Walmart verkoopt één van de goedkoopste gaming laptops goed voor Black Friday

Op zoek naar een nieuwe gaming laptop voor jezelf of een geliefde? Hier is een model van MSI verkocht als onderdeel van de vroege Walmart Zwarte vrijdag te koop is voor een absolute stelen.

Dit is een 15,6-inch, 1080p gaming laptop met de nieuwste entry-level Nvidia grafische hardware en een ruime solid-state drive (SSD) voor een ronduit krankzinnig prijs dit ver van Black Friday.

Dit is een van de goedkoopste gaming laptops die we hebben gezien voor Black Friday, en een meer dan in staat om een op dat. Met dit, zult u niet alleen veel opbergruimte voor een grote bibliotheek met PC-games, maar je zult in staat zijn om ze te spelen en op 1080p met veel detail.

Klap de andere monitor aan op de setup met de laptop op de HDMI-of DisplayPort – of beide – en u kunt de rots een scherm arrangement van maximaal drie schermen. Niet slecht voor een gaming laptop die niet meer kost dan een dure Chromebook nu.