De beste waterdichte luidsprekers

Goede prijs-prestatie verhouding
Het is waterbestendig, stofdicht en heeft een one-touch-mix-knop waarmee je de pull-up van uw favoriete afspeellijsten zonder pick-up van uw smartphone.
Gelukkig zijn er een aantal indrukwekkende IP67 (Waterdicht) luidsprekers die er zijn, dus zelfs als je niet van plan bent op het nemen van een duik met uw Bluetooth-luidspreker u kunt gerust zijn in de wetenschap dat uw aankoop kan weerstaan aan een toevallige dip.
Met dat gezegd, we hebben verzameld de beste voor u – niet alleen zijn deze apparaten regen-vriendelijk, zwembad-vriendelijke en spill-vriendelijk, ze zijn ook de beste outdoor-luidsprekers je nu al kunt kopen. Stick met ons op en wij zullen u zeker vinden van de beste waterdichte luidspreker die werkt voor uw budget en eisen.
Waterdichte vs waterbestendige luidspreker IP-Wat? Bij de jacht voor de beste waterdichte luidspreker voor het buitenleven, kijk voor de IP-waarde. Dit is hoe het water de weerstand gadgets zijn gecategoriseerd. U zult zien dat IP-teken, gevolgd door twee cijfers – IP67 is één van de meest voorkomende, en betekent dat de luidspreker kan worden ondergedompeld in water voor 30 minuten. Dit degene is die je wilt en is een geweldige optie voor het waterdicht maken en een van de beste outdoor-luidsprekers uw geld kunt kopen. Terwijl de waterdichte-en waterbestendig zijn niet synoniem, ze ruwweg te vertalen naar “water zal het niet verklappen”. Waterdicht is de betere van de twee, omdat het meestal een IP67-rating betekent dat dat het bestand is tegen te zweven in het rond een meter water gedurende een half uur voordat het bijt in het stof. Water-resistent, aan de andere kant betekent het zou overleven, een splash of twee, maar het is niet het soort dingen die je zou willen om terloops te gooien in het zwembad.
Natuurlijk waterdicht maken is niet het enige wat we zochten bij het plukken uit deze lijst van de beste outdoor-luidsprekers. We hebben ook onderzocht factoren zoals geluidskwaliteit, prijs en functionaliteit, die allemaal geholpen bij de oprichting van een set van criteria die we konden meten alle luidsprekers tegen. Wat je hieronder ziet is het resultaat van die inspanning – onze definitieve lijst van de 10 beste draadloze draagbare waterdichte luidsprekers.
Outdoor luidsprekers FAQ: snel vragen beantwoord
Kunt u een overdekt luidspreker buiten? Het is mogelijk, afhankelijk van het type van vermogen. Een draadloze luidspreker kan worden gezet ergens in, waardoor het dicht genoeg in de buurt van de bron – apparaat zoals een smartphone, computer, of anderszins. Houd in gedachten binnen luidsprekers meestal niet waterdicht, wel. Dus het is altijd het beste om een gebouwd voor de natuur veilig te zijn.
Wat is een goede wattage voor outdoor-luidsprekers? 5W is geschikt voor een rustige picknick, maar je wilt meer voor een bruisende BBQ of feest buiten de deur. Ter vergelijking, de meeste smart Tv ‘ s worden geleverd met maximaal 10W luidsprekers.
Hoe vele outdoor-luidsprekers heb ik nodig? Dit is afhankelijk van het volume van het apparaat en waar u bent het. Voor het afdekken van diverse plekken rondom een tuin of erf, wilt u mogelijk meerdere.
De beste waterdichte luidsprekers van 2019
Image Credit: Ultimate Ears Image Credit: Ultimate Ears (Image credit: Ultimate Ears)
1. Ultimate Ears Wonderboom 2 Een luidspreker die zo goed in de buurt van water het is eigenlijk synoniem met waterdicht Gewicht: 0.93 pond | levensduur van de Batterij: 10 uur | Draadloos bereik: 100+ meter | frequentiebereik: 80Hz – 20kHz | Drivers: Twee 40mm actieve stuurprogramma ‘ s, twee 46 x 65mm passieve radiatoren | NFC: Geen | Aux-in: Geen | USB: Ja Geweldig geluid voor zijn grootte
IP67 stof – /waterdicht beoordeling
30% betere levensduur van de batterij
Beperkende soundstage
De oorspronkelijke UE Wonderboom is aan de top van onze beste outdoor luidspreker lijst sinds zijn debuut en voor een goede reden: Het ruige, speelt luider dan het verkleinwoord geluid suggereert, en kan gekoppeld worden aan andere UE Wonderboom luidsprekers om geluid te versterken. En hoewel de UE Wonderboom 2 ziet er bijna identiek aan de oorspronkelijke, Ultimate Ears verpakt in een hoop upgrades die de Wonderboom 2 nog beter, zoals de toegenomen levensduur van de batterij (tot 30% ten opzichte van het origineel), een betere basweergave, en de nieuwe Outdoor Boost-functie waarmee de spreker nog luider dan voorheen.

Gewicht: 11.57 pond | Afmetingen: 10.01 x 19.48 x 7.69 cm (H x B x D) | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A – | frequentiebereik: 50Hz – 20kHz | NFC: Ja | Aux-in: Ja | Bluetooth versie: 4.2 | opladen via USB: Nee
Geweldig geluid

(Image credit: Anker)
(Image credit: Anker)
(Image credit: Anker)
(Image credit: Anker)
(Image credit: Anker)
(Image credit: Anker)
(Image credit: Anker)
(Image credit: Anker)
Het zal passen in een stijlvolle woonkamer, maar heeft IP67 waterbestendig, waardoor het bestand is tegen een volledige dunk. Dit is ook de best klinkende luidspreker van zijn grootte, met een vette bas en audio-balans die je mag verwachten van een hifi-master als Denon. Er is een Envaya Mini als je iets wilt, kleiner ook.
Lees de volledige review: Stijl Fugoo
Dat gezegd hebbende, kunnen we niet aan de Boombox als spreker voor het huis. U vindt een vergelijkbaar geluid in de vorm van factoren die nemen minder onroerend goed, maar als je plan is om te raken van wat patio, zwembad, het strand of de achterklep partij die u kan vinden, dan zal deze moeten worden in het spelen van de muziek.

  • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de UE Rol 2