Cyber Monday kan meer, maar deze 5 VPN aanbiedingen weigeren te stoppen…nu

Cyber Monday kan niet langer hier, maar dat betekent niet dat een aantal van de schreeuwende aanbiedingen het bracht niet nog steeds rond. Software en diensten zijn geen uitzondering, en dat geldt ook voor een aantal fantastische VPN-aanbiedingen, ook.

Zelfs ‘ s werelds beste VPN-dienst kreeg in de verkoop seizoen en kwam met 49% korting en drie maanden gratis.

Het enige probleem met al deze fantastische keuze? Ze hebben het label Black Friday of Cyber maandag aanbiedingen immers, wat betekent dat ze niet heel veel langer, zodat u beter ze rukken terwijl je het kan.

Blijf lezen, en we nemen je mee door onze favoriete VPN-deals die u kunt (nog steeds) krijgen nu.

1. Absoluut de beste VPN om:

ExpressVPN | 1 jaar | $12.95 $oftewel 6; 67 per maand en 3 maanden GRATIS | 49% off
Het is misschien niet de grootste besparing die er zijn, maar met hoge snelheden, 24/7 live chat en best-in-class-codering, ExpressVPN is TechRadar #1 vertrouwde offshore VPN voor privacy en unblocking content wereldwijd. Krijgen vandaag, met een no-gedoe 30-dagen geld-terug-garantie, een enorme 49% korting op de adviesprijs EN 15 maanden voor de prijs van 12. Fantastische waarde.

En misschien nog beter nieuws…deze deal vervalt niet voor TechRadar. Profiteert u van deze hele jaar rond!
Bekijk De Deal

2. Een korting en een freebie van een VPN-naam die u kent:

NordVPN | 3 jaar + 3 maanden GRATIS | $11.95 $3.49 per maand | 70% korting
NordVPN‘s fantastische korting nog steeds niet te versmaden op – zeker voor een product dat dit goed is en het feit het gooien van een extra 3 maanden van VPN absoluut gratis. Dat maakt dit een van de meest betaalbare VPN aanbiedingen die er zijn en zelfs nog beter als je dat ziet krijg je GRATIS toegang tot de NordLocker bestand encryptie app ook.

Deze deal loopt af op zaterdag 14 December.
Bekijk De Deal

3. De goedkoopste VPN-deal van ze allemaal

PureVPN | 5 jaar | $1.32 per maand ($79 totaal) | 88% korting)
Dit is een van de goedkoopste VPN-deals – het is echt spotgoedkoop! U kunt verbinding maken met maximaal vijf apparaten aan op één account, zodat uw smartphone, TV etc, plus het biedt meer dan 2000 servers en vorderingen super snelle snelheid. Dat alles voor een eenmalige betaling van $79 tot dekking van de komende vijf jaar.

Voor een deal om dit goed, natuurlijk kunnen we niet verwachten dat het eeuwig – voor het wijzigen voordat het verloopt op vrijdag 6 December.
Bekijk De Deal

4. Een fantastische waarde voor uw geld VPN-deal

Surfshark | 2 jaar + 3 maanden GRATIS | $11.95 $1.99 per maand | 85% off
Woooooah er Surfshark! Je resultaat iedereen deze Zwarte vrijdag. Een enorme prijsverlaging betekent dat een eenzame betaling van € 47.76 krijgt u twee jaar en drie maanden van uitstekende VPN – service- het heeft tal van functies en uitstekende, snelle chat support.

Deze deal heeft zeker tanden…en een dreigende vervaldatum – deze eindigt op woensdag, 4 December.
Bekijk De Deal

5. Enorme korting op andere kwaliteit product

VyprVPN – | 2 jaren | $12.95 $2,50 per maand | 81% besparing
U kunt nu een enorme 81% off VyprVPN twee jaar plannen (slechts $60 USD 24 maanden). VyprVPN is een snelle, veilige VPN-zonder derden. Geniet onbeperkt data gebruik en maximaal drie gelijktijdige verbindingen.

Als de slang logo niet bang voor je zijn vervaldatum zal zeker – dit eindigt op woensdag, 4 December.
Bekijk De Deal

  • Vergelijk alle aanbieders met onze toegewijde gids voor de beste VPN