De Apple AirPods nog $30 uit bij Best Buy Cyber maandag verkoop, maar niet voor lang

U kunt voor Apple AirPods te koop voor 5. Dat is een korting van en de beste prijs die we gevonden hebben voor de werkelijk draadloze oordopjes. Best Buy heeft ook de Apple AirPods met een draadloos opladen zaak te koop voor 0.Apple AirPods (2019) met wireless charging case: 9 0 bij Best Buy
Best Buy heeft ook de Apple AirPods met een draadloos opladen zaak te koop voor 9.99. Dat is een korting voor de draadloze oordopjes die kan worden opgeladen met een Qi-compatibel opladen mat of met een lightning-connector.
Bekijk De DealHet nieuwste model AirPods voorzien van Apple ‘ s nieuwe H1-chip, die zorgt voor verbeterde connectiviteit en naadloze koppeling. Trek gewoon aan de oordopjes uit de zaak, en ze zijn klaar voor gebruik met een Apple-apparaat. De H1-chip biedt ook voice control met Siri, zodat je kunt krijgen routebeschrijvingen, nummers overslaan en gesprekken volledig handsfree. De oordopjes worden geleverd met een opgeladen geval dat biedt 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.Shop meer heeft met onze roundup van de goedkoopste AirPod prijzen, sales en aanbiedingen die er ook gebeurt.

Cyber Monday Apple AirPod aanbiedingen:

Terwijl Cyber maandag aanbiedingen worden afbouw, Best Buy is de verkoop is nog steeds sterk met fantastische kortingen die beschikbaar zijn om online te kopen. Uitverkocht bij de meeste retailers, Best Buy heeft op dit moment de best verkochte Apple Airpods op voorraad en te koop.
Als je niet in de VS, zie je vandaag de dag de beste aanbiedingen voor de Apple AirPods waar u hieronder.

Toon Meer AanbiedingenApple AirPods (2019) met het Laden Geval: 9 5 bij Best Buy
Ontvang het laatste model van Apple AirPods te koop voor 4 bij Walmart. De werkelijk draadloze oordopjes komen met een opgeladen geval dat voorziet in een verdere 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.
Bekijk De Deal
Apple AirPods zou maken voor het perfecte cadeau voor iedereen die op de lijst staan, maar je moet snel handelen, Best Buy Cyber maandag verkoop eindigt morgen om 3 UUR ET.