Deze 75-inch 4K-TV is 1000 dollar goedkoper in uitstekende Black Friday deal

Vizio P-Serie Quantum 65-inch TV (P659-G1): ,399 9 bij Amazon
Op zoek naar iets een beetje kleiner (en goedkoper)? De 65-inch Vizio P-Serie Quantum 4K TV is ook te koop, met een prijsdaling van meer dan 0.Bekijk De Deal
Nu bij slechts ,199, deze kolos display verandert elke woonkamer in uw persoonlijke film-theater – zonder de enorme kosten die gewoonlijk verbonden worden met een Tv van dit formaat en de specificaties.

Vandaag de dag is het beste Vizio 4K TV aanbiedingen

Met haarscherpe visuals, de Vizio scherm biedt een 240 hz refresh rate voor vloeiende beweging, perfect voor het kijken naar sport.
Als voor de verbinding, u krijgt niet alleen Apple AirPlay en Chromecast built-in voor het streamen vanaf uw mobiele apparaat, maar ook Google-Assistent, Alexa en Siri-spraakbesturing.

TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.
Quantum Color control houdt het scherm op zoek levendige zonder over-verzadigd, terwijl de 1200 nits helderheid, gecombineerd met 240 local dimming zones en Dolby Visie HDR-beelden, hiermee kunt de helderheid en het contrast balans voor diepe en rijke schaduwen in scènes.
Wilt u de bioscoop ervaring in uw huis met deze Black Friday? Dan check out deze geweldige Amazone Black Friday deal, die stoten 00 uit de 75-inch Vizio P-Serie Quantum-TV.
Vizio is steeds een grote naam voor zichzelf door het stellen van premium features in goedkope sets, maar het is nog steeds ongelooflijk zeldzaam voor zelfs de televisie hit prijzen zoals deze op zulke enorme scherm maten.
Vizio P-Serie Quantum 75-inch TV (P759-G1): ,299 ,199.99 op Amazon
De Vizio P-Serie Quantum (2019) is een prestatie-gerichte TV voor een geweldige prijs. Het biedt 1100 neten van de maximale helderheid, 200 dimmen van de zones in de 75-inch model en maakt gebruik van Dolby Visie HDR. De SmartCast smart platform stelt u in staat om te werpen inhoud van uw telefoon of tablet aan op het scherm en is uitgerust met WatchFree, een gratis streaming service van Vizio.Bekijk De Deal