Falcons vs Saints live stream: hoe kijken de huidige NFL 2019 voetbal overal

We hebben bereikt week 10 van de 2019-20 NFL seizoen en dit weekend zult u te zien krijgen van de Atlanta Falcons nemen op de New Orleans Saints in de Mercedes-Benz Superdome. De langdurige rivaliteit tussen deze twee NFC-Zuid teams maakt vandaag het spel van de ene die je niet wilt missen. Gelukkig zijn we hier om u aan te vangen alle van de actie van vandaag is het spel zoals wij je zien hoe je een Falcons vs Saints live stream, ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Atlanta Falcons vs New Orleans Saints – wanneer en waar?

De Atlanta Falcons zal optrekken tegen de New Orleans Saints op de 70.000+ Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana.

Kick-off time is ingesteld voor 12 uur ‘s middags lokale tijd, dat is dus 1 pm ET, 10 PT, 6 uur GMT of 5 uur’ s ochtends) AEDT.

Het aanroepen van de Valken een underdog zou bijna een understatement als het team gaat in de huidige spel 1-7. Terwijl Atlanta is het wel gelukt om de nederlaag van de Philadelphia Eagles 24-20 tijdens week 2, ze hebben verloren ieder ander spel, ze hebben gespeeld dit seizoen en hun kansen tegen de Heiligen niet goed. De Valken verdediging is de 2e laatste in de punten dit seizoen op 31.8 en het team ook gelederen 28 in het voorbijgaan meter toegestaan als ze hebben gegeven tot een gemiddelde van 274 per spel. Een overwinning op hun NFC-Zuid rivaal zou een welkome verrassing, maar kan de Valken opbrengen om de kracht om te verslaan van de Heiligen?