Dell is nog steeds het snijden van de prijzen van de beste gaming laptops en desktops voor Cyber Monday

Niet in de VS? Hier is de beste Alienware m15 deals waar u zijn:
Dell G7 15 Gaming Laptop, Intel Core i7, 16GB RAM en GTX 1660 Ti: ,529.99 9.99 bij Dell
Met een prijsverlaging van 0, het Dell-G7 15 is een van de beste mid-range gaming laptops geld kunt kopen, zeker voor de nieuwe lage prijs van € 949.99. Dit is een apparaat waarmee u aantoont dat u hoeft niet om een fortuin te besteden om een goede gaming laptop.
Bekijk De Deal
Bekijk meer Cyber maandag aanbiedingen van deze top retailers:
Er is ook 0 uit de Alienware Aurora gaming desktop met een RTX 2070 en, voor gamers op meer van een budget.
TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.

Deze aanbiedingen zijn een enorme 5 uit de Alienware Aurora gaming desktop met een Intel Core i7-processor, 16GB RAM en machtige Nvidia RTX 2080 grafische kaarten – een van de meest krachtige gaming Gpu ‘ s in de wereld. (Niet in de VS? Scroll naar beneden voor de Alienware m15 aanbiedingen, waar je ook bent…)
Alienware Aurora gaming desktop, Intel Core i7, 16GB RAM, RTX 2070: ,879.99 ,299.99 bij Dell
Indien u hoeft niet heel de vuurkracht van het bureaublad boven, dan is deze versie wordt geleverd met de RTX 2070. Vergis je niet, dit is nog steeds een zeer krachtige gaming laptop die speelt de nieuwste games op hoge instellingen.
Bekijk De Deal
Bekijk onze beste Cyber maandag laptop aanbiedingen pagina voor meer briljante goedkope aanbiedingen op een aantal fantastische apparaten.
Dell ‘ s Cyber maandag aanbiedingen blijven maar komen, met een enorm scala aan schitterende producten aan de grote prijs bezuinigingen, hoewel Cyber Monday is nu goed op gang.

Alienware m15: ,429.99 9.99 op Dell
Voor deze krachtige gaming laptop met een Intel Core i7-processor, 16GB RAM en GTX 1060 GPU voor een enorme 0 uit. Dit is niet het meest krachtige model voor de Alienware m15, maar het is een van de goedkoopste, en een geweldige manier om te gaan gamen.
Bekijk De Deal

Andere aanbiedingen zijn onder andere een enorme 0 uit de Alienware m15 gaming laptop – een van de beste gaming laptops in de wereld.