Ongelooflijk 70-inch Samsung 4K-TV ‘ Black Friday deal ziet de prijs dalen

De Samsung UN70NU6070FXZA biedt een gigantische 70-inch LED-scherm, compleet met een 4K UHD resolutie en HDR10+ ondersteuning. Deze Samsung Series 6 set ook geleverd met de firma ‘ s smart-interface, geeft u toegang tot de wil van Netflix en Prime Video via apps op de TV – het is niet nodig om de plug in een extra streaming-apparaat.
Het is ook geweldig voor de kinderen om te gebruiken, met de ingebouwde V-chip in staat om automatisch blokkeren van programma ‘ s op basis van waardering, zorgen ze alleen inhoud bevatten die geschikt is voor hen.
Als deze aanbieding niet van je gading, er zijn tal van andere opties op onze Beste Koop Black Friday aanbiedingen pagina.

Je moet snel handelen maar, want dit doorbuster deal is alleen maar goed voor één dag – November 15 – en het is zolang de voorraad strekt.

In het groot en naar huis gaan

Als u wilt een statement maken met uw home entertainment, dan is dit 70-inch Samsung 4K TV kunnen worden precies wat u zoekt.
De Samsung 70-inch 4K-TV: 9.99 nu € 549.99 bij Best Buy
U kunt besparen 0 met deze top TV-deal, waarbij de prijs van een aarde-shatteringly laag 0 – dat is best verbazend voor een 70-inch 4K-TV. Geweldig voor films, sport en spel, je zal moeilijk worden ingedrukt te vinden screen real-estate voor minder. Deal eindigt 11:59pm CT 15 November
Bekijk De Deal
Black Friday 2019 heeft in het begin bij Best Buy, met de retailer het uitrollen van een andere doorbuster deal elke dag, en vandaag de deal is vooral lekker met een enorme besparing uit een 70-inch Samsung 4K-TV.