De beste 4K TV

Bijna elke televisie vrijgeven van de markt deze dagen gaat een 4K Ultra HD-TV, met een bucketload pixels brengt meer helderheid en detail voor wat het is u kijken in uw woonkamer – vier keer zoveel pixels als een HD-om precies te zijn. Maar niet alle 4K-Tv ‘s zijn gelijk geschapen, en het kan moeilijk zijn om te vertellen wat zijn eigenlijk de beste 4K-Tv’ s die er zijn.

Elk jaar komen er nieuwe en verbeterde modellen release op de markt, en onze tijd op TechRadar het testen van de laatste modellen betekent dat we je kunnen geven is de definitieve lijst van de beste 4K-Tv ‘ s beschikbaar in 2019.

Hoewel 4K resolutie geeft meestal niet goedkoop, maar we hebben een mix van opties, waarvan we hopen dat iedereen in de markt voor een nieuwe TV – zelfs die met een iets kleiner budget. (Als je meer te wachten op een goede deal dan top-notch graphics, hoewel, kunt u terecht op onze goedkope TV verkoop – gids voor de beste deals in de aanbieding.)

De lijst mag worden vol met mooie opties nu, en inkomende Black Friday TV deals zijn ingesteld om ze te zien gaan voor lagere prijzen dan ooit, of u dappere Zwarte vrijdag of wachten tot de mop-up Cyber maandag verkoop plaats.

Maar de nieuwere TV, hoe langer het prijskaartje zal houden – en als u op zoek bent naar een nieuwe Ultra HD-TV is het misschien het beste om te gaan met een oudere model, dat moet hopelijk komen met een fatsoenlijke korting in de vorm van nieuwe apparaten op de markt komen.

De beste 4K-Tv ‘ s in een oogopslag

  1. Samsung Q90 QLED TV
  2. LG C9 OLED-Serie
  3. Panasonic GZ1500 OLED-TV
  4. LG B9-Serie OLED
  5. Sony Bravia A9G OLED
  6. Philips OLED-803
  7. Samsung Q80 QLED TV

Als je niet verkocht op een 4K-tech gewoon nog niet, denk eraan, het is niet alleen een zaak van de verpakking zoveel pixels als mogelijk in een scherm. Het gaat ook over de kwaliteit van alle belangrijke pixels – met een Hoog Dynamisch Bereik en een Breed Kleurengamma technologieën om de pixels echt schitteren.

We hebben het testen van Tv ‘s sinds het begin van de 4K, en met die schat aan ervaring naast de honderden Tv’ s die over onze wegen, hebben we een lijst van de beste 4K-Tv ‘ s van 2019 – of 55 inch, 65 inch, of 75 inch is wat je nodig hebt. We deze lijst regelmatig bijwerken met nieuwe suggesties, dus blijf regelmatig terug om te zien wat vervangt de toonaangevende modellen.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Er is geen twijfel dat Black Friday TV deals gaan worden enorme voorsprong van de op 29 November start date en verder door Cyber Monday in het begin van December. Of u nu op zoek bent naar een state-of-the-art 8K QLED TV, of een budget-vriendelijke OLED te binge bekijk uw favoriete Netflix-serie op, zorg ervoor dat u een bladwijzer onze beste Black Friday TV aanbiedingen pagina voor de laatste updates in de aanloop naar de verkoop extravaganza.

Black Friday kan een paar weken weg, maar we zien nu al een aantal TV-aanbiedingen zeker de moeite waard. Voor VERZENDING kopers, deze Philips 4K Tv ‘ s tot € 200 uit bij Amazon, terwijl de AMERIKAANSE shoppers kunnen al krijgen sommige sharp TV kortingen van Best Buy.

Bekijk onze video hieronder voor een introductie tot de wereld van 4K:

Wat u moet weten over 4K-Tv ‘ s

Voordat we vast komen te zitten in, laten we snel een 4K geheugen op te frissen.

