Er is nog tijd om te grijpen deze fantastische iPad aanbiedingen overgebleven van Cyber maandag

Bekijk De Deal
iPad Mini (2019) WiFi 64GB | £399 £379 bij Currys
Dit £18 opslaan op een iPad Mini is misschien niet de meest spannende korting op deze lijst, maar het is de eerste korting van het verenigd koninkrijk heeft gezien tot nu toe. Blijf op de hoogte voor meer omzet, maar voor nu, dit is de goedkoopste krijg je de 64GB-model.
Bekijk De Deal
iPad Air 10.5-inch (2019) WiFi 64GB | £479 £448 bij Currys
De 2019 iPad Air model biedt een power upgrade van de vlaggenschip serie, maar niet helemaal bereikt de verheven hoogten van het Pro – het is een goede middelste punt als u van plan bent over het gebruik van uw iPad voor zowel werk als ontspanning. Currys heeft gesneden de prijs op hun 64 gb en 256 GB modellen.
Bekijk De Deal

iPad aanbiedingen wonen nog steeds van Cyber maandag

ONS iPad aanbiedingen

Black Friday en Cyber maandag waren fantastische tijden om te winkelen voor een iPad, met een aantal van de laagste kortingen op 2019 en vorig jaar de modellen die we hebben gezien in een tijdje. Gelukkig, een paar van die verkoop blijven hangen in deze week, en we zijn nog steeds behoorlijke kortingen op de iPad Pro-en Air-modellen evenals sommige goedkopere prijzen op 2018 de termijnen.
Als het model dat u zoekt is sindsdien afgehaakt van de seizoensgebonden verkoop, er is altijd onze roundup van de beste goedkope iPad aanbiedingen gaat uw oog te houden op. Terwijl je het aanvullen van uw Apple producten, u mogelijk ook geïnteresseerd in het beste AirPods prijzen rond. Er zijn nog tal van Cyber maandag MacBook aanbiedingen in de gaten te houden ook!
iPad Pro-12.9-inch WiFi 64GB | 9 9 bij Amazon
De kleinste versie van de 12,9-inch iPad Pro is beneden de 80 dollar bij Amazon, waardoor de prijs alleen maar een haar meer dan 0 deze Cyber Monday. 64GB zal u netto een fatsoenlijk bedrag van apps en downloads, maar als je op zoek bent naar een iPad Pro te vervangen door een laptop die je zou willen kijken voor een hogere capaciteit.
Bekijk De Deal
iPad 9,7-inch (2018) WiFi + Cellular 32GB | 9 329 dollar bij Walmart
Als u op zoek bent naar een goedkope iPad om de kinderen te vermaken of voor het streamen van uw favoriete shows en films, dit is de deal voor je. 32GB won je niet te veel in de weg van de grote apps en downloads, maar het zal zeker de steun van het licht gebruik dit prijskaartje is gericht.Bekijk De Deal
iPad Pro-12.9-inch 1TB WiFi | £1,719 £1,519 bij John Lewis
Bespaar tot € 200 op de grootste iPad ooit uitgebracht. Deze enorme capaciteit van 1 tb versie van de 12,9-inch iPad is letterlijk op alles voorbereid. Het zal in staat zijn om een enorme hoeveelheid high-performance apps, high definition downloads en multitasking tussen hen alle met fantastische rekenkracht. U krijgt tevens twee jaar garantie met John Lewis.
Bekijk De Deal

VERZENDING iPad aanbiedingen

iPad Pro 11-inch WiFi 256GB | £919 £849 bij Currys
Als u op zoek bent naar meer opbergruimte, wilt u misschien overwegen om deze iPad Cyber Monday deal van Currys. U zult in staat zijn om op te slaan een paar high-performance-apps en een redelijk aantal HD-downloads met 256GB.
Bekijk De DealiPad 9,7-inch (2018) WiFi 128 GB – Goud | 9.99 9 in Uitvoering
Deze WiFi-versie van de 2018 iPad komt op slechts € 339 bij de Uitvoering van vandaag. Je krijgt al het goede van vorig jaar de iPad, met inbegrip van de lage prijs, maar zonder de noodzaak van een kostbare data contract.
Bekijk De Deal
Dit jaar Cyber maandag aanbiedingen aangeboden een nog lagere prijs te verlagen dan we hadden gezien over de Black Friday weekend. Veel retailers hebben sinds het einde van hun verkoop of het opraken van de voorraad op de belangrijkste items, maar als je een deal die voor u werkt hier het is onwaarschijnlijk dat het zal dalen in prijs ook dit jaar weer.
iPad Air (2019) WiFi 64GB| 9 9 bij Walmart
U kunt het opslaan van op de 10.5-inch iPad Lucht bij Walmart, het grijpen van een 64 GB Zilver of Ruimte Grijze model voor slechts € 469. De iPad ondersteunt de Apple Potlood en pakt veel van de kracht van een iPad Pro in een meer draagbare shell. Bekijk De Deal
Maak je geen zorgen als je niet de kans krijgen te scheppen van een iPad deal deze Cyber Monday, er zijn tal van verkoop nog steeds wonen biedt een uitstekend aanbod van tablets voor minder. Er is nog steeds een gezonde voorraad van de iPad Pro -, Lucht-en Mini-modellen over – nog steeds het uitvoeren van hun seizoensgebonden verkoop prijs tags. Terwijl bepaalde modellen, zoals het vlaggenschip 2019 iPad zijn vliegen planken en in het weekend, kunt u nog steeds vinden een luxe apparaat dat past in uw prijsklasse.
iPad Pro 10.5-inch (2017) WiFi 64GB – Rose Gold | 9 7 in Uitvoering
Bespaar meer dan € 100 op de goedkoopste iPad Pro je nu al kunt kopen. Op 64GB, je zult het uitrekken van deze iPad opslag als u wilt om het te gebruiken voor iets anders dan het lichte werk en entertainment, dus wilt u misschien overwegen om de extra uitgaven op de 256GB model.
Bekijk De Deal

iPad 9,7-inch (2018) WiFi 32GB | £319 £309 bij Laptops Direct
Dit is de goedkoopste kan je een iPad van een generatie die nog de moeite waard het oppakken van vandaag. Je krijgt 32 gb aan opslagruimte, die misschien een beetje aan de kleine kant voor grote projecten, maar perfect huis voor uw entertainment en een paar spelletjes.