De beste oordopjes

Beste Oordopjes en In-Ear-Koptelefoon koopgids: Welkom bij TechRadar ‘ s round-up van de beste oordopjes, in-ear hoofdtelefoon en oortelefoon kunt u kopen in 2019.

Oordopjes. Oortelefoon. In-ear hoofdtelefoon. Noem ze, ze zijn ongetwijfeld een van de meest handige manieren om te luisteren naar je muziek, of u kiest voor bedraad of draadloos zijn, of waar het draadloze oordopjes.

Ze gebruikt hebben een reputatie voor het sub-par audio kwaliteit, maar vandaag de dag is het beste koptelefoon, de meest hoge kwaliteit oordopjes, kan staan schouder-aan-schouder met zelfs de grootste over-ear-hoofdtelefoons.

Echte draadloze oordopjes moet echt komen in hun eigen recent, met de Sony WF-1000XM3s en de Cambridge Audio Melomania 1s bij onze roundup van de beste oordopjes.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Het is geen geheim dat Black Friday en Cyber maandag zijn enkele van de beste tijden om te zoeken fantastische draadloze koptelefoon aanbiedingen. Meestal vindt u dat de mid-range merken zoals Epson en Jaybird voor de grootste kortingen bij retailers, zoals Amazon, maar het is de moeite waard te bedenken dat Sony heeft onlangs een nieuw paar neckbud oortelefoons – de Sony WI-1000XM2 , en dat betekent dat ook de oudere modellen kon worden verdisconteerd.

Als je hebt wat geld met het branden van een gat in je zak, je zou willen om te controleren enkele van de andere top oordopjes als Audeze de nieuwste earphones, die kost maar liefst $899 / £849 (ongeveer AU$1300 – er zijn tal van goedkope oordopjes op de markt, dat wel. Houd een oogje op deze Black Friday en Cyber maandag ook voor een last-minute verkoop.

Een aantal van onze favoriete in-ear hoofdtelefoon wordt geleverd voor kleinere merken zoals 1More, RHA, Optoma, en de Jabra, waaruit blijkt dat de beste oordopjes hoeft niet duur te zijn.

Natuurlijk, er zijn tal van grote merken maken van enkele van de beste in-ear-koptelefoon met Apple recent het loslaten van de AirPods Pro, er is meer te kiezen dan ooit.

Wat u moet weten

Hoe kiest u de beste oordopjes voor u

De beste paren van in-ear-koptelefoon moet worden ultra-comfortabel om te dragen voor langere tijd, en moet goed passen in uw oor voor goede geluidsisolatie.

Als u op zoek bent naar een paar van het runnen van een koptelefoon, uw nieuwe knoppen moet een IPX4 water-weerstand rating of hoger; dit betekent dat ze in staat zijn om bestand te zijn tegen een beetje zweet als een plek van de regen.

Er zijn vaste en draadloze oordopjes op deze lijst, maar de nieuwere modellen kunnen volledig draad-vrij. Onze huidige favoriet echte draadloze oordopjes, de Sony WF-1000XM3 een stap verder gaan, het combineren van echt draadloos geluid met hoge kwaliteit geluid annulering tech.

Als u kiest voor een draadloos of echte draadloze earbuds, zorg ervoor dat de levensduur van de batterij is op peil, anders kon je jezelf zitten zonder muziek in het midden van uw woon-werkverkeer.

Nog belangrijker, ze moet goed klinken. Als je een speciale audiofiele zoek toppen die ondersteuning voor Hi-Res Audio codecs zoals LDAC en aptX HD Bluetooth voor stellaire verbindingen.

Veelgestelde vragen

De beste oordopjes en in-ear-koptelefoon FAQ: snel vragen beantwoord

Welk merk is oortelefoon is de beste? Dat hangt helemaal af van wat u naar op zoek zijn, maar we zijn voorzichtig met onze mailinglijst. Dat betekent dat alle van de oordopjes en in-ear-koptelefoon hieronder komen uit de merken die wij vertrouwen – je kan niet fout gaan met onze pikt hieronder.