Voor starters, niet alleen 4K UHD-schermen hebben een vier keer het aantal pixels als hun 1080p voorgangers, deze 4K-Tv ‘ s ook meestal pack screen technologieën zoals High Dynamic Range (HDR) en een Breed Kleurengamma (WCG) die echt het meeste van die extra pixels.

De andere reden 4K-Tv ‘ s hebben genomen is dat game consoles, zoals de PS4 Pro en Xbox One X, hebben volledig gebruik gemaakt van de 4K toekomst, als de Blu-ray-industrie en streaming-video-speler markt. De inkomende PS5 en Xbox Scarlett consoles worden ook verwacht om nog meer van de nieuwste display-technologie voor verbeterde gaming visuals.

Vrijwel iedereen is aan boord van de 4K Ultra HD trein deze dagen, dus wat is een betere tijd om een set?

Als dit alles klinkt raar of moeilijk te begrijpen, maak je geen zorgen. We zijn hier om te helpen met het ontcijferen van het wild, prachtige wereld van de Ultra-HD. Geef ons een paar minuten van uw tijd en wij helpen je de beste 4K-TV op de markt.

De 7 beste 4K-Tv ‘ s die er zijn

Samsung Q90 QLED TV

Image Credit: Samsung

1. Samsung Q90 QLED TV

De beste 4K-TV van 2019, zo ver

Ongelooflijk HDR prestaties

Grotere kijkhoek

Geen Dolby Visie ondersteunen

Geen Dolby Atmos luidsprekers

Vorig jaar werd de Samsung Q9FN gewonnen applaus bij de vleet voor de mogelijkheden en de beeldkwaliteit. Maar het is nu vervangen op onze lijst van de beste 4K-Tv ‘ s door de Q90 QLED TV. De Q9FN was niet perfect en er waren gegronde klachten over de kijkhoeken en een over-agressieve lokale dimfunctie systeem dat verpletterd detail net boven zwart.

Samsung heeft duidelijk deze kritiek ter harte en direct gericht hen in de Q90. Het nieuwe model heeft een zichtbaar superieure kijkhoek die in het bezit van zijn eigen tegen een OLED-TV, en de lokale dimfunctie biedt diepe zwarttinten, zonder verlies van schaduw. Te dien einde, de nieuwe Ultra Black Elite filter is niets minder dan een openbaring, het verwerpen van het omgevingslicht op een manier die slechts wankelt het geloof.

Het is niet te veel van een sprong om te zeggen dat de Samsung Q90 is een van de meest indrukwekkende QLED we hebben besproken-to-date, met uitgebreide functies en geavanceerde foto innovaties. Als een resultaat, deze TV kan leveren van een prestatie die in staat is om te concurreren met en vaak overtreft zelfs de beste Oled ‘ s.

Lees de volledige review: Samsung Q90 QLED TV review

(Image credit: LG)

2. LG C9 OLED-Serie

De slimste OLED-TV die er zijn?

55-inch: LG OLED55C9 | 65-inch: LG OLED65C9 | 77-inch: LG OLED77C9

Dolby Visie en Atmos

AI-enhanced smart platform

Prachtig ontwerp

Mist helderheid van het LCD vs

Zwakker in vergelijking met high-end LG Oled ‘ s

Als de upgrade naar de C8, die stond boven aan onze lijst van vorig jaar, de C9 OLED blijft LG ‘ s winning streak als de best presterende OLED-tv voor de prijs.

Er zijn geen grote verschillen met vorig jaar, maar de toevoeging van de 2e Generatie a9 processor, de verwerking van de foto is echt top-notch, met een levendige foto volledig in staat zijn om de diepe zwarttinten en rijke kleuren die OLED-panelen zijn bekend voor.

Je krijgt ook Dolby Visie en Dolby Atmos ondersteuning (premium video-en audio-technologieën) maar niet van de concurrerende HDR10+ video standaard. De webOS smart platform is uitstekend, ook, met een strakke en overzichtelijke interface.

