Deze $699 MacBook Air deal maakt het goedkoper dan een iPad Pro

MacBook Air 2017: 9 9 bij Amazon
De 2017 MacBook Air blijft de meest betaalbare manier om in te breken in de macOS ecosysteem, en met deze steile Black Friday korting, het is goedkoper dan ooit. Zeker, het heeft een ouder ontwerp, maar op 0 uit, het is een eenvoudige keuze. Bekijk De Deal
Nu kunt u de pick-up van deze zoete Zwarte vrijdag laptop deal, het scoren van de 2017 MacBook Air met een Intel Core i5-processor, 8GB RAM en een 256 GB SSD voor slechts 9. Het is een oudere processor om zeker te zijn, maar het is echt niet dat veel langzamer dan de huidige mid-2019 model, en dit 0 Amazon Black Friday deal is pretty awesome.

Dit model van de MacBook Air is nog steeds met behulp van een oude Intel dual-core processor, en een 900p display. Dat klinkt niet super geweldig uit op papier, maar als je een kind dat behoefte heeft aan hun eerste computer of wilt u gewoon iets wat je kunt dragen zonder je zorgen te maken over de prijs, het kan nog steeds heel veel en alles wat je gooien op het. Plus, macOS is ronduit geweldig is bij het werken met oudere hardware.

Plus, kunt u niet vergeten het toetsenbord: deze laptop kwam uit voordat Apple de slag die de Vlinder toetsenbord in letterlijk elke laptop in de line-up. Als u wilt een comfortabel, rustig toetsenbord, dat zal niet breken, want het wordt wat stof op, je kunt of deze laptop of voorjaar voor de veel duurdere MacBook Pro 16-inch. Als je het ons vraagt, is hij een makkelijke keuze.
Apple haalde de krantenkoppen bij het verlaten van de Vlinder toetsenbord in de 16-inch MacBook Pro, maar het is er nog steeds in de meest recente MacBook Air. In feite, moet je helemaal terug tot en met 2017 voor een leefbare toetsenbord in de Lucht – gelukkig Amazon heeft die exacte model te koop.

  • TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.