Wat zijn de beste goedkope oordopjes? Ten minste de helft van de knoppen in deze lijst zijn onder de 80 dollar / $80, waardoor ze ideaal zijn voor degenen die behoefte hebben aan een nieuwe set van hoofdtelefoons, maar kan niet rechtvaardigen dat een uitspatting. Wij raden het nemen van een goede blik op de RHA MA390 Draadloos, evenals de 1More Triple Drive-In-Ear Hoofdtelefoon. Als ze nog te prijzig voor uw huidige budget, bekijk dan onze gids voor de beste goedkope koptelefoon van 2019.

Wat is beter, oordopjes of koptelefoons? Het is aan u. Sommige mensen houden van het gevoel en de surround sound-ervaring van de over-ear-hoofdtelefoons, anderen geven de voorkeur aan de vrijheid en de compacte afmetingen van de in-ear koptelefoons en oordopjes. Het hangt allemaal af van wat uw prioriteiten zijn.

Hoe houd ik mijn oordopjes uit kunnen vallen? Hoewel de meeste van de high-end in-ear buds en hoofdtelefoons zijn ontworpen om te blijven zitten, iedereen de oren van zijn verschillend. Dat betekent dat er nog steeds een kans dat ze zullen vallen – vooral als je loopt of beweegt. Als dit blijft gebeuren, raden we aan te kiezen voor een paar gebouwd met sport in het achterhoofd, deze hebben de neiging om beter te ondersteunen en zelfs een ander ontwerp, dat de ankers in je oor beter.

Moet ik kopen draadloze koptelefoon? Draadloos en echte draadloze oordopjes zijn een geweldige optie voor degenen die willen om te luisteren naar muziek op de gaan, zonder het gedoe van kabels in de weg. Echter, sommige audio-puristen denk dat de kwaliteit van het geluid, die door het Bluetooth-verbindingen nog steeds niet concurreren met traditionele bekabelde modellen.

Beste oordopjes 2019, in een oogopslag:

  1. 1More Triple Driver In-Ear Hoofdtelefoon
  2. Sony WF-1000XM3 Echte Draadloze Oordopjes
  3. RHA MA390 Draadloos
  4. Cambridge Audio Melomania 1
  5. RHA T20i
  6. Optoma NuForce WORDEN Sport4
  7. OnePlus Kogels Draadloze 2
  8. Jabra Elite 65t Echte Draadloze
  9. Sennheiser CX Sport Draadloos
  10. 1More Quad Driver In-Ear Hoofdtelefoon

Onze top-oordopjes picks

Wat zijn de beste in-ear hoofdtelefoon?

in-ear headphones

(Image credit: 1More)

1. 1More Triple Driver In-Ear Hoofdtelefoon

Uw zoekopdracht voor een geweldig klinkende, goed waarde hoofdtelefoon eindigt hier

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: N/A | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 20 – 40.000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 99 dB bij 1KHz | Impedantie: 32 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Weelderige geluid kwaliteit

Uitstekende ontwerpen en bouwen

Onovertroffen waarde

Plastic afstandsbediening voelt goedkope

Na een paar weken met zowel de 1MORE Triple Driver in-ear hoofdtelefoon en de 1MORE Quad Driver in-ear hoofdtelefoon werden we weggeblazen hoe groot de waarde van elk gegeven in hun toekomstige prijsklassen.

Voor $100 / £100 (ongeveer AU$168), het is moeilijk om te denken van een beter klinkende en gebouwd hoofdtelefoon dan de 1MORE Triple Driver. Dat gezegd hebbende, wil je net dat beetje extra raffinement en luxe materialen, de 1MORE Quad-Stuurprogramma ‘ s zijn nog steeds een koopje aan het dubbel van de prijs.

