De beste Tv ‘ s

Hoewel het niet zo helder is als een LCD-TV, die diepe zwarten een groot verschil maken in de dynamische bereik van het beeld. Het is ook in staat om levendige en schitterende kleuren, en niet te vergeten een verbazingwekkend niveau van detail met native 4K content.
Dit is een vraag die we stelden veel. Zoals de meeste technologie, Tv ‘ s worden steeds stapje voor stapje beter – dat betekent: ja, als je wacht een jaar zal er waarschijnlijk een grotere, modernere TV die er voor minder geld.
Er zijn duurder LG modellen in het assortiment: opvalt is het W9 en E9 Oled ‘ s, maar je bent vooral het betalen voor de liefhebber van het form factor en groter audio-uitgang. Voor een OLED-TV voor dit jaar – of een TV, echt – dat voert voor de prijs, moet je echt overwegen de C9.
De eeuwenoude vraag: als je op de markt voor een nieuwe televisie, wat is de beste TV die er? Met zo veel sets verschijnen elk jaar, elk gebouw op de verbeteringen van zijn voorgangers, zelfs de beste Tv ‘ s zijn altijd onder bedreiging door nieuwe releases – en hoge-resolutie schermen en geavanceerde verwerking van de foto wordt de norm, het is moeilijker dan ooit om suss welke sets hebben echt de overhand.
Geen Dolby Atmos luidsprekers
Welkom op de Beste TV-koopgids: maak je klaar voor TechRadar ‘ s round-up van de beste TV-sets voor uw huis in 2019.
Ongelooflijk HDR prestaties

Maar de beste TV is niet alleen degene met de meeste krachtige specificaties of flitsende design: het is wat ingesteld is gaat echt past bij uw behoeften. Je gaat de klok een veel uren – en waarschijnlijk besteden een groot bedrag op uw nieuwe scherm, dus je zult willen ervoor zorgen dat het de juiste keuze voor uw huis.

Fantastisch beeld kwaliteit

“Dus, moet ik kopen een TV nu of wachten?”

De meerderheid van de smart TV – fabrikanten nu de ondersteuning van deze volgende generatie van functies, maar u zult moeten controleren op de kleine lettertjes in een paar gevallen.
Mooi design en goed gebouwd
Als je het gevoel verward, onze gids voor de beste Tv ‘ s beschikbaar zijn zal u helpen afzonderlijke koop-kopen-panelen van de beste 4K schermen, en die stelt de moeite waard zijn om verbinding te maken dat 4K Blu-ray speler heb je al eyeing-up. Wij helpen je met het vinden van een geweldige flatscreen, zonder verspilling van uren van het onderzoek het vergelijken van de spec sheets – na alles wat we hebben gedaan het onderzoek al.
Vorig jaar werd de Samsung Q9FN gewonnen applaus bij de vleet voor de mogelijkheden en de beeldkwaliteit. Maar het is nu vervangen op onze lijst van de beste 4K-Tv ‘ s door de Q90 QLED TV. De Q9FN was niet perfect en er waren gegronde klachten over de kijkhoeken en een over-agressieve lokale dimfunctie systeem dat verpletterd detail net boven zwart.
Het is cool technologie zeker, maar als je serieus bent in uw gaming dan gaan we er vanuit dat je veilig bent het maken van een nu kopen – maar houd in gedachten, verwachten we zien een aantal van de beste Black Friday TV deals ooit dit jaar, dus het is de moeite waard minstens opknoping op tot November.
Geen Dolby Visie ondersteunen

  • TV staat: het vinden van de beste TV-stand te passen aan uw woonkamer cinema heeft

Grotere kijkhoek

De beste Tv ‘ s van 2019

Lees de volledige review: LG C9 one touch OLED-scherm (OLED55C9, OLED65C9, OLED77C9)
Wanneer alles is gezegd en gedaan, het is moeilijk te rechtvaardigen zijn de E9 over de C9, gezien de vergelijkbare verwerking van de foto en een uitstekende smart TV platform, webOS – nu met Alexa integratie en een verbeterde menu-systeem voor een eenvoudigere navigatie. Maar als je wilt een OLED-set met het uiterlijk aan te passen, en een boost voor audio, de E9 zal een prachtige aanvulling voor uw woonkamer.

1. Samsung Q90 QLED TV (2019)

Het is niet te veel van een sprong om te zeggen dat de Samsung Q90 is een van de meest indrukwekkende QLED we hebben besproken-to-date, met uitgebreide functies en geavanceerde foto innovaties. Als een resultaat, deze TV kan leveren van een prestatie die in staat is om te concurreren met en vaak overtreft zelfs de beste Oled ‘ s.