Walmart Cyber maandag verkoop is nog niet voorbij: dit zijn de 10 beste deals nog beschikbaar

LG 60-inch 4K UHD LED Smart TV 9.99 8 bij Walmart
Deze deal zal snel gaan! U kunt haken de LG 60-inch 4K-TELEVISIE te koop bij de Walmart voor slechts € 398. De UHD-TV-functies ThinQ AI-technologie en heeft de Google-Assistent ingebouwd, zodat u kunt uw TV en andere slimme apparaten volledig hands-free.
Bekijk De DealDyson V7 Motorhead kabel-Vrije Vacuüm: 9 9 bij Walmart
De krachtige Dyson V7 krijgt een 0 prijs knippen bij Walmart. Het snoer-gratis stofzuiger beschikt over een V7 motorhead om diep te reinigen van tapijten en harde vloeren en is voorzien van een handige hand-held vac.
 Bekijk De DealKeurig K-Compacte Single-Serve Koffiezetapparaat: bij Walmart
Een geweldige Kerst cadeau idee, de Keurig K-compact is te koop voor slechts . De sing-sever-theevoorzieningen kunt brouwen een kopje joe in minder dan een minuut en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.
Bekijk De Deal

Vizio 55-inch 4K Ultra HD Smart TV: 8 9.99 bij Walmart
Bespaar 8 op de Vizio 55-inch 4K-TV bij Walmart Cyber Week te koop. Een uitstekende prijs voor een 55-inch 4K-TV met smart mogelijkheden, de D-Serie UHD-TV kunt u voor het streamen van uw favoriete shows van apps direct op de TV.
Bekijk De Deal
iRobot Roomba 670 Robot Stofzuiger: 9.99 7 bij Walmart
Altijd een bestseller tijdens de feestdagen, Walmart heeft de iRobot Roomba 670 koop voor 7. Dat is een 0+ korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de Alexa-enabled robot stofzuiger.
Bekijk De Deal
Lenovo Ideapad S340 15,6-inch Laptop van 9 9 bij Walmart
U kunt de Lenovo Ideapad te koop voor 9 bij Walmart. De lichtgewicht laptop beschikt over een 8ste Generatie Intel Core i3-8145U Dual-Core Processor, 8 gb RAM, 128 gb opslag en biedt een acht uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal
Shop meer van Walmart beste Cyber Week kortingen hieronder, en in gedachten te houden de voorraden zijn beperkt, dus je zult moeten om te profiteren van deze geweldige aanbiedingen, terwijl je kunt.
Instant Pot DUO60 6 Qt Snelkookpan: .95 in Walmart
Walmart Cyber Week shoppers kunnen bespaar 50% op de best-selling Instant Pot DUO60. Dat is de laagste prijs die we hebben gezien voor de pressure cook zou een perfect cadeau voor iedereen op uw lijst.
Bekijk De Deal
Xbox One S Alle Digitale Editie | 3x spel codes | 9.99 9 bij Walmart
Als u niet wilt dat de moeite van een fysieke collectie, deze Digitale Editie is de beste Xbox Een deal voor je. U ontvangt ook spel-codes voor Minecraft en de Zee van Dieven in deze bundel, met een aantal Fortnite DLC gegooid voor een goede maatregel.
Bekijk De Deal
Terwijl Cyber Monday is technisch over, Walmart Cyber Week te koop is net begonnen met fantastische besparingen die online beschikbaar zijn. U kunt verse kortingen op een aantal van de best verkopende items die zijn voorzien van een Televisie, laptops, huishoudelijke apparaten, speelgoed en meer.
TechRadar is het wassen van elke retailer en afgeronde up van al de top-deals die zijn nog steeds beschikbaar, en we hebben al de beste Cyber maandag aanbiedingen in een makkelijk te navigeren artikel om u te helpen bij het vinden van de koopjes die u zoekt.
Hover-1 Pioneer Elektrische Opvouwbare Scooter: 8 178 dollar bij Walmart
Zeker een populair geschenk van dit jaar, de Hover-1 elektrische scooter is te koop voor slechts 8 tijdens Walmart Cyber Week te koop. De elektrische opvouwbare scooter cruise tot 16 km bij een maximale snelheid van 14 km / h!
Bekijk De Deal
Walmart is top Cyber Week behandelt zijn onder andere een functie-rijke Vizio 55-inch 4K-TV te koop voor 0, de Xbox One S Alle Digitale Editie bundel te koop voor 9,- en de populaire Instant Pot Duo 6 te koop voor slechts . Je vindt er ook kortingen op de best verkochte stofzuigers zoals Dyson V7 draadloze koop voor 9 en de iRobot Roomba 670 Robot Stofzuiger tot een record lage prijs van 7.

Google Home Mini: bij Walmart
De best verkochte Google Startpagina Mini is te koop voor bij Walmart. Een grote kous stuffer cadeau idee, voor slechts de compacte smart speaker kunt het nieuws, vragen te beantwoorden, speel muziek af, en meer volledig hands-free.
Bekijk De Deal