Er is heel weinig kunnen we de schuld van het Triple-Stuurprogramma ‘ s voor. Hun rubber kabel is vervelend en de afstandsbediening voelt goedkoop aan, maar deze zijn slechts nitpicks. Maar, voor hun prijs, het is onmogelijk om het beter te doen dan 1MORE Triple Driver in-ear hoofdtelefoon.

Lees de volledige recensie: 1More Triple Driver In-Ear Koptelefoon review

Sony WF-1000XM3

(Image credit: Sony)

2. Sony WF-1000XM3 Echte Draadloze Oordopjes

Noise-cancelling echte draadloze hoofdtelefoon die onze dromen waar

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 70 g | Frequentie response: 20-20,000 Hz | Drivers: 6mm | Driver type: Dome Type | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij (on-board): 6 uur | levensduur van de Batterij (opladen geval): 18 uur | Draadloos bereik: 30ft | NFC: Ja

Efficiënt met ruisonderdrukking

Onopvallend uiterlijk

Geweldig leuk om te luisteren, te

Geen volumeregeling op oordopjes

Niet geschikt voor de sport

Gezien het is nog steeds zeldzaam te krijgen met ruisonderdrukking in de bedrade oordopjes, is het feit dat Sony heeft weten te verpakken in een paar dat niet alleen draadloos, maar waar is de draadloze verbinding is zeer indrukwekkend inderdaad.

De Sony WF-1000X beheren te bieden een niveau van ruisonderdrukking, dat is heel goed voor een paar oordopjes – het zal niet bieden dezelfde isolatie als een paar van over-ear blikjes, maar als je na een slanke form factor dan het compromis is de moeite waard.

Dat gezegd zijnde, ondanks een paar kleine problemen die we het gevoel hebben dat Sony heeft geslagen en de bal van het park met de WF-1000XM3: Niet alleen zijn deze hands down de beste-op zoek echte draadloze hoofdtelefoon die er zijn, maar ze combineren ernstige noise-cancelling-tech met vuist-pompen muzikaliteit. Als u niet wilt dat het ongemak van het dragen van full-size blikjes, zijn ze een overtuigend alternatief.

Levensduur van de batterij is boven het gemiddelde, en dat compact opladen zaak is vrij glad ook. On-ear volume controles vergelijkbaar met de PowerBeats Pro zou leuk geweest zijn, maar nogmaals, dat is echt niet een deal-breaker in onze boeken.

Lees de volledige review: Sony WF-1000XM3 review

in-ear headphones

(Image credit: RHA)

3. RHA MA390 Draadloos

Een van de beste neckbuds voor de prijs

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 24 gram | lengte Kabel: N/A | Frequentie bereik: 16 – 22.000 mensen Hz | Drivers: Micro Dynamisch | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 100 db | Impedantie: N/A | levensduur Batterij: 8 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Bouw van uitstekende kwaliteit

Dynamisch geluid

Grote waarde

Niet ideaal voor de uitoefening

Terwijl het echt een draadloze oordopjes zijn ongetwijfeld de toekomst van draagbare audio gebruikt, hebben ze nog steeds aanwezig compromissen in levensduur van de batterij en draadloze betrouwbaarheid. Plus, ze zijn makkelijk kwijt te raken als je niet voorzichtig bent. Neckbuds, of oordopjes die worden gedragen rond de nek, zijn een goed alternatief voor echte draadloze oordopjes als ze bieden een langere levensduur van de batterij voor het continu luisteren en sterkere draadloze prestaties.

Dat gezegd zijnde, als je geïnteresseerd bent in het oppakken van een paar, het is moeilijk om beter te doen dan de RHA MA390 Draadloos), die gemakkelijk zich als één van de beste neckbuds op de markt. Na enkele weken met hen, kwamen we rijden onder de indruk van het pakket RHA is gekomen met: De hoofdtelefoon is gebouwd zeer goed, een leuke klank handtekening, kan tegen een stootje en blijven nog relatief betaalbaar.

