Hoe een Amazon Echo Auto verbetert de 2020-Nissan Versa

We praten niet over sensoren die plotseling automatisch besturen van functies of robot heeft, al is het misschien dat gebeurt uiteindelijk. Ik testte de Echo Auto met een 2020 Nissan Versa, dat kost ,730 (ongeveer £11,000, AU,000) op zijn eigen.
Een van de meest interessante trends in de auto-industrie heeft te maken met third-party add-ons. Modders zijn toegevoegd een nieuwe uitlaat systemen, afzuigkappen, en spoilers voor het jaar (zelfs decennia), maar een nieuwe oogst van tech mods langzaam opgedoken, met inbegrip van rear-view camera ‘ s en speakerphones. Onlangs testte ik een van de beste recente tech accessoires rond, genaamd de Amazone Echo Auto, en voor slechts (het is momenteel alleen beschikbaar in de VS) het is een slimme upgrade.
De Versa biedt een Bluetooth-verbinding, basic lane-keeping, en uitstekende gas kilometers voor een redelijke prijs, maar het toevoegen van de Echo Auto voorzien van een host van het rijden aids heeft me verrast in hun eenvoud en bruikbaarheid.
Eenvoudige installatie
Het aansluiten van het apparaat is uiterst simpel. U kunt synchroniseren via Bluetooth naar uw telefoon eerst, dan sluit de Echo Auto aan op de autoradio via Bluetooth of de meegeleverde 3,5 mm kabel.
Ik koos voor de kabel gewoon om de dingen eenvoudig. De Echo Auto dan hecht aan de auto vent met behulp van een bijgeleverde houder. Als u nodig hebt om toegang te krijgen tot het apparaat, zult u zeggen, ‘Alexa’ en vraag dan uw vraag of het probleem van uw opdracht. Het geluid afgespeeld via de Nissan Versa stereo.
Nissan Versa
(Image credit: Nissan)
Ik heb meteen geprobeerd een paar basisfuncties. Ik vroeg voor een routebeschrijving, en omdat ik een Apple iPhone 11 Pro – de Echo Auto stuurde me een prompt op mijn telefoon om te beginnen met de navigatie. Ik vroeg een passagier te accepteren van de melding. Ik had gebruik gemaakt van de navigatie ingebouwd in de Versa natuurlijk, maar ik werk liever met stem. Met een Android-telefoon, je hoeft niet te erkennen van de aanwijzing en Google Maps zal gaan werken op zijn eigen.
Met Apple Maps met een iPhone was net zo makkelijk na het accepteren van de aanwijzing, hoewel je het niet ziet, de route en er is geen kaart. (De Echo Auto biedt alleen audio, het maakt niet synchroniseren met de display in de auto.)
Nissan Versa
(Image credit: Nissan)Ik was vooral geïnteresseerd in andere functies, ik vroeg Alexa spelen een recente podcast van Freakonomics Radio en het werkte perfect. Later, toen ik de sprong terug in de auto, ik vroeg Alexa aan de cv die dezelfde aflevering en dat werkte ook. Ik heb het getest met het afspelen van muziek ook, gevraagd over het weer, en deed zelfs onderzoek door te vragen Alexa een aantal vragen. (Ik vroeg over als 3D-printers werden uitgevonden en het leverde wel mooie info.)
Vervolgens heb ik besloten om te vragen over de dichtstbijzijnde benzinestations naar mijn huidige locatie. Ik was verbaasd dat het werkte. Wanneer Alexa herinnerde me eraan dat ik kon vragen over telefoonnummers, drong het tot me door dat het apparaat is ook een grote luidspreker voor telefoongesprekken. Ik belde mijn vrouw door te vragen Alexa voor het kiezen van de Amazone Tonen luidspreker die ik thuis heb en dat werkte. Op een dag, zullen we in staat zijn om een video-oproep plaatsen en zet de auto dan op het bot, maar (tot nu toe) alleen spraakoproepen werk.
Uw slimme co-driver
Ik kon zien waar dit zal helpen in de toekomst. Het toevoegen van Alexa betekende dat ik was in staat om zich te concentreren op het rijden meer en niet steeds friemelen met de radio. Ik kon dragen op een volledige conversatie.
Op een dag, zullen we in staat zijn om te vragen Alexa de auto te rijden of te stoppen, laat het ons uit, en gaan halen iemand in het winkelcentrum. We blijven in contact met Alexa gebruik van onze telefoon. Het lijkt misschien vergezocht, maar we zullen gebruiken bots meer en meer als ze kunnen dingen doen voor ons dat we niet willen doen.
Nissan Versa
(Image credit: Nissan)Als een manier om te vergroten heeft op het economisch geprijsd Nissan Versa, de Echo Auto was een slim en goedkoop alternatief. Sommige voertuigen, meestal van Ford, werken met Alexa op hun eigen zonder toevoeging van andere producten. Voor deze test, ik was blij Alexa kwam langs voor de rit.
Op De Weg is TechRadar de regelmatige blik op de futuristische technologie in vandaag de heetste auto ‘ s. John Brandon, een journalist die schrijft over auto ‘ s voor 12 jaar, zet een nieuwe auto en met de cutting-edge tech door de gangen per week. Voor één doel: het vinden van die nieuwe technologieën zullen ons leiden naar een volledig zelf-rijdende auto ‘ s.