Hier is de reden waarom de Roborock S6 is een uitstekend cadeau voor de feestdagen


Bijvoorbeeld, de Roborock S6 heeft een laser navigatie systeem is ingebouwd in, waardoor het veel efficiënter is dan de camera-gebaseerde robot stofzuigers. Het systeem op de Roborock S6 kunt scannen van de omgeving op een indrukwekkende 300rpm, wat betekent dat het in wezen een update van de interne kaart in real-time. Het resultaat? Het vacuüm weet precies waar te stofzuigen en toen, en het zal de kaart de route voor het filtreren — in plaats van het gestuntel rond in de kamer willekeurig, net als sommige andere robot stofzuigers kunnen. U kunt zien dat de kaart in de bijbehorende app, die u kunt gebruiken voor het precies lokaliseren waar u wilt dat de stofzuiger schoon te maken. Dat is perfect voor het snel opruimen van gemorste of bepaalde ruimtes, zonder dat het huis schoon te maken als een geheel.
(Image credit: Roborock)


De Roborock S6 is super slim en ongelooflijke bij het schoonmaken van uw huis, waardoor het makkelijk een van de beste robot stofzuigers die er zijn-en een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een cadeau voor iemand anders of voor zichzelf.