Het is de belangrijkste rivaal, de OnePlus Kogels Draadloze (aanbevolen hieronder), zijn ook uitstekend, echter de RHA MA390 bieden meer dynamisch geluid en een betere bouwkwaliteit.

 Lees de volledige recensie: RHA MA390 Draadloze review

wireless earbud

(Image credit: Cambridge Audio)

4. Cambridge Audio Melomania 1

Mind-blowing geluid zonder kabels

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 9.2 g | Frequentie response: 20-20,000 Hz | Drivers: 5,8 mm | Driver type: Dome Type | Gevoeligheid: 9.8 dB | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij (on-board): 9 uur | levensduur van de Batterij (opladen geval): 36 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Ja

Uitstekende geluidskwaliteit

Goede waarde voor het geld

Comfortabel ontwerp

Control knoppen vervelend om te gebruiken

Geen lawaai annulering

Cambridge Audio is bekend om zijn high-end audio apparatuur, maar tot nu toe nog niet gewaagd in de wereld van de echte draadloze oordopjes. Voer de Cambridge Audio Melomania 1s: met een uitstekende 45 uur levensduur van de batterij, ze combineren het merk van de award-winnende engineering met het gemak van een echt draadloos luisteren.

Voor een paar echte draadloze oordopjes is de geluidskwaliteit aangeboden door de Cambridge Audio Melomania 1s is sensationeel. In feite, is het niet onderdoet voor de beste hoofdtelefoon voor over de oren, die alle, maar die ongekend is voor de toppen van deze omvang.

Ze hebben misschien niet de ruis onderdrukking technologie van de Sony WF-1000XM3 Draadloze Oordopjes, maar ze zijn $100 (ongeveer € 80) goedkoper en hebben een superieure levensduur van de batterij.

Lees de volledige recensie: Cambridge Audio Melomania 1 review

In-ear headphones

(Image credit: RHA)

5. RHA T20i

Klinken zo goed dat u zult willen om terug te gaan naar vast

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 41 gram | Kabel lengte: 1.35 m | Frequentie respons: 16-40,000 Hz | Drivers: DualCoil Dynamische Stuurprogramma | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 90 dB/mW | Impedantie: 16 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Bouw van uitstekende kwaliteit

Aanpasbare geluid

Uiterst comfortabel

Geen afstandsbediening voor Android

Sommige kabel-geluid

Goed geluid is subjectief, ja, maar er zijn dingen die we kunnen het er allemaal over eens dat het maken van een koptelefoon klinkt goed: Bas moet strak en impactvolle, gedetailleerde hoge tonen, maar niet hard, en mids dat glad zijn als honing.

De meeste hoofdtelefoon fabrikanten schieten voor deze specs, maar wat als u wilt een beetje meer bass of wilt verhogen van de energie van de hoogtepunten? Voor de meeste hoofdtelefoons, uw enige optie is om te knoeien met de equalizer. Maar RHA heeft een ander idee.

De RHA T20i is een uitstekend klinkende paar in-ear-koptelefoon met een nette partij truc: aanpasbare filters. Deze filters draad in de koptelefoon-behuizingen en laat je kiezen uit de Bass, Treble, en Verwijzing. Elk filter maakt een hoorbaar effect en zijn eenvoudig te verwisselen op de weg.

Als een pakket, de kwaliteit van de bouw, het geluid en de aanpasbare filters zorgen ervoor dat de RHA T20i een must-have voor audiofielen op de weg. In feite, ze klinken zo goed, ze maakte ons wilt geven onze draadloze hoofdtelefoons.

