Beste laptop voor schrijvers: de 10 beste laptops voor auteurs en journalisten

Dunner, lichter, meer productief
Groot scherm
Lees de volledige review: Microsoft Surface Pro 6
Lange levensduur van de batterij
Als u op zoek bent naar de beste laptop voor schrijvers, maar je wilt iets met ton van de moderne esthetiek die draagbaar is om op te starten, kunt u niet verkeerd gaan met de Microsoft Surface Gaan. Zeker, je gaat te hebben om te kopen een apart toetsenbord, maar als je het, heb je een waanzinnig draagbare laptop, dat is een genot om te typen op. De prachtige PixelSense display is ideaal voor het bekijken van sommige Netflix in de tijd, ook.

Beste laptops voor schrijvers in een oogopslag

 1. Microsoft Surface Gaan
 2. Asus Zenbook UX310UA
 3. Asus Chromebook Flip
 4. Oppervlakte Laptop 2
 5. De Microsoft Surface Pro 6
 6. MacBook Air (13-inch, 2018)
 7. Lenovo Flex 6 14
 8. Acer Schakelaar 3
 9. De Acer Chromebook R11
 10. De HP Spectre X360
Als u op zoek bent naar een laptop die je kan opvouwen en spelen met wanneer u klaar bent met het schrijven voor de dag, kijk dan niet verder dan de HP Spectre x360. Niet alleen is dit één van de beste 2-in-1 laptops die u vandaag kunt kopen, maar dankzij het toetsenbord de stijve kracht bocht, vindt u aan het typen is een koud kunstje voor een touch typiste. En dankzij de lange levensduur van de batterij, zult u in staat om te schrijven van alle dag op deze comfortabele toetsenbord, zonder zich zorgen te maken over klauteren voor uw lader. Dat is niet te vergeten de prachtige 4K-display, waardoor de tekst er mooi en fris met geen pixelation.
Microsoft Surface Gaan is een waanzinnig draagbare laptop, dat is een genot om te typen op. (Image Credit: Microsoft)

1. Microsoft Surface Gaan

Voor wanneer moet je beide

CPU: Dual-core Intel core i5 | Graphics: Intel UHD Graphics 617 | RAM: 8GB – 16GB | Scherm: 13.3 inch, 2,560 x 1,600 Retina-display (met achtergrondverlichting LED, IPS) | Opslagcapaciteit: 128 GB – 1,5 TB PCIe 3.0 SSD | Afmetingen: 11.97 x 8.36 x 0.61 inch (30.41 x 21.24 x 1.56 cm; W x D x H)

Mooie stijl
Mooie stijl
Als je een schrijver, soms moet je gewoon een strakke machine, die krachtig en draagbaar – en de Asus Zenbook UX310UA is een sprekend voorbeeld van. Het is een van de beste Ultrabooks voor schrijvers, krijgt u een briljant presterende notebook die je niet moet upgraden voor een jaar. En, dankzij zijn ultra slank ontwerp, is het gemakkelijk rond te dragen, die zal het geweldig zijn als je veel van schrijven, terwijl u reist. Het toetsenbord is redelijk van formaat, waardoor het schrijven van een briesje. Net als de meeste laptops van Asus, kunt u spec te zijn als goedkope of krachtig als je wilt.
Het laatste jaar is het model van de MacBook Air bracht een langverwachte vernieuwen voor Apple ‘ s lichtgewicht MacBook, met een dunner, lichter en Retina display voor de eerste keer, het is gemakkelijk de beste MacBook Air die we ooit getest, en dat maakt het één van de beste laptops voor schrijvers als goed. Het is dun en licht ontwerp maakt het perfect voor het dragen rond met je, als je van schrijven op de gaan, en hebben een moderne en krachtige componenten, zoals de 8e generatie Intel Core-processors die helpt bij het voelt snel en responsief. Er is een nieuwe versie uit voor 2019, maar het voegt alleen maar de True Tone functie, die niet veel aan schrijvers, dus we denken nog steeds dat het in 2018 model is te krijgen – vooral als het wordt een verlaging van de prijzen.
Lees de volledige recensie: Oppervlakte Laptop 2

Lees de volledige review: Acer Schakelaar 3
Zie het meer zo: een van De beste 2-in-1 laptops 2017
Acer Schakelaar 3 is een briljante kleine machine. (Image Credit: Acer)

8. Acer Schakelaar 3

CPU: Intel Core i5-8250U – i7-8550U | Graphics: Intel UHD Graphics 620 | RAM: 8 GB – 16 GB LPDDR3 | Scherm: tot 13,3-inch Ultra HD (3840 x 2160) Micro-rand touchscreen | Opslag: 256 GB-2 TB SSD NVMe

