Hoe krijg je een instant lening met Mi Credit app

Zodra u de app heeft geïnstalleerd, registreer met Mi Krediet, en maak een account aan. Het toevoegen van uw gegevens, zoals contactgegevens, samen met KYC documenten voor ID en een adres bewijs. Na controle, het toevoegen van uw bank gegevens voor de account die u wenst te ontvangen het geld in. Op basis van uw credit score, zult u in staat om gebruik te maken van een lening van maximaal Rs 1,00,000, die zal worden uitbetaald onmiddellijk.
Xiaomi is ook ervoor te zorgen dat gevoelige gegevens niet gedeeld met buitenstaanders en derde partijen. Alle informatie die nodig is door Mi Krediet is opgeslagen op AWS Cloud-infrastructuur in een gecodeerde indeling, en zal altijd worden lokaal opgeslagen.

Hoe werkt het?

Een pilot uitvoeren plaats vond vorige maand, waar meer dan 20% van de gebruikers gebruik gemaakt van de hoogst mogelijke bedrag van de lening. Tien staten en meer dan 1.500 pin-codes waren bedekt, en Xiaomi verwacht om 100% dekking tegen het einde van het huidige financiële jaar.
(Image credit: Xiaomi)

Mi Krediet is een online marktplaats waar de Indianen kunnen gebruik maken van instant leningen tot roepies één lakh. Het idee is om een lening aanvragen sneller, eenvoudiger en veiliger is, zonder de noodzaak voor een vaste papierwerk, het creëren van een volledig digitale ervaring.

Hoe krijg je een instant lening via Credit Mi

Xiaomi blijft de inval in de Indische financiën, ruimte, deze keer met het uitlenen van digitale platform Mi Krediet.
(Image credit: Xiaomi)