Huawei verplaatsen van R&D-faciliteit in Canada US rij blijft

“Opnieuw en opnieuw, wanneer een Huawei collega mij op de hoogte over onze interne berichten van bestuur Xinsheng Gemeenschap, zou ik zie pagina ‘s en pagina’ s van de follow-up berichten. In deze donkere momenten, onze klanten en onze leveranciers hebben ervoor gekozen om ons vertrouwen, steun ons, en wachten. Dit motiveert ons om nog harder te werken. Elke keer als ik verschijnen voor de rechtbank, een menigte wacht buiten. Uw passie en ondersteuning hebben altijd mijn hart warm.”
Meng werd gearresteerd in Canada op 1 December 2018 en wordt geconfronteerd met uitlevering aan de VS te beantwoorden kosten van fraude. Er wordt beweerd dat Wanzhou geholpen Huawei om te voorkomen dat de sancties voor het doen van zaken in Iran, die, indien bewezen, zouden kunnen hebben multinational banking organisaties op het risico van het breken van deze sancties ook.