Deze exclusieve Google Pixel 3a aanbiedingen voor Black Friday zijn nog steeds sterk

Elk jaar, Black Friday en Cyber maandag t / breng ons op de bergen van kortingen op een enorme waaier van mobiele telefoons, maar van alle apparaten die we zijn gezegend met in 2019, de Google Pixel 3a was de laatste die we verwachten te zien met een enorme korting!

En toch, hier zijn wij, in staat om u een duo van Google Pixel 3a aanbiedingen tegen prijzen die onder het gemiddelde. En omdat dit nog steeds de verkoop van het seizoen en we zijn al over vieren, geven we TechRadar lezers de kans om nog meer te besparen.

Bij de kassa, voer dan de code TRPIX3A en je kunt knippen £80 uit de upfront kosten – niet slecht voor een al zeer goedkope handset! Dat klopt al deze aanbiedingen neer aan niets vooraf te betalen en op slechts laat je met de maandelijkse facturen.

We hebben een hele lijst van deze Google-Pixel 3a aanbiedingen hieronder.

Deze Google Pixel 3a deals in full:

Hoe goed is de Google Pixel 3a?

Het is echt een fatsoenlijke optie, vooral voor het geld wat je er voor betalen. We gaven er 4 van de 5 rating, die is ronduit onthutsend voor een mobile kunt u er comfortabel voor € 20 per maand.

OK, dit is dus niet de keuze voor u als u bent hoofd gedraaid premium functies zoals het draadloos laden en glazen behuizing. Maar de 5,6-inch Full HD+ OLED-display ziet er prachtig, de levensduur van de batterij is indrukwekkend, de 12.2 MP belangrijkste camera is zeer goed en het heeft zelfs een koptelefoonaansluiting!

Lees onze volledige Google Pixel 3a review