Apple-Horloge 3 treffers een nog lagere record VERZENDING prijs voor Black Friday

Het Apple-Horloge 3 is ook een grote verbetering ten opzichte van zijn voorganger in een paar andere gebieden, waaronder de levensduur van de batterij en de combinatie van GPS-en water-weerstand, waardoor deze ideaal is voor zwemmen-tracking.
Het heeft een heldere, levendige OLED-scherm, plus een aantal geweldige conditie heeft, dat kan heel motiverend als je al van plan een Nieuw Jaar lichaamsbeweging regime.
TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.
Bekijk meer Cyber maandag aanbiedingen van deze top retailers:

Apple-Horloge-Serie 3 GPS-38mm: £279 £185 John Lewis
Dit is de beste deal die we hebben gezien op het Apple-Horloge-Serie 3 in de UK. Het is misschien het laatste jaar is het model, maar het is nog steeds een van de beste smartwatches rond, met GPS, een geweldig levensduur van de batterij, een lichte, heldere scherm en een fantastisch fitness kenmerken.
Bekijk De Deal

Het Horloge 3 ook draait op de nieuwste WatchOS software en heeft een hartslagmeter, die niet alleen registreert uw beats per minuut, maar ook uw hartslag per dag te geven u een beeld van de algehele gezondheid en fitness.
Dat is de laagste prijs die we hebben gezien voor het Apple-Horloge 3, dat blijft een van de mooiste smartwatches die je kunt kopen. Als u in het bezit van een iPhone en zijn op zoek naar sport kijken met extra voordelen, dan is het de moeite waard snapping up voor die prijs.
We willen ook aan dit non-LTE-versie van de Apple Horloge, zoals de LTE-versie niet genoeg voordelen om echt te rechtvaardigen, is het prijskaartje. Voor meer informatie, bekijk onze volledige review.

Woont u buiten de UK, we hebben afgerond tot de beste Apple-Horloge 3 deals waar u bent hier: