De beste koptelefoon

Lees de volledige recensie: Audio-Technica ATH-SR5BT review
Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 14 gram | Kabel lengte: 1.35 m, dual materiaal | Frequentie respons: 16-22,000 Hz | Drivers: Micro Dynamisch | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 100 db | Impedantie: 16 ohm | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A | NFC: N/A
Druk op om de pagina om te zien hoe kies je een goede koptelefoon langs meer van onze aanbevelingen.

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 15 gram | Frequentie respons: 20Hz – 20kHz | Drivers: 6mm | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 92dB +/-3dB | Impedantie: 32 Ohm | levensduur van de Batterij: 10 uur | Draadloos bereik: 33 feet | NFC: Geen

Hoe definieert u een goede geluidskwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Houdt u van een warme, ronde klank, of gaat u liever voor ultra high-fidelity dat hoort u elk detail van uw muziek? Bent u een speciale bass head of klassieke muziek van junkie?

Het geven van Sony en Bose een run voor hun geld
Deze over-ear-hoofdtelefoons brengen zowel de prestaties en waarde
Elegant ontwerp
De SR60e in het bijzonder is een slimme keuze als u op zoek bent naar een entry-level set van hoofdtelefoons die klinkt alsof het kost je veel meer dan het is. Onopvallend uiterlijk

Wat te zoeken

Hoe kiest u de beste hoofdtelefoon voor u

Geen ondersteuning voor high-end codecs
Geweldig geluid
Prachtige, precieze geluid
(Image credit: Urbanears)
De Focal Stellias geluid absoluut fantastisch. Hun wijd-open geluidsbeeld en een gedetailleerde, nauwkeurige behandeling van het geluid betekent dat zij maken van elk genre van muziek briljant.
Echt een uitstekende geluidskwaliteit voor een fantastische prijs
Compact ontwerp
Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 25g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 20 uur | Draadloos bereik: 33 ft | NFC: Ja
bluetooth headphones
Lees de volledige review: Sony WH-1000XM3 review
(Image credit: JBL)

De beste koptelefoon van 2019, in een oogopslag

Onze beste hoofdtelefoon picks

Het kiezen van de juiste hoofdtelefoon voor u kan het een pijnlijke beslissing, maar het hoeft niet te worden als je kijkt naar een paar belangrijke functies.
Adembenemend resolutie

Beste koptelefoon in 2019: Sony WH-1000XM3

Dit kan echt effectief als je naar muziek luistert. Als je een telefoontje echter, de persoon met wie je spreekt nog steeds kunt horen wat er om jullie heen gebeurt, of je staat op een drukke straat of probeert te spreken op een voorbijrazende trein.

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 254g | Kabel lengte: 3.94 m | frequentiebereik: 4 Hz-40.000 Hz | Drivers: 40mm | Driver type: Neodymium | Gevoeligheid: 104.5 dB / mW (1 kHz) | Impedantie: 47 ohm | levensduur Batterij: 30 uur | Draadloos bereik: 33 ft | NFC: Ja
Stellaire levensduur van de batterij
Lees de volledige recensie: Focal Stellia hoofdtelefoons review
Nogmaals, de Sony WH-1000XM3 zijn onze echte winnaars in deze categorie, maar als je wilt een alternatief, de Jabra Elite 85h is het.
(Image credit: Sony )
Geweldige noise-cancelling hoofdtelefoons voor die op een begroting
Extreem duur
(Image credit: Focal)

Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Geen volumeregeling
Vooral de geluidskwaliteit is het meest belangrijke ding om te kijken. Dat betekent niet dat je moet kopen van de duurste high-end hoofdtelefoons op de markt; het betekent dat je moet een idee hebben van wat voor soort geluid je wilt.
Traditioneel, noise-cancelling hoofdtelefoons zijn ontworpen om te blokkeren de milieu-geluiden om u heen, zodat u uw muziek kan horen meer duidelijk (of vangen shut-eye op een drukke vlucht).

Beste echte draadloze oordopjes: Sony WF-1000XM3

Wij raden u aan om een kijkje te nemen op de hoofdtelefoon lijsten hier op TechRadar – echter, als je in een haast en willen alleen zoeken naar de beste koptelefoon uw geld kunt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is ook belangrijk rekening te houden met het geluid als geheel; als je houdt van een ruime, open geluid, probeer dan een paar van open hoofdtelefoons. Zorgen over geluid-lekkage wanneer je in het gezelschap van anderen? Probeer een paar van de gesloten blikjes met een veilige pasvorm, om te stoppen met uw tunes last van de mensen om je heen.

Als er iets verrassend over de nieuwe Sony WH-1000XM3 het is dat ze zo consistent met wat Sony heeft uitgebracht in de afgelopen twee jaar in de vorm van de Sony WH-1000XM2 en Sony MDR-1000X. Het is te zeggen, ze zijn een dominante noise-cancelling hoofdtelefoon die kan verslaan iets Bose heeft met beide armen achter zijn rug.
Leuke, levendige sound
Draadloos of bedraad is ook een belangrijke overweging. Een paar jaar geleden, hebben we geprobeerd om je weerhouden van het kopen van een paar van draadloze hoofdtelefoons (de technologie had problemen met draadloze connectiviteit via Bluetooth en geluidskwaliteit nam een duik als gevolg).
Ontstaat op keer
De kwaliteit van het geluid is onmiskenbaar goed, met een bruisende, levendige karakter en evenwichtig geluidsbeeld.
Lees de volledige review: Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700 review
Als je luistert naar nummers die u denkt te weten van binnen en van buiten de Stellias’ precieze scheiding van de frequenties betekent dat u waarschijnlijk te horen die je nog nooit hebt gezien.
Voor het grootste deel, Urbanears is gelukt, waardoor de Plattan II een waardig vervolg op het bedrijf van de meest populaire hoofdtelefoon.
Bose headphones
Bouw van uitstekende kwaliteit
(Image credit: Audio-Technica)
Zeer comfortabel

Headphone aanbiedingen