Cyber Monday bij Best Buy: de beste nieuwe aanbiedingen op de Tv ‘ s, laptops, koptelefoons en meer

Scherpe 55-inch 4K-Roku-Smart TV: 9 9.99 bij Best Buy
Een fantastische prijs voor een mid-size 5K TV, kunt u de Scherpe 55-inch smart TV te koop voor 9.99. De Sharp TV heeft de Roku ervaring ingebouwd en is voorzien van een scherpe foto, HDR en eenvoudig toegang tot uw favoriete streaming content.
Bekijk De DealAcer Spin-11 2-in-1 Chromebook: 9 9 bij Best Buy
De Acer Spin 11 is een handige 2-in-1 met de mogelijkheid om te draaien en te functioneren als een tablet. Het heeft een 11,6-inch touchscreen-display, een ingebouwd toetsenbord en draait op Chrome OS.
Bekijk De DealLenovo IdeaPad L340: 9 9 bij Best Buy
Deze Lenovo laptop is een betaalbare, last-minute optie voor Cyber Monday. Het is een AMD Ryzen 3 processor voor basic computing prestaties, samen met 8 gb RAM voor fatsoenlijke multi-tasking. Een 1TB harde schijf biedt voldoende opslagruimte voor programma ‘ s en bestanden.
Bekijk De Deal

Vlak voor Cyber Monday wraps, Best Buy is het vrijgeven van hot nieuwe deals die u kunt shop nu. U kunt verse kortingen op een aantal van de best verkopende items, waaronder Tv ‘ s, laptops, koptelefoons, slimme huishoudelijke apparaten, uitrustingsstukken, en meer.
De HP Spectre Folio 2-in-1: 99 9 bij Best Buy
De HP Spectre Folio is een stijlvolle 2-in-1 combineert de vorm van een laptop die u gewend bent met leren voor een zakelijke stijl. Dit model heeft een zware korting, maar beschikt over een efficiënte Intel Core i7-processor met 8 GB of RAM te hanteren meest elementaire werklast met gemak.
Bekijk De Deal
Asus FX705DT gaming laptop: 9 9 bij Best Buy
Deze deal op de Asus FX705DT levert een staat Ryzen 7-aangedreven gaming laptop voor een betaalbare prijs. De Nvidia GeForce GTX 1650 grafische processor is krachtig genoeg is om het een 17,3-inch Full HD-scherm, en de 512 GB PCIe SSD zal snel opstarten en laden-snelheden.
Bekijk De Deal
Keurig K50 Single Serve Koffiezetapparaat: 9.99 .99 bij Best Buy
Een fantastische deal en cadeau idee, Best Buy heeft het Keurig K50 koffiezetapparaat te koop voor . De single-serve koffiezetapparaat is voorzien van een 48-ounce water reservoir en kunt brouwen een beker in minuten.
Bekijk De Deal
Google Nest Leren Thermostaat: 9 189 dollar bij Best Buy
Voor de best verkopende Google Nest thermostaat te koop voor 9 bij Best Buy Cyber maandag verkoop. Het leren thermostaat kunt het programma zelf en schakelt automatisch zelf naar beneden, wanneer u weg bent om te voorkomen dat de verwarming of koeling in een leeg huis.
Bekijk De Deal
DJI Mavic Pro Platinum bundel: ,299 9.99 bij Best Buy
Deze bundel biedt een uitstekende waarde voor ernstige drone-piloten. U krijgt de DJI Mavic Pro Platinum met een draagtas, een assortiment van laadsystemen, een microSD-kaart, een gimbal klem, vijf paren van propellers, een afstandsbediening, en drie accu ‘ s bieden langdurige vlucht tijden.
Bekijk De Deal
Easystore Draagbare Harde Schijf: 9.99 .99 bij Best Buy
De Easystore Draagbare Harde Schijf krijgt een prijsverlaging bij Best Buy Cyber maandag verkoop. De harde schijf biedt 4 tb opslagcapaciteit, ideaal voor het opslaan van documenten, foto ‘ s, muziek en nog veel meer.
Bekijk De Deal
Shop de rest van Best Buy Cyber maandag verkoop hieronder en houd in gedachten, het biedt einde morgen om 3 UUR ET, dus je zult moeten om te profiteren van deze doorbuster-deals, terwijl je kunt.
LG 32 inch LED HDTV: 9.99 .99 bij Best Buy
Een fantastische budget optie, u kunt de LG 32 inch LED TV te koop voor slechts 0 bij Best Buy. Terwijl de HD-TELEVISIE ontbreekt slimme mogelijkheden, het bevat een HDMI-en USB-poorten waarmee je verbinding kan maken van een breed scala van apparaten.
Bekijk De Deal
Toshiba 65-inch Smart 4K Ultra HD Vuur TV: 9.99 9.99 bij Best Buy
Deze deal zal snel gaan! Best Buy heeft ook een 0 prijs snijden op de Toshiba-65-inch 4K-TV. Het grote TV-scherm heeft de Brand TV-ervaring ingebouwde zo kunt u de stream van apps als Netflix, Hulu, Amazon Video, en meer.
Bekijk De Deal
Fitbit Versa Special Edition: 9 9.95 bij Best Buy
Als u wilt dat een smartwatch die een ton van fysieke activiteiten, het monitoren van uw hartslag, en maken contact betalingen via NFC, dan is de Fitbit Versa Special Edition is een geweldige optie. Het is momenteel neer op slechts € 109.95 bij Best Buy Cyber maandag verkoop.
Bekijk De Deal
Best Buy top Cyber maandag aanbiedingen zijn de Scherpe 55-inch 4K-Roku-TV te koop voor slechts 0, de Fitbit Versa Lite smartwatch neer op een – record-lage prijs van € 110, een 0 verlaging van de prijzen op de HP Spectre Folio lederen laptop, en de Google Nest Leren Thermostaat te koop voor 9. U kunt ook koopjes vinden op de best verkopende toestellen zoals de Keurig K50 koffiezetapparaat te koop voor en 0 korting op de Dyson V11 kabel-vrije vacuüm.
TechRadar is het wassen van elke retailer en de afronding van alle top aanbiedingen in de Cyber Monday periode, en we hebben al de beste Cyber maandag aanbiedingen in een makkelijk te navigeren artikel om u te helpen bij het vinden van de koopjes die u zoekt.
Dyson V11 Koppel Rijden kabel-Vrije Vacuüm: 9.99 9.99 bij Best Buy
Voor een beperkte tijd, kunt u opslaan 0 op de Dyson V11 Koppel vacuüm. De krachtige koord-gratis vacuüm werkt op tapijten en harde vloeren en eenvoudig te transformeren in een handheld-vac.
Bekijk De Deal

Jabra Elite 65t: 9.99 .99 bij Best Buy
Met uitgeschakeld, kunt u deze schitterende echte draadloze oordopjes voor onder de 0. Hun evenwichtige geluid en de geavanceerde ontwerp maken dat ze een goede keuze voor iedereen die niet wil volgen van de Apple AirPods menigte.
Bekijk De Deal