Zeker, er zijn duurder Oled ‘ s bestaan audio-uitgang aan het inpakken, maar als je na een bovenste paneel tegen een redelijke prijs, de C9 is de televisie die u wilt, terwijl de LG B9 is ook beschikbaar voor degenen die willen scheren een beetje meer van de vraagprijs.

Lees de volledige review: LG C9 one touch OLED-scherm (OLED55C9, OLED65C9, OLED77C9)

(Image credit: Panasonic)

3. Panasonic GZ1500 OLED-TV

Panasonic ‘ s mid-range is klaar voor uw films

Naar voren gerichte luidsprekers

Dolby Visie en HDR10+

Enigszins beperkt slimme functies

Sommige Oled ‘ s, push helderder

Er is een goede reden dat Hollywood video-editors master op OLED-Tv ‘ s – ze gewoon outmatch iets anders op de markt. En terwijl LG en Sony hebben zeker hun verdiensten in dit gebied – de eerste is de grootste producent van OLED-panelen in de gehele wereld, na alle – Panasonic is zeker niet traag.

De GZ1500 is een fantastisch voorbeeld van dit, zittend tussen Panasonic ‘ s entry-level GZ1000 en geduwd-to-the-max GZ2000 en biedt een geweldig huwelijk van de sterke punten van beide.

Met hetzelfde panel en HCX Pro-processor als de goedkopere model, de GZ1500 biedt een brilliant beeld, met slechts lichte kleur strepen en stotteren u bent waarschijnlijk niet op te merken als je niet turen op het scherm voor het bewijs van. Op hetzelfde moment, de naar voren gerichte luidsprekers bieden een urgentie om de audio die je niet lager in het bereik van – zelfs als ze niet over de enorme kracht van de GZ2000 ‘ s (eventueel onnodige) 140W luidsprekers.

Lees de volledige review: Panasonic GZ1500 OLED-TV

(Image credit: LG)

4. LG B9-Serie OLED

Een betaalbare OLED dat niet inleveren op kwaliteit

LG ‘ s goedkoopste 2019 OLED

Rijke kleuren en scherpe details

Niet in de laatste verwerking

Geen HDR10+

Wilt u een OLED-TV-ervaring, zonder het prijskaartje? De LG B9 OLED kan de televisie voor u.

Zitten op de bodem van LG ‘ s 2019 OLED-bereik, de relatief begroting forgoes de a9 Gen 2 processor van zijn duurdere broers en zussen (zoals de C9) voor een eenvoudiger a7 Gen 2 model.

Je moet voorzichtig zijn om te kiezen voor de goedkoopste OLED-Tv ‘ s die er zijn, zoals sommige, zoals de Hisense O8B gewoon niet voor de balans tussen koopje en de baseline kwaliteit. De LG B9, hoewel, beheert nog steeds om het bereiken van een dynamische foto met de oneindige contrast en levendige kleuren in overeenstemming met de rest van het gamma – zelfs als sommige milde video geluid kruipt in de donkere delen van het scherm.

Hoewel in het algemeen de £1,299 vanaf prijs (voor het 55-inch model) maakt het de beste ‘budget’ OLED ‘ s die er zijn.

Lees de volledige review: LG B9 OLED-TV

(Image credit: Sony)

5. Sony Bravia A9G OLED-TV

De A9G Master Series is een OLED nemen op de beste

Top-klasse upscaling

Akoestische Oppervlak+ audio

Lean back design

Geen Freeview Spelen, of HDR10+

Waarom kopen de A9G OLED? De 2019 model blinkt uit als het gaat om schaalvergroting, met SD-en HD-beelden kijken als gepolijst en gedetailleerd zijn als je kan hopen op de A9G ‘ s 4K-display, terwijl de OLED-paneel weet te trekken, ongelooflijke kleur en het contrast van de prestaties. Geluid is ook een belangrijke functie, met Sony ‘ s hoogwaardige Akoestische Oppervlak+ Audio technologie het uitzenden van audio-uit van het panel zelf, eerder dan het uitsteken van de rear-firing luidsprekers.