Lees de volledige recensie: RHA T20i review

best earphones

(Image credit: Optoma)

6. Optoma NuForce WORDEN Sport4

Vrijwel vlekkeloze draadloze oordopjes

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 15,5 g | Kabel lengte: 58 ± 2 cm | Frequentie respons: 20 hz – 20.000 kHz | Drivers: 6mm | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 92 db ± 3 db | Impedantie: 32 ohm | levensduur van de Batterij: 10 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Indrukwekkende audio

Op maat gemaakte oordopjes

Praktisch ontwerp

Niet geschikt om met één oor luisteren

De NuForce WORDEN Sport4 draadloze oordopjes zijn die zeldzame vondst: oordopjes die goed zijn voor in principe alle situaties. Terwijl ze zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de sportschool en op het spoor, WORDEN Sport4 doen een geweldige job het isoleren van audio in een drukke stad milieu en zijn zelfs goed genoeg om thuis te luisteren.

Het WORDEN Sport4 oordopjes hebben beweerd batterijduur van 10 uur, die we hebben gevonden te worden vrij dicht bij de mark in onze tijd met hen, en niet leeg is kunt u twee uur lang een gebruik van slechts 15 minuten laad – ideaal voor mensen die van een snelle top-up terwijl ze op hun trainers en pak een fitnessruimte kit.

Beschouw dit als een waarschuwing schot collega audio fabrikanten: bouw-en audio kwaliteit hoeft niet te worden opgeofferd om te voorkomen oordopjes betaalbaar.

Lees de volledige recensie: Optoma NuForce WORDEN Sport4 review

best in-ear headphones

(Image credit: OnePlus)

7. OnePlus Kogels Draadloze 2

Geweldige draadloze koptelefoon voor de prijs

Akoestisch ontwerp: gesloten | Gewicht: 13 gram | Frequentie respons: 20 Hz – 20 kHz | programma ‘ s: 6 mm – Driver type: dynamisch | Gevoeligheid: 96 dB +/ – 3 dB bij 1 kHz | Impedantie: 16 Ohm | levensduur Batterij: 8 uur | draadloos bereik: N/A | NFC: Geen

Magnetische aan/uit-schakelaar

Levendige sound

Sterke draadloze verbinding

Verschrikkelijke draagtas

Lastige inline afstandsbediening

OnePlus is het meest bekend om haar “vlaggenschip killer” telefoons, zoals de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro, maar het bedrijf maakt ook een hoofdtelefoon – het beste voorbeeld van waar het bedrijf een uitstekende Kogels Draadloze 2, die bieden een ongelooflijke waarde in de nek-knop hoofdtelefoon categorie.

In termen van audio-kwaliteit, ze beschikken over een levendige sonic presentatie en een accuraat-gevoel soundstage, hoewel de bass-hoofden kunnen willen om elders op zoek naar een hoofdtelefoon die pack een bassier die ze leert kennen punch.

Ze zijn comfortabel om te dragen, maar het is gewoon een schande dat ze niet een waterproof rating en de inline afstandsbediening is zo onhandig, want anders konden zij een paar goede van het runnen van een koptelefoon.

Ze kunnen worden $30 duurder dan hun voorgangers, maar de verbeterde levensduur van de batterij en geluid kwaliteit is; het maakt het ook de moeite waard te upgraden als u de originelen gescand en worden door een nieuw paar van draadloze oordopjes.

Lees de volledige recensie: OnePlus Kogels Draadloze 2 review

best in-ears

(Image credit: Jabra)

8. Jabra Elite 65t Echte Draadloze

Een van de beste waar een draadloze hoofdtelefoon kunt u kopen

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 6.5 g recht headset 5,8 g links hoofdtelefoon, het laden geval 67g | lengte Kabel: N/A | Frequentie response: 20-20,000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: 103dB | Impedantie: 16 ohm | Batterij: 15 Uur | Draadloos bereik: 10 meter (33 voet) | NFC: N/A

Volwassen, ingetogen ontwerp

Genot om te gebruiken

Uitstekende levensduur van de batterij

Gebalanceerd geluid kwaliteit

Beperkt water weerstand

Als u wilt dat een paar van hoge kwaliteit echt draadloze oordopjes die niet de Apple AirPods, dan is de Jabra Elite 65t moeten worden aan de bovenkant van uw lijst.

