70-inch Sony 4K HDR-TV voor slechts $799 is meer scherm dan je ogen kunnen verwerken

Hoewel het niet een van Sony ‘s absolute topmodellen, het is nog steeds een zeer geschikte TV, is gebruik te maken van Sony’ s Triluminous display-technologie voor levendige kleuren en rijke contrast, evenals het aanbieden van een 120Hz beweging voor de duidelijkheid in een snel bewegende scènes en sport uitzendingen.
Als u dacht dat de beste Cyber maandag aanbiedingen had gekregen en gegaan, denk nogmaals – iedereen op jacht naar een grote TV hebben net een zeer verleidelijk aanbod van Amazon in de VS.

Vandaag de dag is het beste Cyber Monday TV-deal

Als voor het platform, met behulp van Sony ‘ s Android-TV, biedt de grote streaming diensten, voice control met Assistent Google en Amazon Alexa, en tal van opties voor het huren en kopen van TV-shows en films. Het is een geweldige manier om een filmische ervaring in uw huis, zonder verbreking van de bank.

Het is kloppen een enorme 65% korting op de prijs van de Sony X830F 70-inch 4K-HDR-TV, een enorme Alexa-enabled smart TV, waardoor die prijs naar beneden aan een redelijke 9.99 van maar liefst ,299. Dat is een hel van een veel TV voor een prijs die enkele soortgelijke spec ‘d Tv’ s op de helft van de grootte zou kosten.
Bekijk meer Cyber maandag aanbiedingen van deze top retailers:
Sony X830F 70 Inch TV: ,299 9.99 bij Amazon
Een gigantisch scherm op een niet-zo-reus-prijs, voor bijna een derde uit dit Alexa ingeschakeld 4K HDR-TV van Sony Bravia-serie, die een filmische 70 centimeter van het scherm in uw huis.
Bekijk De Deal

Niet in de VS? Bekijk een aantal grote TV-prijzen in uw regio hier: