Haast is er 40% korting op de laser-aangedreven Razer Jager toetsenbord zolang de voorraad strekt

De Cyber maandag aanbiedingen zijn dan hier, en Amazon kruiden dingen met fantastische extra besparingen in de vorm van regelmatige Lightning Aanbiedingen. Dit is een van de meest spannende aanbiedingen die we gezien hebben vandaag de dag: 40% korting op de briljante Razer Jager gaming toetsenbord voor een beperkte tijd alleen. Niet in de VS? Scroll naar beneden voor de beste Razer Jager aanbiedingen bij u in de buurt.

Dit is een enorme besparing op een state-of-the-art gaming keyboard met de Razer ‘ s eigen ‘opto-mechanische schakelaars, die werken met behulp van lichtstralen dat het detecteren van de bediening van een toets drukt nauwkeuriger dan de normale mechanische schakelaars.

De Razer zelf beweert dat de schakelaars zijn 30% sneller dan hun volledige mechanische tegenhangers, en zijn geschikt voor 100 miljoen toetsaanslagen, waardoor ze twee keer zo duurzaam.

De Razer Jager gaming toetsenbord: $149.98 $85.99 bij Amazon
Amazon is kruiden tot Cyber maandag met een aantal smakelijke Lightning Aanbiedingen de hele dag, inclusief 40% korting op de prachtige Razer Jager gaming toetsenbord. Met de Razer ‘s opto-mechanische’ tech, het maakt gebruik van licht om het registreren van toetsaanslagen die met verbazingwekkende nauwkeurigheid. Deze deal is gebonden om te verkopen uit snel, dus grijpen, terwijl je kunt.
Bekijk De Deal

We hebben nog nooit de Razer Jager vallen onder de $99 bij Amazon, dus dit is een werkelijk grote Cyber Monday deal die het de moeite waard een kijkje als je hebt nagedacht over het overhalen van de trekker op een nieuwe gaming board. Het zal niet lang duren voor deze prijs, dus niet rond te hangen.

Als je niet in de VS, hier zijn de beste Razer Jager aanbiedingen bij u in de buurt:

TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Black Friday periode, en we hebben al de beste Black Friday aanbiedingen en Cyber maandag aanbiedingen in eenvoudig te navigeren artikelen om u te helpen vinden van de koopjes die u zoekt.