Na meer dan een maand met hen, kwamen we rijden onder de indruk van de goed afgeronde pakket dat Jabra weten te creëren: De oordopjes bieden een subtiele, volwassen look en een betrouwbare draadloze verbinding, en dat is niet altijd het geval is met het werkelijk draadloze oordopjes. Plus, ze klinken geweldig ten opzichte van de concurrentie.

Terwijl de Jabra Elite 65t zijn gemakkelijk één van de hoogst scorende echte draadloze hoofdtelefoon die we hebben bekeken, er zijn een paar anderen op de markt het overwegen waard: Als u wilt een paar van de oefening oordopjes, er is de Jabra Elite Sport die een hogere waterdichtheid en handige sport-georiënteerde functies. Voor audiofielen die het niet erg het uitrekken van de begroting, de actieve noise cancelling Sony WF-1000X zijn een uitstekende keuze. Bassheads zal willen proberen de SOL Republic Versterkers Lucht.

Als u alleen het budget voor een van deze, maar ga voor de Elite 65t.

Lees de volledige review: Jabra Elite 65t review

in-ear headphones

(Image credit: Sennheiser)

9. Sennheiser CX Sport draadloze koptelefoon

Geen gedoe toppen met fantastische audio

Gewicht: 15g | levensduur Batterij: 6 uur | hartslagmeter?: Geen | On-ear controls?: Geen (in-line afstandsbediening)

Fantastische geluidskwaliteit

Sport-design

Niet de goedkoopste optie

Mids kon worden rijker

Als het belangrijkste aspect van het runnen van een oortelefoon voor u is de audio kwaliteit, deze draadloze oordopjes van Sennheiser zou een fantastische keuze.

Met een levendige, zware bas-presentatie, en een comfortabele pasvorm, de Sennheiser CX Sport draadloze koptelefoon kan echt versterken je loopprestaties door middel van degelijke kwaliteit alleen.

Ze komen niet met een hartslagmeter, maar de opname van oor vinnen en sportieve neon kleurenschema maakt ze ideaal voor casual trainingen.

Met een batterijduur van zes uur, ze zijn geweldig voor uw gemiddelde sessie, of zelfs voor je dagelijkse woon-werkverkeer – maar marathonlopers zullen willen om elders te kijken.

Lees de volledige recensie: de Sennheiser CX Sport Draadloze koptelefoon review

in-ears

(Image credit: 1More)

10. 1More Quad Driver In-Ear Hoofdtelefoon

Duurder dan de drie Drivers, maar is krachtiger te

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 18,5 g | Kabel lengte: 1.25 m | Frequentie respons: 20 – 40.000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 99 dB bij 1KHz | Impedantie: 32 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A

Mooi gebalanceerd geluid

Luxe kwaliteit

Afstandsbediening werkt op

Goedkopere broertje is beter waarde

Ze zijn duur, maar de 1MORE Quad Driver in-ear-koptelefoon zijn elke cent waard. 1MORE raakte het uit van het park met dit vlaggenschip paar in-ear-koptelefoon met haar gebalanceerd geluid kwaliteit, smartphone compatibiliteit en de prijs. Deze in-ear hoofdtelefoon mobiele audiofielen erg blij.

Het enige voorbehoud dat we hebben is dat de Quad-Stuurprogramma ‘ s gezicht geduchte concurrentie van 1MORE eigen goedkoper Triple Driver broer of zus die kosten de helft van de prijs (die zitten mooi op de nummer één plek op de lijst).

In termen van waarde, de 1MORE Triple Driver koptelefoons zijn de winnaar, maar voor degenen die willen gewoon een beetje beter bouwen en meer gedetailleerd geluid, de 1MORE Quad Driver koptelefoons zijn de moeite waard het extra geld.

Lees de volledige recensie: 1More Quad Driver In-Ear Hoofdtelefoon

Oordopjes aanbiedingen