Hoe kijken Johnson vs Corbyn: het Debat voor gratis online in het verenigd koninkrijk of in het buitenland

Of denk je dat het een essentieel radertje van de democratische machine of louter een bijzaak waar alleen de pure kracht van de persoonlijkheid kan schijnen, er is geen twijfel dat live tv-debatten zijn nu een cruciaal onderdeel van de algemene campagnes. Vanavond Boris Johnson en Jeremy Corbyn zullen elkaar in de eerste van twee één-op-één-debatten – en u kunt kijken naar de eerste Ministeriële Debat online, ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Johnson vs Corybn: wanneer is het over?

De eerste televisiedebat live zien op ITV op dinsdag 19 November. Ze mondeling spar voor een heel uur vanaf 8pm GMT.

Stralend middelpunt van Manchester en refereed gehost door nieuws anker Julie Etchingham, Johnson vs Corbyn is ingesteld om te worden een bittere strijd. Het vertegenwoordigen van de Conservatieve en Arbeid partijen respectievelijk de twee nog niet terug in de kritiek op de andere in de afgelopen weken. Sommige barbelen zijn eerder persoonlijke – Johnson vergelijken Corbyn aan Stalin onder andere vermeende grover beledigingen, terwijl de Labour-leider heeft vraagtekens bij de integriteit van de Minister-president op meer dan een paar keer.