Dit zijn de best verkochte Amazon deals over Black Friday en Cyber maandag

Instant Pot IP-DUO80 snelkookpan – roestvrij staal | 9.95 bij Amazon
Deze Instant Pot is nog steeds onder de 0 op Amazon, een behoorlijke besparing op de 8-Qt-model. De multi-cooker wordt compleet geleverd met alle de snelle koken je zou verwachten van de natie favoriete multi-cooker, maar biedt ook een gemakkelijk schoon te maken, vingerafdruk bestendig rvs design om op te starten.
Bekijk De Deal
Sommige van de meest verkochte artikelen worden, nou, mooi voor de hand liggende stukken van tech we hadden verwacht te verkopen goed over Black Friday (zie: Amazon Echo-Stip). Maar afgezien van de eenvoudige voorspellingen, zijn er een aantal verrassende trends in de non-tech producten te suggereren, wat velen hebben lang geloofd: Cyber maandag is niet langer een dag gewoon voor tech.
In tegenstelling tot zijn eigen apparaten, Amazon had de concurrentie in de Black Friday en Cyber maandag met Lego aanbiedingen, dus het is indrukwekkend dat het bedrijf ging het zo goed met de verkoop van de plastic speelgoed. Bordspellen ook deed het goed, met de Bevroren 2 Monopolie en Candy Land Koninkrijk van Zoete Avonturen uitgeroepen tot de beste verkopers, evenals klassiekers Jenga en Raden Wie.

Amazon apparaten in Brand stonden deze Zwarte vrijdag

Items Amazon namen als bijzonder grote verkopers zijn de Echo-Stip, Brand TV-Stick 4K –en Echo-Stip met Klok, de laatste is een vrij jonge model. Kindle apparaten en Brand Tabletten werden ook hoge verkopers, en in totaal Amazon staten verkocht miljoenen meer van zijn eigen apparaten, die dan dezelfde verkoopperiode in 2018.
Amazon had de beste ooit verkoop dag op Cyber Monday 2019, met meer items besteld rond de wereld dan een dag eerder, met inbegrip van Zwarte vrijdag en Amazon Prime Dag van eerder in 2019, helemaal links in het stof.
Wat waren de hoogtepunten van de omzet van het seizoen, en wat Amazon Black Friday en Cyber maandag aanbiedingen waren de beste die er zijn? Goed, Amazon heeft ons laten weten door het publiceren van een persbericht met de hoogtepunten.
Hier zijn enkele van de best verkopende Amazon producten over ‘Black Friday’.

Amazon Fire TV-Stick 4K: 49 dollar bij Amazon
De 4K-versie van het Vuur TV Stick is niet langer korting, maar als je zelf een 4KTV, dit is de één te krijgen, met voldoende opslagruimte voor apps en games, samen met een Alexa Stem Afstandsbediening.Bekijk De Deal
Dit suggereert Amazon ‘ s pogingen tot diversificatie van haar product portfolio heeft gewerkt, met smart luidsprekers of andere Alexa apparaten die een beroep doen op een groot scala van mensen. Nu, de meeste mensen vinden een Amazon-Alexa-apparaat, of het nu een smart TV, nuttig luidspreker of gewoon een ereader of een goedkope tablet.
Amazon Echo-Stip met klok: £59.99 £34.99 bij Amazon
De laatste Echo-Stip komt met een klok ingebouwd in de zijkant, en het krijgen van een ernstige korting uitgaande van deze smart speaker werd alleen uitgebracht een paar maanden geleden. Als u op zoek bent naar de nieuwste basic speaker van Amazon, kan dit de beste deal voor je.Bekijk De Deal

Amazon UK aanbiedingen

In andere woorden, mensen kocht ton van entertainment en plezier goederen – maar niet beknibbelen op de dingen te helpen in de keuken, thuis en op de badkamer. Hier is een lijst van een aantal van de beste verkopers in de minder-techneut, maar nog steeds belangrijke categorieën:
Monopoly Disney Bevroren 2 Edition: op Amazon
Voor deze versie van het klassieke spel Monopoly met een Bevroren 2 twist voor 30% korting op dit seizoen. Het spel swaps eigenschappen van scènes uit de nieuwe film en speel als hun favoriete personages: Elsa, Anna, Hans, Theo, Olaf, en Sven.
Bekijk De Deal

