De beste noise-cancelling hoofdtelefoons

Lees de volledige review: Jabra Elite 85H review
Lees de volledige review: Sony WF-1000XM3 review
Vol, robuust geluid

Uitstekende noise cancelation

Ze hebben nergens in de buurt van de levensduur van de batterij van de Sony koptelefoon, en zijn duurder – dat roept de vraag op, waarom kopen de Sennheisers als u zou kunnen hebben de WH-1000XM3?

Maar, het is niet allemaal slecht. Als je het niet erg met behulp van de oudere, een hoofdtelefoon met kabel in de QC25s een fijn afgestemde set van blikjes die meer dan 35 uur van zeer goede noise-cancelling prestaties met een AAA-batterij.

Ruis-onderdrukking uitgelegd

Wat is lawaai annulering?

best noise canceling headphones
In termen van pure geluidskwaliteit met de Sennheiser Momentum Draadloze (2019) hoofdtelefoon geluid briljant, met een hoog niveau van detail, warme bas, en natuurlijk klinkende psychedelica.
Onopvallend uiterlijk

Dingen om te zoeken

Hoe kiest u de beste noise-cancelling hoofdtelefoons

Ziet er saai
Elegant ontwerp
noise cancelation
Form factor kan zijn het beperken van de
Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 335 gram | Frequentie bereik: 10Hz – 20kHz | Drivers: 40mm | Driver type: Full range | Gevoeligheid: 111dB | Impedantie: 22 Ohm | levensduur van de Batterij: 22 uur | Draadloos bereik: 30 meter | NFC: Geen

Beste noise-cancelling hoofdtelefoons in een oogopslag

 1. Sony WH-1000XM3
 2. Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700
 3. Sony WH-1000XM2
 4. De Bose QuietComfort 35 II
 5. Sony WF-1000XM3 Echte Draadloze Oordopjes
 6. Jabra Elite 85H
 7. Philips Fidelio NC1
 8. De Bose QuietComfort 25
 9. Bowers en WIlkins PX Draadloos
 10. Sennheiser HD 4.50 BTNC
 11. JBL Live 650BTNC
 12. Microsoft Surface hoofdtelefoon

Onze favoriete modellen op

Wat zijn de beste noise-cancelling hoofdtelefoons?

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 70 g | Frequentie response: 20-20,000 Hz | Drivers: 6mm | Driver type: Dome Type | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij (on-board): 6 uur | levensduur van de Batterij (opladen geval): 18 uur | Draadloos bereik: 30ft | NFC: Ja
Intuïtieve bediening

1. Sony WH-1000XM3

Intuïtieve bediening

5. Sony WF-1000XM3 Echte Draadloze Oordopjes

Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), het grootste deel van het Oppervlak Headphone functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.
Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), het grootste deel van het Oppervlak Headphone functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.
Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), het grootste deel van het Oppervlak Headphone functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.
Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), het grootste deel van het Oppervlak Headphone functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.
Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), het grootste deel van het Oppervlak Headphone functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.
Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), het grootste deel van het Oppervlak Headphone functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.
Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), het grootste deel van het Oppervlak Headphone functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.
Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), het grootste deel van het Oppervlak Headphone functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.
Lees onze volledige review: Nuraphone Hoofdtelefoons review
Koptelefoons die niet beknibbelen op de smart functies
Je krijgt veel waar voor het geld. In de box is de hoofdtelefoon, een harde case voor opslag en de hoofdtelefoon rock een oplaadbare batterij die zorgt lawaai annulering voor 30 uur. Maar het beste van alles, de geluidskwaliteit is zeer goed gebalanceerd en warm.

BONUS: Nura Nuraphone

Als je ze kunt vinden, Sony ‘ s tweede-generatie WH-1000XM2 zijn nog steeds geweldig

De aanpasbare geluid annulering hier is ook goed, maar het hoeft niet helemaal bereikt de toonaangevende normen van de Sony WH-1000XM3 Draadloze hoofdtelefoons.

Jabra ‘ s nieuwe noise-cancelling hoofdtelefoons geven Sony en Bose een run voor hun geld
noise-canceling headphones
Compact ontwerp
Op-het-oor form-factor krijgt ongemakkelijk
Als geheel genomen, de Bose QC35 II NC is een uitstekende hoofdtelefoon voor reizigers en forenzen. Bose heeft een goede balans gevonden van functies die voldoen aan de meeste reguliere luisteraars. Hoewel we niet van ze houden zo veel als de beter klinkende Sony WH-1000XM2, ze zijn nog steeds de beste van de klas voor ruis onderdrukking.
Touch bediening

Noise-cancelling hoofdtelefoons aanbiedingen