AMD Ryzen 5 2600 deal maakt het de beste processor is voor de meeste mensen

De AMD Ryzen 5 2600 was in wezen de mid-range kampioen van 2018. Met 6 cores en 12 draden biedt het uitstekende prestaties van de CPU op een toegankelijke prijs. En, terwijl het inmiddels vervangen door de uitstekende AMD Ryzen 5 3600, vorig jaar model is nog steeds de moeite waard een kijkje, vooral met dit geweldige begin van de Amazone Black Friday deal.

Nu kunt u pick-up het Ryzen 5 2600 voor slechts $117 bij Amazon, waardoor zij in dezelfde prijsklasse als de AMD ‘ s eigen budget APU, de Ryzen 3 3200G. Bij deze prijs, de Ryzen 5 2600 is een soort van een no-brainer Black Friday deal, als het bijna tot hetzelfde niveau van prestaties als zijn opvolger, die zal u terug $199.

AMD Ryzen 5 2600 | $199 $117 bij Amazon
De AMD Ryzen 5 2600 is een 6-core, 12-thread processor die zal verhogen tot 3,9 GHz – in andere woorden, het stoten boven zijn gewichtsklasse. En, nu kunt u de pick-up van deze mid-range sterren voor slechts € 117, het maakt het één van de beste processors voor gaming. Bekijk De Deal

Nu, je zou kunnen besteden het extra geld en pick-up de AMD Ryzen 5 3600, want het is de huidige generatie van het product. Maar het prijs verschil is zo groot dat we eerlijk gezegd niet echt aan te bevelen. De Ryzen 5 3600 is sneller dan de 2600, zeker, maar je bent alleen maar om te zien een stijging van 14% in prestaties, met een stijging van 40% in prijs. We weten het niet over u, maar de wiskunde gewoon niet uitchecken.

Single core prestaties is niet zo groot hier, maar aan het eind van de dag het is meer dan goed genoeg om je door middel van een spel op de markt vandaag met vlag en wimpel. In feite, als u hem koppelt met de juiste grafische kaart, het is meer dan geschikt voor het verwerken van 4K PC-gaming.

  • TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.