F1 live stream: hoe om te kijken naar de Braziliaanse Grand Prix 2019 online vanaf elke locatie


Werkt met

Braziliaanse Grand Prix 2019 – waar en wanneer

Zeker, Lewis Hamilton is wereld kampioen, weer, en ja, de Mercedes is vrijwel niet te stoppen deze dagen. Maar er zijn nog veel wedstrijden te winnen. En deze Braziliaanse Grand Prix kon bieden heerlijkheid tot Ferrari, Red Bull en daarbuiten. Cruciaal in deze race biedt ook de ervaring die kan maken of breken het team volgend seizoen.
20
Sky Sports F1 is de dekking uitsluitend van dit jaar, dus ideaal als je al een abonnement op Sky Sports. Met behulp van de Sky Go app laat je kijken op verschillende andere apparaten, waaronder laptops, Apple en Android mobiele apparaten en via uw PlayStation of Xbox.
Uit de ONS en wilt kijken naar de dekking? Geen zorgen – net gebruik maken van een VPN – en registreer om een locatie tonen van de race.

Het beste voor

Brazilië is de locatie voor de twintigste Grand Prix van de 2019 F1-seizoen, met een uitdagende baan 2.7 km/4,3 km lang, dat de snelheden zijn weg rond het racecircuit autódromo José Carlos Pace bij Sao Paulo.

Proefperiode


In de VS voor de race, team Ferrari had finishte op het podium in 13 opeenvolgende races – niet te versmaden bij. Maar zelfs binnen Ferrari nog steeds zijn er gevechten worden uitgevochten, met name tussen Sebastian Vettel en Charles Leclerc.
Zoals het staat Leclerc is een algemene derde plaats, achter de Mercedes van Hamilton en Valtteri Bottas, en Sebastian Vettel achter in de vijfde. Maar kan Vettel sluiten die 19 punten goedmaken in de laatste twee races? Of zal Red Bull Max Verstappen in de vierde plaats is voor een deel te spelen? Met Leclerc geconfronteerd met een boete bij de start van deze wedstrijd het is nog allemaal open voor het oprapen.
De race voor het podium is nog steeds heel echt en je kunt zien hoe het speelt zich af in de Braziliaanse Grand Prix.
Bekijk alle spannende race met een F1 live stream van overal in de wereld – hier is hoe.
Hoe om te kijken naar de Braziliaanse Grand Prix van buiten uw land
Om te zien hoe u kunt stream F1 live vanuit de Braziliaanse Grand Prix in het verenigd koninkrijk, Australië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland, dan ga iets verder naar beneden op deze pagina voor de uitzending opties. Maar als je het probeert en afstemmen op uw eigen stream van buiten uw land, u zult snel ontdekken dat het geo-geblokkeerd.
De praktijk 3 zaterdag, 16 November in de middag (3 uur ‘ s middags GMT, 7 PT, 10 ET).
Lewis Hamilton won de AMERIKAANSE Grand Prix een paar weken geleden naar de titel voor de zesde keer. Dat betekent dat Mercedes heeft weer geslagen Ferrari naar de top spot dankzij zijn constante prestaties gedurende het hele seizoen. Maar nu is de kans om te claw back aantal punten voor Ferrari, als het kan make-up voor de straf die Charles Leclerc gezichten in de Braziliaanse Grand Prix – u kunt kijken hoe het allemaal naar beneden met een F1 live streamen vanaf vrijwel overal.

Praktijk 1 vrijdag, 15 November om 11u (dat is 2 uur ‘ s middags GMT, 6 PT, van 9u ET).

Hoe live stream Braziliaanse Grand Prix in het verenigd koninkrijk

P2P Verkeer

Hun apps bedoel u kunt deze vanaf de door u gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).

TunnelBear

Hoe de live stream van de Braziliaanse Grand Prix 2019 in Australië


Alles – de #1 best-VPN –

Bekijk de Braziliaanse Grand Prix in de VS: live-stream F1

Compatibele apparaten

Alle tijden zijn u nodig te weten, zijn hieronder met de eerste weergegeven in de lokale UTC-3 keer.

Hoe om te kijken naar een Braziliaanse GP F1 live stream in Canada

RDS en TSN hebben de rechten van de Formule 1 ten noorden van de grens in 2019. Je zou ook kunnen proberen de diensten zoals Sling of Fubo die gratis proeven en vereisen geen kabel.
Voor degenen die reizen, u kunt een VPN gebruiken om uw virtuele locatie en nog steeds genieten van de race alsof je terug in Canada.

Onbeperkte Bandbreedte

Hoe je een F1 live stream in Nieuw-Zeeland

160
U moet in staat zijn om een Fox Sports pakket via een mooie aanbieding als u wilt genieten van minder. De Foxtel Nu app werkt met deze, dus je kunt live stream naar je favoriete apparaat en overal met behulp van een VPN.