Nee, Disney Plus beschikt niet over The Simpsons’ Michael Jackson aflevering

De Simpsons is aangekomen op Disney Plus, en ook al oudere afleveringen zijn bijgesneden om te passen bij een beeldverhouding van 16:9, het is een enorme gebeurtenis die ze hier allemaal op één plek. Een episode is niet gemaakt van de snede, als het internet is koortsachtig bespreken vandaag: seizoen drie s ‘Stark-Raving Dad’, met de stem van Michael Jackson. Maar dit is eigenlijk geen nieuwe informatie: dit werd onthuld in de buurt van het begin van het jaar.

Terug in Maart, de show van de uitvoerend producenten aangekondigd dat ze zou met eenparigheid van stemmen besloten zich terug te trekken van de aflevering van de lucht. Op het moment, het was duidelijk, dit was een beslissing die zou spelen gaat vooruit, dus het is geen verrassing dat Disney Plus is gestart zonder.