Fitbit Laden 3 nu de laagste prijs ooit, plus de Fitbit Versa is goedkoper ook

De Fitbit Versa Special Edition is ook de korting, die wordt geleverd met een geweven band voor een meer premium gevoel, maar er is niets niet leuk aan de siliconen band die wordt geleverd met de base edition (tenzij u een huidaandoening).
Als je al van te wachten tot Black Friday pick-up een grote smartwatch of fitness tracker deal, u hebt de juiste keuze gemaakt. Begin van de Black Friday aanbiedingen van verschillende retailers hebben verkwanseld de prijs van de Fitbit Versa en Fitbit Laden 3, twee van de beste Fitbits je nu al kunt kopen.
Sommigen van hen zijn deel van Amazon ‘ s vroege Black Friday verkoop, terwijl de korting op de Fitbit Laden 3 komt rechtstreeks uit het verenigd koninkrijk netwerk van O2.
Als u wilt op de Fitbit-ecosysteem, maar niet van de blik van de Lading, er is een ander apparaat dat is op een all-time low prijs, en het is zelfs meer sterk gereduceerde dan de Kosten 3.

Fitbit Versa: bij Amazon | Base Edition | £200 £129.85
De Fitbit Versa is een fantastische smartwatch, vooral voor mensen die willen een apparaat met alle mogelijkheden van een fitness-tracker, maar dan een beetje meer op de top. Dit is een nieuwe lage prijs voor de draagbaar, en er is geen garantie dat het je nog goedkoper dan Zwarte vrijdag.
Fitbit is een bekende naam voor de communicatie, met inbegrip van fitness-trackers en smartwatches, maar ze zijn soms een beetje prijzig. Echter, in deze nieuwe all-time-lage prijzen, de apparaten zijn veel meer betaalbaar.

TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.
Fitbit Laden 3: bij Amazon | NFC | £150 en£108.99
Dit is een vrij lage prijs voor een Fitbit met NFC, dus als je wilt naar pop naar de winkel op de weg terug van het hardlopen, of gemakkelijk veeg op de metro of bus zonder graven uit uw portemonnee, dit is het toestel voor jou. Het is ook geladen met alle eigenschappen die maken dat het Opladen van 3 grote.
Dit is de Fitbit Versa, een toestel dat gelanceerd in 2018 en was zo populair dat leiden tot de Versa Lite en Versa 2 in 2019. Het is comfortabel rond de pols, heeft alle functies die Fitbit apparaten geweldig, en is vooral handig voor het bijhouden van uw slaap.

De Fitbit Laden 3 momenteel tops onze lijst als de beste Fitbit nu verkrijgbaar dankzij het grote scherm, het aanbod van fitness kenmerken en volledig waterdicht ontwerp. U kunt nu kiezen voor de eerste keer op een sub-£80 prijs, maar als u wilt de versie met Fitbit Betalen u betaalt een beetje meer (het is nog steeds met korting al).
Fitbit Versa: bij Amazon | Speciale Editie | £220 £149.99
Sterke besparing op deze super smartwatch, die combineert de fitness kenmerken Fitbit is bekend met de eye-catching design en grote gebruiksvriendelijkheid. Zeker, de Versa is vervangen door de Versa 2 (en de Versa Lite, als u wilt een betaalbare variant), maar bij deze lage prijs is het zeker een verleidelijk kopen.

Fitbit Laden 3: in de O2 | geen NFC | £130 £79.99
Als u niet nodig hebt om te kunnen betalen met je pols, deze betaalbare fitness tracker perfect zal zijn voor jou. Het is verkrijgbaar in Grafiet of Rose Goud, die beide worden verdisconteerd, dus of u nu de controle van uw hartslag, het meten van je training, of gewoon het tellen van je stappen, kunt u dit doen in stijl, zonder verbreking van de bank.