Het ontbreken van HDR10+, of zelfs het verenigd koninkrijk catch-up service Freeview Spelen, kan teleurstellen sommige, hoewel deze knagende problemen in een echt top-notch tv.

Komt op 55-inch en 65-inch, en de 77-inch maten, er is een stuk van het scherm te zien ook al bent u vanaf € 2,899 voor de kleinste maat, met een aanzienlijk prijskaartje voor een tv in uw huis.

Lees de volledige review: Sony A9G Master Series OLED

Philips 803 OLED

Image Credit: Philips

6. Philips OLED-803

De beste 4K-TV in termen van waarde

Prachtig beeld van de prestaties

Drie-zijdige Ambilight

Geen Freeview Spelen

Slechts 2 full-spec 4K HDMI-ingangen

Philips heeft aanzienlijk verbeterd is de verwerking van de foto ‘kracht van haar 2018 OLED –Tv’ s en de voordelen van deze nieuwe spierkracht kan worden gezien exploot groot op de Philips 803 OLED, met versterkt contrast en een spectaculaire kleuren. Het merk van de tweede generatie P5 Perfecte Processing Engine biedt twee keer de verwerking van de foto ‘ kracht van het origineel, en dat was een mooie indrukwekkende chip in zijn eigen recht.

Terwijl de 903 is nog steeds het merk is het vlaggenschip model, dan zijn de Bowers & Wilkins sound system, er is weinig te scheiden van die van de 803, waardoor het de slimmer kopen.

Als er iets is wat holding Philips terug van het houden van de eerste plaats in onze round-up, het is de kleine irritaties, zoals een slechte catch-up TV-bepaling, slechts twee full-spec UHD HDMI-ingangen en het ontbreken van Dolby Visie. Als dat je niet stoort, hoewel, met de Philips Hue-compatibele Ambilight verlichting systeem, en de belofte van een vroeg-upgrade naar de nieuwe Android-Oreo-TV OS, echter, misschien wel de meest veelbelovende OLED-scherm op de markt.

Lees de volledige review: Philips OLED-803

Image Credit: Samsung

Image Credit: Samsung

(Image credit: Samsung)

7. Samsung Q80 QLED TV

Een mid-range QLED dat heeft de goederen

Directe Volledige Array achtergrondverlichting

Een uitstekende beeld-processor

Geen Freeview Spelen

Geen Dolby Visie

De Samsung Q80R QLED TV is niet de flitsende QLED zet dit jaar – in feite, het derde in de line-up na de Samsung Q90 en Samsung Q85. Het verschil tussen elkaar kunnen worden incrementele, maar door de tijd die je hebt is de Q80R, heb je een flink prijsvoordeel van de high-end modellen.

De Q80R nog steeds packs in alles, dat maakt een QLED een QLED in 2019: een oogverblindend helder display, een directe volledige reeks tegenlicht, en Samsung ‘ s nieuwe Ultra kijkhoek technologie (waardoor de kleuren op zoek rijke zelfs van off-axis). En niet te vergeten voice control via Samsung ‘ s Bixby voice-assistent en Airplay-2-functionaliteit.

Als het van Samsung, er is geen Dolby Visie ondersteuning – wat betekent dat je niet het beste van dynamische HDR via Netflix en dergelijke – te kiezen in plaats daarvan voor HDR10+, die gebruikt wordt door Amazon Prime. Zoals de Sony A9G OLED, u zult niet vinden van Freeview-kanalen Spelen hier.

Maar als je op zoek bent naar een compromis tussen prijs en prestaties is dit één van de beste 4K-Tv ‘ s op de markt vandaag.

Lees de volledige review: Samsung Q80 QLED TV

Aanvullende bronnen:

Oorspronkelijke rapportage in dit artikel werd door John Archer.