Top giften van Kerstmis voor Nintendo Schakelaar gamers

Dag 1: Cadeaus voor Apple-fans
Dag 2: Cadeaus voor fotografen
Dag 3: Cadeaus voor Schakelaar gamers

TechRadar de Kerst cadeau gidsen
En, wonder niet meer, want we hebben verzameld een aantal van de beste cadeau-ideeën op die typische Nintendo-magie. Er is vast iets hier in te vullen kousen en vullen de ruimte onder de boom. Veel plezier bij het winkelen!
De Nintendo Switch Pro Controller is een must-have aanvulling op een serieuze Switch eigenaar van het arsenaal. Comfortabel voor langere speel sessies, deze bochtige accessoire beschikt ook over de beste D-Pad kunt u op een controller.

Tijdens het speelgoed tot leven is schijnbaar gedoemd is om te gaan de weg van de wil van Guitar Hero en Rock Band, Ubisoft is boven de trend en produceerde een van de beste nieuwe neemt in jaren. De Nintendo Switch versie van Starlink: de Strijd voor de Atlas wordt geleverd met een exclusieve Arwing model en Fox McCloud figuur, die zowel sleuf in een speciale bevestiging voor uw Vreugde-Cons.

NFC en USB-C
Goedkoop

Techradar
Techradar
Verzending van