De Evolutie Van De SaaS-Industrie

Geschat wordt dat de mondiale SaaS-en IaaS – industrie zal een waarde van meer dan $130 miljard volgend jaar. In het kielzog van het succes van bedrijven zoals Salesforce, de industrie is nu uitgegroeid tot het punt waar verkopers en leveranciers beheren van hun eigen software en er is geen installatie nodig (software wordt gedistribueerd via de cloud).

Deze SaaS-gebaseerde cloud-diensten model biedt bedrijven grote efficiëntie en kostenbesparing en is gebaseerd op cloud levering op schaal. Misschien wel de meest recente invloedrijke factoren om de impact van SaaS-bedrijven, en zal waarschijnlijk zo blijven, zijn de Kunstmatige Intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) respectievelijk – ze zijn aan fundamentele bestanddelen van de SaaS-landschap.

Over de auteur

Yair Groen is de CTO van GlobalDots.

Persoonlijke service