De beste draadloze koptelefoon

Bose nam de toch al uitstekende QC35 en bijgewerkt met Google-Assistent. De hoofdtelefoon is identiek in alle opzichten op te slaan voor de nieuwe Google-Assistent-knop. Dit betekent dat u nog steeds de toonaangevende ruisonderdrukking Bose staat bekend om de goede kwaliteit geluid en ongelofelijk comfort. Eenvoudig gezegd: ze klinken geweldig, en hun levensduur is lang genoeg voor de langste vluchten.
Zwaar geluid lekkage
Ons grootste probleem met deze hoofdtelefoon is het feit dat ze on-ear, in plaats van via-oor, wat betekent dat we vinden dat ze er ongemakkelijk over langere perioden.

(Image credit: AKG)

Effectieve ruisonderdrukking

Draadloze ruisonderdrukkende van een ander mid-range master
Uitstekende ANC prestaties

Draadloze vs waar draadloos: wat is het verschil?

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 0.64 Kg | kabellengte: 3.94 m | Frequentie respons: 20Hz tot 20kHz | Drivers: 40mm Vrije Rand Stuurprogramma | Driver type: Vrije Rand | Gevoeligheid: 115 dB | Impedantie: N/A | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Ja
Overall, we voelen de Grado GW100s zijn ontworpen voor een vrij niche markt van audiofielen die hunkeren naar een brede, natuurlijke geluid, en die de meerderheid van hun muziek luisteren thuis. Als dat klinkt als u, zult u waarschijnlijk hou van de Grado GW100s. Zo niet, wilt u misschien een kijkje op gesloten modellen voor in de plaats.
Terwijl de Sony WH-1000XM3 misschien niet een enorme verbetering ten opzichte van vorig jaar is de WH-1000XM2, ze zijn nog steeds een stuk boven hun rivalen, de Bose QC35 II, in bijna alle opzichten: ze klinken beter, ze blokkeren het geluid beter en hebben een betere functies zoals Quick Aandacht modus waarmee in alle geluid van buiten zonder weg te nemen van de hoofdtelefoon. (De laatste is ideaal bij het geven van een drankje bestellen op een vliegtuig of spreken met een medewerker voor een kort moment, voordat u een duik terug in je werk.)
Cool retro design

Beste draadloze koptelefoon 2019 in een oogopslag

  1. Sony WH-1000XM3
  2. Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700
  3. Jabra Elite 85H
  4. De Bose QuietComfort 35 II
  5. Beyerdynamic Amiron Draadloos
  6. Audio-Technica ATH-M50xBT
  7. Sennheiser Momentum Draadloze (2019)
  8. AKG Draadloze N60NC
  9. Grado GW100 Draadloze Hoofdtelefoon
  10. Microsoft Surface Hoofdtelefoon

De beste over-ear draadloze hoofdtelefoon


Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 199.4 g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 10-22 .000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: 111dB SPL/V@1kHz | Impedantie: 32 ohm | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Geen

1. Sony WH-1000XM3

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 199.4 g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 10-22 .000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: 111dB SPL/V@1kHz | Impedantie: 32 ohm | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Geen

5. Beyerdynamic Amiron Draadloos

Zeggen dat, met de mogelijkheid om te luisteren draadloos is ongetwijfeld handig als je wat werk rond het huis en u kunt gebruik maken van deze blikjes met een AUX-kabel als je iets van een audiofiel die de voorkeur geeft aan een bedrade verbinding.
Zeggen dat, met de mogelijkheid om te luisteren draadloos is ongetwijfeld handig als je wat werk rond het huis en u kunt gebruik maken van deze blikjes met een AUX-kabel als je iets van een audiofiel die de voorkeur geeft aan een bedrade verbinding.
Zeggen dat, met de mogelijkheid om te luisteren draadloos is ongetwijfeld handig als je wat werk rond het huis en u kunt gebruik maken van deze blikjes met een AUX-kabel als je iets van een audiofiel die de voorkeur geeft aan een bedrade verbinding.
Zeggen dat, met de mogelijkheid om te luisteren draadloos is ongetwijfeld handig als je wat werk rond het huis en u kunt gebruik maken van deze blikjes met een AUX-kabel als je iets van een audiofiel die de voorkeur geeft aan een bedrade verbinding.
Zeggen dat, met de mogelijkheid om te luisteren draadloos is ongetwijfeld handig als je wat werk rond het huis en u kunt gebruik maken van deze blikjes met een AUX-kabel als je iets van een audiofiel die de voorkeur geeft aan een bedrade verbinding.
Het geluid kan te warm zijn voor sommige
Als u op zoek bent om wat geld te besparen, overweeg echter de originele Bose QuietComfort 35. Ze kunnen ook worden gevonden voor de veel goedkopere deze dagen, en als je niet opgewonden over het hebben van Google-Assistent in je koptelefoon dan kunt u besparen jezelf wat geld terwijl u sparen voor QC35 II.
Compact ontwerp
noise cancelation
Als u wilt een alternatief voor Sony ‘ s WH-1000XM3, dit is het.
(Image credit: Microsoft)
In eerste instantie verwarrend besturingselementen


Het aanbieden van toonaangevende levensduur van de batterij, geweldige stijl en tal van personalisatie als het gaat om geluid profielen, de Elite 85h is gemakkelijk te raden. Dat gezegd hebbende, puristen zullen klagen over het gebrek aan high-end codec ondersteuning en er zijn punchier hoofdtelefoon op de markt in deze prijsklasse. Als je bedenkt dat de Jabra ‘ s Elite 85h koptelefoons zijn de eerste poging om een premium draadloze ANC-koptelefoon, het resultaat is heel lovenswaardig. We kunnen niet wachten om te zien wat het bedrijf de volgende premium ANC koptelefoon zal bereiken.