OnePlus 8 Pro vermeende schets van de contouren quad-camera ‘ s in en punch-gat scherm

OnePlus 8 Pro is nog maanden verwijderd van het officieel gemaakt, maar dat zal niet stoppen met de geruchtenmolen van het aanbieden van ons hints van wat te verwachten van OnePlus’ 2020 line-up. De nieuwe lekken komen in de vorm van vermeende schets van de contouren van de OnePlus 8 Pro.

Deze informatie over de schema ‘ s werd gerapporteerd eerste door TrueTech en interessant vallen in lijn met de eerder aangegeven maakt van de telefoon. Een paar van de belangrijkste veranderingen die we kunnen maken van deze diagrammen is de aanwezigheid van een punch-gat uitsparing voor enkele en dubbele front-facing camera en een quad-camera-instellingen op de rug.

OnePlus 8 Pro zou gaan, Samsung

(Image credit: TrueTech)

Vallen de pop-up camera mechanisme, de OnePlus 8 Pro lijkt het aannemen van een punch-gat stijl uitsparing uitsparing voor de front-facing camera ‘ s. Uit de verzameling van beelden afkomstig van TrueTech, konden we kijken naar zowel de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro in de bovenstaande afbeelding.