Virgin all-zingen-dansen breedband-en TV-deal heeft £240 uit voor Black Friday

Ongeveer 60% van de BRITSE huishoudens zijn nu in staat om te ontvangen, supersnelle Maagd breedband. Het is gemakkelijk om te ontdekken of u één van de gelukkige 3-in-5 – het hoofd naar de prijs grafiek van de vergelijking aan de onderkant van deze pagina voert u uw postcode in waar dat is aangegeven en als aanbiedingen te zien zijn als beschikbaar dan u bent goed om te gaan!
Het is Virgin Media aan de beurt om te proberen om te beweren dat de breedband troon, met zijn epische Black Friday deals en, in het bijzonder de Ultieme Oomph en Grotere bundels.
Als er geen resultaten worden geretourneerd, ga dan naar onze beste breedband aanbiedingen pagina (waar u ook vinden alle van de beste online prijzen voor Black Friday). Herhaal dezelfde procedure als hierboven om te zien of u supersnel glasvezel breedband met een andere provider.
Virgin Media Groter Oomph Bundel|12 maanden | 213Mb gemiddelde snelheid | Weekend bellen| 230+ – kanalen, waaronder BT Sport 4K| £35 vooraf | £62 £45 per maand
Met deze nieuwe korting u op zoek bent naar besparing tot € 204 in totaal, dat is een vrij fors bedrag. Met deze bundel krijg je nog steeds super snelle gemiddelde download-snelheid, meer dan 230+ kanalen en de mogelijkheid om te pauzeren, terugspoelen en opnemen van live TV.
Bekijk De Deal

Maagd het breedband-en TV-Black Friday deal in volledige

1
Aanbevolen

Is Maagd glasvezel breedband beschikbaar in mijn regio?

En als je denkt dat dit kan worden een beetje steil en zou liever iets goedkoper, maar nog steeds met een overvloed aan TV – zenders- dan de Grotere bundel kan perfect voor u zijn. Niet alleen is het een enorme £34 per maand goedkoper dan de Ultieme Oomph optie, maar je nog steeds van de gemiddelde snelheid van 213Mb, meer dan 230 kanalen, waaronder BT Sport 4K en zelfs weekend oproepen.
TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.
Natuurlijk begrijpen we dat dit niet in uw regio beschikbaar zijn of te duur, dus waarom niet check out onze beste breedband en TV aanbiedingen gids. Of bent u gewoon op zoek naar breedband we hebben afgerond tot de beste breedband Black Friday aanbiedingen voor jou.