F1 live stream: hoe kijken de Abu Dhabi Grand Prix 2019 online vanaf elke locatie


In de VS, ESPN heeft de rechten van de F1 live (met behulp van Sky UK dekking). Dat is goed nieuws als u de kabel, maar als je een koord-cutter je zou kunnen proberen met een gratis proefperiode aan een andere streaming service als Sling en Fubo en let op er.

Abu Dhabi Grand Prix 2019 – waar en wanneer
55
20

Proefperiode

60

Vorig jaar, Abu Dhabi, ras zag Lewis Hamilton neemt het winnen met Sebastian Vettel in de tweede-en een gevecht Max Verstappen beheren van een klauw met een derde plaats. Bottas verdient een eervolle vermelding, omdat hij was in een seconde voordat schuiven naar de vijfde plaats.
Nu, over het algemeen, Hamilton heeft de eerste plek en zijn teamgenoot Valtteri Bottas heeft een tweede, maar er is nog steeds een strijd op de derde plaats. Max Verstappen, na het winnen in Brazilië, heeft de derde plaats van de vlek in te gaan in deze wedstrijd. Maar met 260 punten hij nog steeds in gevaar van het verliezen van die podiumplaats te Ferrari ‘ s Charles Leclerc die heeft 249 punten op de vierde plaats.Dat alles betekent Verstappen moet eindigen op de eerste of tweede in deze race te verzegelen, dat de derde plaats. Bekijk alle spannende race met een F1 live stream van overal in de wereld – hier is hoe.
Hoe kijken de Abu Dhabi Grand Prix van buiten uw land
Om te zien hoe u kunt stream F1 live vanuit de Abu Dhabi Grand Prix in het verenigd koninkrijk, Australië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland, dan ga iets verder naar beneden op deze pagina voor de uitzending opties. Maar als je het probeert en afstemmen op uw eigen stream van buiten uw land, u zult snel ontdekken dat het geo-geblokkeerd.

De actie zal worden weergegeven op de betaalde diensten die worden weergegeven in de rest van de Formule 1-races dit jaar – Fox Sports en Kayo Sport. De Kayo Sport Basic Pakket kost per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor , – per maand.

Niet in de UK dit weekend? Vrees niet, bekijk ons advies over het gebruik van een VPN boven, en het laat je kijken in de UK dekking uit waar op Aarde je bent.

Hoe de live stream van Abu Dhabi Grand Prix in het verenigd koninkrijk

U moet in staat zijn om een Fox Sports pakket via een mooie aanbieding als u wilt genieten van minder. De Foxtel Nu app werkt met deze, dus je kunt live stream naar je favoriete apparaat en overal met behulp van een VPN.
Aanmelden voor ExpressVPN nu en geniet van een 49% korting en 3 maanden GRATIS bij een jaarabonnement. Of geef het een keer te proberen met zijn 30-dagen geld terug garantie. Het is snel, veilig, eenvoudig te gebruiken en werkt op vrijwel elk mobiel apparaat en streaming box kunt u er aan denken.
Als u niet wilt abonneren, naar de Lucht kijk naar deze Grand Prix, dan kan je Nu TV Sport Pass in de plaats. Het kost £9.99 per dag of € 34 voor een hele maand.

Hoe de live stream van Abu Dhabi Grand Prix 2019 in Australië

P2P Verkeer

Voor degenen die reizen, u kunt een VPN gebruiken om uw virtuele locatie en nog steeds genieten van de race alsof je terug in Canada.

Bekijk de Abu Dhabi Grand Prix in de VS: live-stream F1


Onbeperkte bandbreedte

Hoe kijken Abu Dhabi GP F1 live stream in Canada

160

Het beste voor

Sky Sports F1 is de dekking uitsluitend van dit jaar, dus ideaal als je al een abonnement op Sky Sports. Met behulp van de Sky Go app laat je kijken op verschillende andere apparaten, waaronder laptops, Apple en Android mobiele apparaten en via uw PlayStation of Xbox.

Hoe je een F1 live stream in Nieuw-Zeeland


ExpressVPN