Prachtige display

Lees de volledige review: Asus Zenbook UX310UA
Snelle wake-up en gebruik
De zuiverste Microsoft laptop
Dit is ook waar van beeldschermen. U moet één met een uitstekend display, één waarmee je dingen ziet als je buiten bent en niet in het oog spannen, zelfs wanneer je binnen. Daarnaast zijn de beste laptops voor schrijvers zijn ideaal slank en compact, want je weet nooit wanneer de inspiratie toeslaat. Het kan op de bank in het comfort van uw eigen huis, of het zou in een park buiten de stad.
Asus Zenbook UX310UA
Als u uw ogen op een Surface Pro, maar u wilt niet dat veel geld uitgeven, de Acer Schakelaar 3 is zeker in jouw straatje. Het is ontworpen rond hetzelfde concept als de Surface Pro en het is alleen een beetje minder in staat. Echter, voor de meeste taken, vooral als je een schrijver, is een briljante kleine machine. Wat meer is, voor het toevoegen van extra waarde, dit 2-in-1 laptop/tablet komt met het toetsenbord upgrade waardoor er slechts weinig extra ‘ s te betalen. Zoals gebruikelijk, het komt in verschillende versies, met USB Type-C, 8 GB RAM, een IPS-scherm en een Intel Core i3-7100U processor komt met de duurdere optie.

 • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Microsoft Surface Gaan.

Techradar Verzending van Acer Chromebook R11
De Acer Chromebook R11 is waarschijnlijk de beste goedkope laptop van dit moment. (Image Credit: Acer)9. De Acer Chromebook R11 Een ongelooflijke Chromebook op een gekke goedkope prijs CPU: Intel Celeron N3150 1.6 GHz – Intel Celeron N3160 1.6 GHz | Grafische kaart: Intel HD Grafische kaart – Intel HD Graphics 400 | RAM: 2GB – 4GB | Beeldscherm: 11.6 inch 1,366 x 768 HD IPS touchscreen | Opslag: 32 GB Zeer veelzijdig
Zeer goedkoop
Goede levensduur van de batterij
Lastige trackpad
De Acer Chromebook R11 is waarschijnlijk de beste goedkope laptop van dit moment, en het is een geweldige laptop voor wirters. Zoals de Acer Chromebook Flip hoger op deze pagina, deze laptop draait Chrome OS dus niet alle overheadkosten die Windows biedt. Bijgevolg kunnen uitvoeren mooi en snel op minder krachtige onderdelen, wat betekent dat het een zeer goedkope prijs! Het touchscreen is prima, al is het alleen HD, en het zal omdraaien om een tablet. Wat meer is, het je bijna de hele dag dankzij de uitstekende levensduur van de batterij. Dus als u op zoek bent naar een krachtige, maar zeer goedkope laptop die u kunt zweep uit en beginnen met schrijven, dan is dit een is uw beste weddenschap.
Lees de volledige review: Acer Chromebook R11
Zie het meer zo: De beste Chromebooks 2017

De gemiddelde levensduur van de batterij
De HP Spectre X360 is een van de beste 2-in-1 laptops die u vandaag kunt kopen. (Image Credit: PK) (Image credit: HP)

10. De HP Spectre X360

Fantastische waarde voor uw geld

Toetsenbord apart verkrijgbaar

MacBook Air (13-inch, 2018)
Veel van de macht
Zwakke scharnieren
Als u denkt dat de beste laptops voor schrijvers kan een laptop op de markt, bent u vergist. Schrijvers, zoals fotografen, video-editors en designers, hebben specifieke behoeften als het gaat om laptops, zelfs als het lijkt voor buitenstaanders die alles wat ze nodig hebben is een tekstverwerkingsprogramma en een functioneel toetsenbord.
Zelfs in het gezicht van de beste touchscreen laptops, soms wil je gewoon een krachtige, traditionele laptop dat voelt geweldig om te typen. En, terwijl het Oppervlak Laptop 2 is in feite een touchscreen, alles over het is het hoogtepunt van de beste laptops voor schrijvers. Het toetsenbord is tactiele en comfortabel, het scherm is de perfecte grootte en resolutie, en het heeft veel van kracht voor alle Chrome tabbladen die je open hebt staan tijdens het onderzoek. Een van de enige dingen die in het bezit is van het weer is het ontbreken van Thunderbolt-3, maar met alles wat deze laptop heeft gelijk, het is gemakkelijk te zien waarom het is een van de beste laptops voor schrijvers.

 • Wilt u meer keuzes? Bekijk onze lijst van de beste laptop 2019
 • Bill Thomas heeft ook bijgedragen aan dit artikel