Lego en ander speelgoed verkopen

Star Wars Lego Darth Vader ‘ s Castle: 178 dollar op Amazon
Volgens Amazon, dit was een van de best verkochte setjes over de Black Friday – Cyber Monday weekend. De serie toont Darth Vader ‘ s onneembare Vesting Vader op de planeet Mustafar, zoals is afgebeeld in Een Rogue en Star Wars comics.Bekijk De Deal
Amazon Echo-Stip met klok: .99 .99 bij Amazon
Onze favoriete kleine Echo spreker, de Echo-Stip, heeft het voordeel dat we altijd al wilden: een digitale klok. Het bevindt zich in het stof, en tegen deze prijs, het is de moeite waard het extra geld meer dan de normale versie. Deze deal prijs is nog steeds actief, maar zal alleen komen terug in de voorraad op januari 25, 2020 – dus nu kopen te slaan, krijgen geleverd later.Bekijk De Deal
De Oral-B Genius Pro 8000 Tandenborstel: 9 129 dollar op Amazon
Terwijl de Oral-B Genius Pro 9000 uitverkocht is, kunt u de pick-up van de Oral-B Genius Pro 8000 in plaats – en dat is nog steeds te koop voor uit. Volg de licht-Smart Ring voor feedback op het poetsen van de tijd en druk, evenals de mogelijkheid om het gebruik van uw smartphone gezichtsherkenning mogelijkheden om te beoordelen waar je bent geborsteld.Bekijk De Deal
Amazon Echo-Stip 3e Generatie (Zandsteen): op Amazon
De Echo-Stip is al een zeer betaalbare smart-apparaat, maar deze vroege Black Friday deal bezuinigingen nog verder, waardoor het slechts . Als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing om je smart speaker behoeften, dit is een geweldige optie.Bekijk De Deal

Verrassend absoluut niemand, veel van Amazon ‘ s eigen producten waren enkele van de best verkopende tech items over Black Friday en Cyber Monday. Dat is logisch, want niet alleen kon Amazon prijs ze ongelooflijk scherp, maar het bedrijf is ook gestart met een reeks nieuwe producten in 2019 beroep te doen op een scala van afnemers.
iRobot Roomba 675: 9 9 op Amazon
Pick-up van deze best-selling Roomba dat is nog steeds te koop voor 0 uit. U kunt verbinding maken met de iRobot HOME app te plannen reinigingen of het aansluiten op een Alexa – of Google-Assistent-aangesloten luidspreker om de stem-de controle van de vacuüm
Dit zijn enkele van de best verkopende Amazon Lego sets en speelgoed:

Derde-partij wint

Op een paar uitzonderingen na, Zwarte vrijdag Lego deals op Amazon en haar concurrenten waren vrij licht, kloppen op slechts ongeveer 30% uit producten die zijn meestal vrij prijzig, en wat zou overwegen om de besparingen te klein om een Lego kopen die zij nodig achten.
Amazon producten en speelgoed waren niet de enige winnaars die er zijn: andere merken verkocht, een record aantal producten in een breed scala van categorieën.
Zoals gebruikelijk, wordt dit opgenomen snelkookpannen – de Instant Pot Duo80 verkocht goed samen met de iRobot Roomba 675 Robot stofzuigers en Oral-B Genius Pro 900 Elektrische Tandenborstel.

Ondanks dat feit, echter, sommige van de best verkopende Amazon producten werden Lego-sets, beide van grote franchises als Star Wars en Lego ‘ s eigen assortiment. In feite is het eerste product van Amazon namen in haar persbericht dat het niet op zichzelf, het is de Lego Star Wars Darth Vader ‘ s Kasteel.
Amazon Echo-Stip (3e Gen): £49.99 22 pond op Amazon
De Echo-Stip is niet het nieuwste of beste klinkt het in de lijn van de smart speaker producten van Amazon, maar het is nu goedkoper dan ooit. Voor £22 het is een absolute stelen, en het is een van de eenvoudigste manieren om uw smart home up and running.Bekijk De Deal
Lego Star Wars: The RIse of Skywalker A-Wing: op Amazon
Voor een meer betaalbare star wars avontuur, pick-up van dit Lego Star Wars A-Wing kit beeltenis van één van de Weerstand van de starfighters van de aankomende Star Wars: The Rise of Skywalker film, dat is 20% korting nu.Bekijk De Deal