose SoundLink Draaien
  4. JBL Charge 4
  5. Anker Soundcore Flare
  6. Bose SoundLink Mini II
  7. UE Wonderboom 2
  8. Tribit XSound Gaan
  9. Sony SRS-XB501G
  10. Denon Envaya (DSB-250BT)

Wat u moet weten

Hoe te kiezen uit de beste Bluetooth-luidspreker

Welke luidspreker type is het beste voor u?
In termen van concurrentie, je hebt hier veel meer voor een betere geluidskwaliteit. De UE Wonderboom is een uitstekende outdoor luidspreker, maar kost twee keer het geld en niet zo lang als de Tribit.
Gewicht: 1.5 kilo | levensduur van de Batterij: 12 uur | Draadloos bereik: 30 meter | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | NFC: Geen | Aux-in: Ja | USB: Ja
Geen luidspreker
(Image credit: Bose)

Hard op max volume
Gewicht: 1.2 kilo | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: 30+ voeten | frequentiebereik: 90 hz-20kHz | Drivers: Twee 1.75″ stuurprogramma ‘s en twee 1.75″ x 3″ passieve radiatoren | NFC: Ja | Aux-in: Ja USB: Ja
Gewicht: 1.1 pond | levensduur van de Batterij: 12 uur | Draadloos bereik: 20m / 66ft | Frequentie respons: N/A | Drivers: 2 x 1.75″ Full Range + 2 x Passieve Radiator | NFC: Geen | Aux-in: Ja | Bluetooth versie: 4.2 | Waterdichtheid: Ja-IPX7 | Kosten apparaten via USB: Nee
De gemiddelde levensduur van de batterij
(Image credit: Ultimate Ears)

IP67 rating
Hier is het ding over de Sonos-Bewegen – het is zo goed, wilt u misschien overwegen om het niet alleen als je on-the-go partij station, maar ook als uw belangrijkste in-de-home-spreker ook.

Onze top picks

De beste Bluetooth-luidsprekers u kunt kopen

1. Sonos Verplaatsen

Beperkende soundstage

De beste outdoor luidspreker krijgt een refresh

Plus, de IPX7 speaker is water en stof bestendig zodat je met een dag op het strand of het zwembad zonder een probleem. Terwijl het design van de mogelijk te negeren, je niet schelen als je eenmaal horen hoe goed de XSound Gaan geluiden.
Gewicht: 2.12 pond | levensduur van de Batterij: 20 uur | Draadloos bereik: 30+ voeten | Frequentie bereik: 60Hz – 20kHz | Drivers: Twee 1.7″ stuurprogramma ‘ s en twee passieve radiatoren | NFC: Geen | Bluetooth versie: 4.2 | Aux-in: Ja | USB: Ja
Lees de volledige review: Bose SoundLink Mini II review
De beste mid-range luidspreker
Dat gezegd hebbende, het stoten ver boven wat de omvang zou doen vermoeden, produceren een diepe bass, sprankelend hoog en een weelderige midrange. Terwijl de meeste draadloze luidsprekers geluid OK, het Mini II bewijst dat kleine luidsprekers niet nodig om compromissen te sluiten op geluid, en de andere Bose gemakken zoals een ‘ charging pad.
(Image credit: Ultimate Ears)
Niet ultra-krachtige
Uitstekende mobiele app
Te dien einde, de XB501G is een goede all-round compromis, dat vult meerdere doeleinden. Het is niet de beste draadloze luidspreker, noch de beste smart speaker, maar het is een vaste regel in beide categorieën en een van een select aantal te bestaan in beide kampen.

Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Echte 360-graden geluid
Gedetailleerde en uitgebreide geluid
Blootgesteld woofers

10. Denon Envaya (DSB-250BT)

portable speakers

Gewicht: 6 lb 14 oz | levensduur van de Batterij: 12 uur | Draadloos bereik: Ca. 98 ft | Frequentie respons: 20 – 20.000 Hz | Drivers: 45mm | NFC: Ja | Aux-in: N/A – | USB-opladen: Geen

Gewicht: 1.5 kilo | Afmetingen: 2 x 7.1 x 2,3 cm (H x B x D) | batterijduur: tot 10 uur | Draadloos bereik: 30 meter (10 m) | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | NFC: Geen | Bluetooth versie: N/A – | Aux-in: Ja | opladen via USB: Nee
Terwijl de JBL Charge 4 biedt alleen kleine updates aan de vorige generatie, het blijft een uitstekende waarde in draadloze speakers en is een van de beste waterdichte luidsprekers rond.
Of, als je een partij in persoon, wilt u misschien de mogelijkheid om verbinding te maken met twee speakers samen of een luidspreker met multi-point-koppeling kunt u meerdere apparaten aansluiten op een moment. Levensduur van de batterij, de geluidskwaliteit en het ontwerp van het grootste belang zijn voor alle luidsprekers, en we hebben ons best gedaan om deze in de grootst mogelijke overweging bij het maken van onze lijst.
Op zoek naar een Hi-Res audiofiele luidsprekers om te gaan met uw platenspeler? Check out de beste stereo-luidsprekers. Vervelen van uw TV glansloos audio? Probeer een van onze beste soundbars op maat.
Gewicht: 0.8 pond | levensduur Batterij: Maximaal 24 uur | Draadloos bereik: N/A – | frequentiebereik: 85 – 20.000 Hz | Drivers: 2 x 6W | NFC: Geen | Aux-in: Geen | opladen via USB: Nee
De SRS-XB501G is een grote speaker die een lichte toon, tripod mount, groot geluid, en Google-Assistent. Dit is een luidspreker die u werkelijk kunt gebruiken op de weg en in het huis na een dag van feesten. Op de go, de luidspreker is briljant, spelen luid en tot 16 uur. Maar thuis, het is gedateerd ontwerp en de gemiddelde stem detectie zijn compromissen vergeleken met de speciale luidsprekers.
Machtig, rijk, kamervullend geluid
IPX7 waterbestendig

Draagbare luidspreker aanbiedingen